Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,1 tys.
  • Wyświetleń 788,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Szkoda tylko, że nie powiedzieli nic o switchu pro etc.

Ciekawe czy jednak wyjdzie i się wstrzymują, bo sprzedaż jest i tak astronomiczna czy po prostu odpuścili.

Opublikowano

Ale jaja, sequel Zeldy BOTW. Logiczne aczkolwiek zaskakujące.

Zaje.be ich za filmik z Banjo Kazooie :) Człowiek się cieszy że niby nowa część, a to tylko kolejna postać do bitki. Jeszcze papieża polaka tam dajcie, fak!

Ogólnie świetny show, dużo dobrych rzeczy, daję 8/10. Switch żyje w przeciwieństwie do 3DSa, smuteczek trochę...

Edytowane przez aux

Opublikowano

Najlepsza konfa, gdyby mieli u siebie ff7r to bylby pogrom.

Opublikowano

Piękne następne pół roku na znicza. Tylko jedna gierka przesunięta na 2020. Zelda raczej przed 2021 się nie pojawi. Czy użycie Banjo nie daje nadziei na pełnoprawną grę z nim? 

Trochę mnie irytowało, że za dużo gameplayów pokazują :/

Opublikowano

Szkoda tylko, że Retro się (pipi) z Metroidem..

Opublikowano

Ta zelda la to 2 gra w ktora bede gral chetnie w formie mobilnej przed wizyta u proktologa.

Opublikowano
5 minut temu, Starh napisał:

Szkoda tylko, że nie powiedzieli nic o switchu pro etc.

Ciekawe czy jednak wyjdzie i się wstrzymują, bo sprzedaż jest i tak astronomiczna czy po prostu odpuścili.

Byly przecieki, ze nie bedzie nic o nowym switchu na e3, obstawiam, ze zapowiedza go jakos niedlugo przed premiera nowych poksow razem z jakims bundlem ;)

Opublikowano
Teraz, Starh napisał:

Szkoda tylko, że Retro się (pipi) z Metroidem..

Przecież oni niedawno dopiero zaczęli, gierka miała reset i dostało ją Retro.  

Opublikowano

Przy alienie wypróżnianie będzie skuteczniejsze

Opublikowano

Już chyba wszystkie konfy za nami i mogę z czystym sumieniem napisac, ze kórva sra.ka jak siemasz te targi - portfel jest bezpieczny i nic nie zaskoczylo, z nowych gierek tylko nowa gra FS i botw2 zrobilo reszta jak cyber czy DL2 było znane. No to teraz spokojnie czekac na gamescom i pewnie następne w kolejce PlayStation Meeting

Opublikowano

sony bylo na e3.

Wystarczy usunac z 2h konfy microsoftu philab (pipi)enie o niczym, samochod, i halo+gearsy i mamy 110 minut zapowiedzi na ps4 prosto z kosza tesco ale bez exow. Poza ds pokazany m wcześniej.

Opublikowano

Mozecie ku.rwa nie pisac skrotami? FS, DS, co to jest? Dark Souls, Dead Space?

Opublikowano

Tak wiec e3 wygrywa nintendo, za nim micro i na koncu playstation.

Jak sie podliczy koszty to sony i ninny wygralo. Sony wydalo 0 dolarow, ninny 50 centow na plyte dvd z konfa i znaczek pocztowy. Na koncu micro ktory pewnie wzial na siebie cathering Keanu.

Opublikowano
1 minutę temu, Mejm napisał:

Mozecie ku.rwa nie pisac skrotami? FS, DS, co to jest? Dark Souls, Dead Space?

Nie mów mi jak mam zyc.

Opublikowano

Macie temat gdzie możecie te swoje wysrywy pisać :)

3 minuty temu, milan napisał:

Tak wiec e3 wygrywa nintendo, za nim micro i na koncu playstation.

Jak sie podliczy koszty to sony i ninny wygralo. Sony wydalo 0 dolarow, ninny 50 centow na plyte dvd z konfa i znaczek pocztowy. Na koncu micro ktory pewnie wzial na siebie cathering Keanu.

Kurde posty mi się nie skleiły xd

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

Dla mnie najgorsza konfa to ta od ubi. Masa (pieknego) cgi, pierdo.lenie o community i full retard w zachowawczosci.

Opublikowano
Teraz, Ukukuki napisał:

Zgaczam sie z uku

O jezu nie ten temat.

Sorry

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Czy bajoneta 3 nie żyje?

z-za rok

direct bardzo fajny. miały być konkretne daty premier na ten rok i były. plus fajne zapowiedzi na 2020.

i na 2025 gdy piszemy o zeldzie