Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda tylko, że nie powiedzieli nic o switchu pro etc.

Ciekawe czy jednak wyjdzie i się wstrzymują, bo sprzedaż jest i tak astronomiczna czy po prostu odpuścili.

Opublikowano (edytowane)

Ale jaja, sequel Zeldy BOTW. Logiczne aczkolwiek zaskakujące.

Zaje.be ich za filmik z Banjo Kazooie :) Człowiek się cieszy że niby nowa część, a to tylko kolejna postać do bitki. Jeszcze papieża polaka tam dajcie, fak!

Ogólnie świetny show, dużo dobrych rzeczy, daję 8/10. Switch żyje w przeciwieństwie do 3DSa, smuteczek trochę...

Edytowane przez aux
  • Plusik 1
Opublikowano

Piękne następne pół roku na znicza. Tylko jedna gierka przesunięta na 2020. Zelda raczej przed 2021 się nie pojawi. Czy użycie Banjo nie daje nadziei na pełnoprawną grę z nim? 

Trochę mnie irytowało, że za dużo gameplayów pokazują :/

Opublikowano
5 minut temu, Starh napisał:

Szkoda tylko, że nie powiedzieli nic o switchu pro etc.

Ciekawe czy jednak wyjdzie i się wstrzymują, bo sprzedaż jest i tak astronomiczna czy po prostu odpuścili.

Byly przecieki, ze nie bedzie nic o nowym switchu na e3, obstawiam, ze zapowiedza go jakos niedlugo przed premiera nowych poksow razem z jakims bundlem ;)

• Dzięki 1
Opublikowano

Już chyba wszystkie konfy za nami i mogę z czystym sumieniem napisac, ze kórva sra.ka jak siemasz te targi - portfel jest bezpieczny i nic nie zaskoczylo, z nowych gierek tylko nowa gra FS i botw2 zrobilo reszta jak cyber czy DL2 było znane. No to teraz spokojnie czekac na gamescom i pewnie następne w kolejce PlayStation Meeting

Opublikowano

sony bylo na e3.

Wystarczy usunac z 2h konfy microsoftu philab (pipi)enie o niczym, samochod, i halo+gearsy i mamy 110 minut zapowiedzi na ps4 prosto z kosza tesco ale bez exow. Poza ds pokazany m wcześniej.

• Minusik 3
Opublikowano

Tak wiec e3 wygrywa nintendo, za nim micro i na koncu playstation.

Jak sie podliczy koszty to sony i ninny wygralo. Sony wydalo 0 dolarow, ninny 50 centow na plyte dvd z konfa i znaczek pocztowy. Na koncu micro ktory pewnie wzial na siebie cathering Keanu.

• Minusik 1
Opublikowano
1 minutę temu, Mejm napisał:

Mozecie ku.rwa nie pisac skrotami? FS, DS, co to jest? Dark Souls, Dead Space?

Nie mów mi jak mam zyc.

Opublikowano (edytowane)

Macie temat gdzie możecie te swoje wysrywy pisać :)

3 minuty temu, milan napisał:

Tak wiec e3 wygrywa nintendo, za nim micro i na koncu playstation.

Jak sie podliczy koszty to sony i ninny wygralo. Sony wydalo 0 dolarow, ninny 50 centow na plyte dvd z konfa i znaczek pocztowy. Na koncu micro ktory pewnie wzial na siebie cathering Keanu.

Kurde posty mi się nie skleiły xd

Edytowane przez Ukukuki
  • Dzięki 1
Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Czy bajoneta 3 nie żyje?

z-za rok

direct bardzo fajny. miały być konkretne daty premier na ten rok i były. plus fajne zapowiedzi na 2020.

i na 2025 gdy piszemy o zeldzie