Opublikowano 11 czerwca 20195 l Szkoda tylko, że nie powiedzieli nic o switchu pro etc. Ciekawe czy jednak wyjdzie i się wstrzymują, bo sprzedaż jest i tak astronomiczna czy po prostu odpuścili.
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Ale jaja, sequel Zeldy BOTW. Logiczne aczkolwiek zaskakujące. Zaje.be ich za filmik z Banjo Kazooie Człowiek się cieszy że niby nowa część, a to tylko kolejna postać do bitki. Jeszcze papieża polaka tam dajcie, fak! Ogólnie świetny show, dużo dobrych rzeczy, daję 8/10. Switch żyje w przeciwieństwie do 3DSa, smuteczek trochę... Edytowane 11 czerwca 20195 l przez aux
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Teraz, aux napisał: Switch żyje w przeciwieństwie do 3DSa, smuteczek trochę . no to już przeszło 8 letnia konsola, czas na odpoczynek
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Najlepsza prezentacja z okazji E3 co się Nintendo nie zdarza. Gdyby nie nowa Zelda to było by tak sobie.
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Piękne następne pół roku na znicza. Tylko jedna gierka przesunięta na 2020. Zelda raczej przed 2021 się nie pojawi. Czy użycie Banjo nie daje nadziei na pełnoprawną grę z nim? Trochę mnie irytowało, że za dużo gameplayów pokazują
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Ta zelda la to 2 gra w ktora bede gral chetnie w formie mobilnej przed wizyta u proktologa.
Opublikowano 11 czerwca 20195 l 5 minut temu, Starh napisał: Szkoda tylko, że nie powiedzieli nic o switchu pro etc. Ciekawe czy jednak wyjdzie i się wstrzymują, bo sprzedaż jest i tak astronomiczna czy po prostu odpuścili. Byly przecieki, ze nie bedzie nic o nowym switchu na e3, obstawiam, ze zapowiedza go jakos niedlugo przed premiera nowych poksow razem z jakims bundlem
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Teraz, Starh napisał: Szkoda tylko, że Retro się (pipi) z Metroidem.. Przecież oni niedawno dopiero zaczęli, gierka miała reset i dostało ją Retro.
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Już chyba wszystkie konfy za nami i mogę z czystym sumieniem napisac, ze kórva sra.ka jak siemasz te targi - portfel jest bezpieczny i nic nie zaskoczylo, z nowych gierek tylko nowa gra FS i botw2 zrobilo reszta jak cyber czy DL2 było znane. No to teraz spokojnie czekac na gamescom i pewnie następne w kolejce PlayStation Meeting
Opublikowano 11 czerwca 20195 l sony bylo na e3. Wystarczy usunac z 2h konfy microsoftu philab (pipi)enie o niczym, samochod, i halo+gearsy i mamy 110 minut zapowiedzi na ps4 prosto z kosza tesco ale bez exow. Poza ds pokazany m wcześniej.
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Mozecie ku.rwa nie pisac skrotami? FS, DS, co to jest? Dark Souls, Dead Space?
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Tak wiec e3 wygrywa nintendo, za nim micro i na koncu playstation. Jak sie podliczy koszty to sony i ninny wygralo. Sony wydalo 0 dolarow, ninny 50 centow na plyte dvd z konfa i znaczek pocztowy. Na koncu micro ktory pewnie wzial na siebie cathering Keanu.
Opublikowano 11 czerwca 20195 l 1 minutę temu, Mejm napisał: Mozecie ku.rwa nie pisac skrotami? FS, DS, co to jest? Dark Souls, Dead Space? Nie mów mi jak mam zyc.
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Macie temat gdzie możecie te swoje wysrywy pisać 3 minuty temu, milan napisał: Tak wiec e3 wygrywa nintendo, za nim micro i na koncu playstation. Jak sie podliczy koszty to sony i ninny wygralo. Sony wydalo 0 dolarow, ninny 50 centow na plyte dvd z konfa i znaczek pocztowy. Na koncu micro ktory pewnie wzial na siebie cathering Keanu. Kurde posty mi się nie skleiły xd Edytowane 11 czerwca 20195 l przez Ukukuki
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Dla mnie najgorsza konfa to ta od ubi. Masa (pieknego) cgi, pierdo.lenie o community i full retard w zachowawczosci.
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Teraz, Ukukuki napisał: Zgaczam sie z uku O jezu nie ten temat. Sorry
Opublikowano 11 czerwca 20195 l 4 minuty temu, Pupcio napisał: Czy bajoneta 3 nie żyje? z-za rok direct bardzo fajny. miały być konkretne daty premier na ten rok i były. plus fajne zapowiedzi na 2020. i na 2025 gdy piszemy o zeldzie