Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

Opublikowano

A gdzie Skull & Bones? Ubisoft coś przycichł na temat tej gry czy ja o czymś nie wiem?

• Odpowiedzi 13,1 tys.
  • Wyświetleń 788,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Popatrzyli na ilosc graczy SoT i stwierdzili, ze dzis mlodzi chca skakac z autobusu na spadochronie i napier.dalac z desert eagle'a a nie przebierac sie w stroje z epoki i ciachac szkieletorki.

Opublikowano
14 minut temu, Mejm napisał:

Popatrzyli na ilosc graczy SoT i stwierdzili, ze dzis mlodzi chca skakac z autobusu na spadochronie i napier.dalac z desert eagle'a a nie przebierac sie w stroje z epoki i ciachac szkieletorki.

Trying+way+too+hard+_8044f567cb840a2509f

fakty są takie, że gra ma ponad 8 milionów graczy ;)

24 minuty temu, Faka napisał:

A gdzie Skull & Bones? Ubisoft coś przycichł na temat tej gry czy ja o czymś nie wiem?

Skull & Bones wciąż powstaje, ale zdecydowali się nie pojawiać na E3, opóźnili też date premiery. Gra powstaje przez Singapurski oddział ubisoftu. Mam nadzieje że poświęcą dodatkowy czas na to aby trochę przebudować grę, bo ostatnie prezentacje nie zrobiły szczególnego wrażenia. Tak czy inaczeje dopinguje im ;)

Opublikowano
10 minut temu, ASX napisał:

fakty są takie, że gra ma ponad 8 milionów graczy ;)

Ale liczone z rodzinami?

Opublikowano

Bez bąbelków

Opublikowano

O mamo... ta Zelda LA jest taka śliczna, nie mam pytań. I te lochy... świetnie! Zaskoczyli z premierą we wrześniu. The Switcher niestety wyciekł, więc szoku nie ma, a Luigi's Mansion 3 wygląda lepiej niż sądziłem (ogólnie nie przepadam za tą serią).

Opublikowano
1 minutę temu, Starh napisał:

Ta gierka bonerr

Astral Chain? Jedno z ciekawszych nowych IP w zalewie tych wszystkich sequeli 

Opublikowano

postać do smasha xDDDD ale trailer szanuje

Opublikowano

To jest postac tylko czy 35623345 odslona smasha?

Opublikowano

Trzeba będzie znowu kupić Switcha :)