Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Zobaczyłem kątem oka Magic the Gathering i myślę, oho w końcu tablet/telefon, a to osrany Epic Game Store. :((
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Fajna miniaturka, ładniutka, tyłeczek też spoko, ale gierka raczej nie dla mnie
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Nie znam gierki Port Royale 4, ale ten trailer to jakieś yebane złootoooooo.
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Insomniac to studio 500+ ludzi, troche musieli kosztować aby wszystkich wykarmić no ale mega ruch. Spiderman 2 raczej szybko w okolicach premiery PS5. I chyba nad czymś nowym jeszcze pracowali? ktoś pamięta? Ciekawe czy jeszcze kupią kogoś na nową generacje
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l 2 minuty temu, Fanek napisał: Insomniac to studio 500+ ludzi, troche musieli kosztować aby wszystkich wykarmić no ale mega ruch. Spiderman 2 raczej szybko w okolicach premiery PS5. I chyba nad czymś nowym jeszcze pracowali? ktoś pamięta? Ciekawe czy jeszcze kupią kogoś na nową generacje Ale o czym ty piszesz Edit : o w morde przegapiłem te info. Grubo Edytowane 19 sierpnia 20195 l przez Ma_niek
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Teraz, SlimShady napisał: Czy to oznacza, że nigdy nie zobaczymy Sunset 2? co najwyżej tylko na Playstation ale to chyba martwe IP, Sony raczej zagoni ich do klepania Spidermana
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l 1 minutę temu, SlimShady napisał: Czy to oznacza, że nigdy nie zobaczymy Sunset 2? Wlascicielem IP jest Insomniac
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Spiderman 2 po takim sukcesie to pewniak! przy 500+ ludzie można robić prawie dwie gry na raz
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Najgorzej. Sunset to zdecydowanie czołówka generacji, tytuł który wspominam do tej pory najmilej.
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Mam nadzieję, że zrobią tego Sunseta dwójkę, bo ten Spiderman to jakaś średnia gierka była max
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l W sumie dlaczego mieliby iść w tę stronę jeżeli teraz jest hajp na kelesoniarzy i można trzepać Spidera Venoma itd.