blantman 5 780 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Będę młodzież edukować aż chociaż jeden się nawróci. A i nie ten sam post bo przy nowych iteracjach gierki się zmieniają. Moglibyście to docenić. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Odbierdolta sie od Hideo, jego bombelkow i od Kamilka. To jest sztuka wyższa, a nie jakieś gierki dla walikoników. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Opublikowano 19 sierpnia 2019 umówmy się, że jaranie się fabułami kojimi po mgs4 i ostatniej szansie w postaci V, to sztryms fhuj i znak rozpoznawczy niższej klasy 1 Cytuj
Pupcio 18 417 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Opublikowano 19 sierpnia 2019 25 minut temu, blantman napisał: Będę młodzież edukować aż chociaż jeden się nawróci. A i nie ten sam post bo przy nowych iteracjach gierki się zmieniają. Moglibyście to docenić. Blant tu nie ma młodzieży my wymieramy Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Opublikowano 20 sierpnia 2019 2019 a proletariat dalej swoje . Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Tak czy inaczej będzie sprawdzanko, ale nie wiem już czy day1 xd Lubię grzyby i sikanie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 sierpnia 2019 Opublikowano 20 sierpnia 2019 12 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Wredny po 3h szczania na grzyby: Zapraszam na górę, gameplayu jeszcze nie ma, ale to nic nie szkodzi. Napijemy się trochę wódeczki, potem wpadną dupeczki albo odwrotnie... Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Kojima wam na konfie powiedział żebyście się odpyerdolta od benisa Sama i jego szczyn, it's not point of the game Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Dziś też jest jakiś stream z gamescom? Cytuj
Wredny 9 541 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Opublikowano 20 sierpnia 2019 19 godzin temu, blantman napisał: Dla wrednego goty jest days gone to i pewnie drugiego exa łyknie bez popitki. Nie wiem, co ma piernik do wiatraka, ale najwyraźniej jest to jakiś sposób ludzi z niskim IQ, na racjonalizowanie sobie problemu pod tytułem "jemu podoba się coś, co mi nie - nie mam pojęcia dlaczego"... Wielokrotnie pisałem o tym, dlaczego podoba mi się Days Gone i dlaczego wciąż jest moim GOTY 2019 - najzwyczajniej w świecie odhacza najwięcej rzeczy, których w grach poszukuję (post-apo, zombiaki, fajny protagonista, ciekawa historia, piękny, żywy świat) i to jedyny powód - grałbym na XBOXie, to dla tej gry kupiłbym PS4, bo od pierwszego The Last of Us marzył mi się podobny tytuł, tyle że w open world. Jest masa exów, które są mi obojętne, albo mam w nie wyebane (hajpowany SpiderMan np to dla mnie niewiele lepszy inFamous, a takie Persony, czy Yakuzy to zupełnie nie moje klimaty). Idąc jednak Twoją logiką, powinienem wychwalać każdy tytuł wydany przez Sony, więc coś tu chyba nie do końca się zgadza. No i z Death Stranding jest taki ex, jak z koziej d#py trąba (czyli jak NieR Automata, Rise of the Tomb Raider czy inny Nioh), więc znów argument inwalida. Widzę, że niektórzy nie mogą żyć bez CW i wszędzie szukają podtekstów, ale to już paranoja zakorzeniona głęboko w ich podświadomości - nie rozumiem tylko, po co te swoje projekcje przenosić na innych (no chyba, że właśnie w celu wspomnianej na początku tego tekstu racjonalizacji). Cytat 100 stron w tematach giereczek które nie wyszły a gry dobre lub wybitne olewane przez koneserów bo są indykami. 99,9% gier obecnie wydawanych aaa jest znacznie gorsza od wydawanych w tym samym czasie indyków. O wiele lepiej bawiłem się z slay the spire, kingdom, Obra dinn czy unavowed niż przy god of war, far cry, Rdr 2, Anno 1800 i wieloma innymi aaa gierkami. Jak słyszę tu pogardę do indyków od kilku osób i czekanie tylko na aaa które są coraz gorszym kopiuj wklej to mi się robi smutno. Piszesz tu o "koneserach" (pogardliwie), a sam się na takiego kreujesz, podkreślając swoje zamiłowanie do indyków i określając je mianem "dobrych/wybitnych", jednocześnie deprecjonując tytuły najbardziej popularne, wrzucając wszystkie produkcje AAA do jednego wora "kopiuj/wklej"... Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę z różnorodności upodobań ludzi, ale z przykrością muszę Cię uświadomić, że nie wszystko, co Ty uważasz za "dobre/wybitne", faktycznie takie jest - "o wiele lepiej bawiłem się z..." wcale nie oznacza, że jest to lepsze od czegoś, co podoba się innym. Ja "o wiele lepiej bawiłem się z" Days Gone, a Ty z tego powodu piszesz o mnie, jakbym był jakimś Sony-pelikanem, ale Twoje upodobania do indyków czynią z Ciebie konesera... Przypominam, panie "koneser", że Twoja ksywa posłużyła do nazwy działu z grami, które się ogląda 3 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 20 sierpnia 2019 Opublikowano 20 sierpnia 2019 4 minuty temu, Wredny napisał: Nie wiem, co ma piernik do wiatraka, ale najwyraźniej jest to jakiś sposób ludzi z niskim IQ, na racjonalizowanie sobie problemu pod tytułem "jemu podoba się coś, co mi nie - nie mam pojęcia dlaczego"... Wielokrotnie pisałem o tym, dlaczego podoba mi się Days Gone i dlaczego wciąż jest moim GOTY 2019 - najzwyczajniej w świecie odhacza najwięcej rzeczy, których w grach poszukuję (post-apo, zombiaki, fajny protagonista, ciekawa historia, piękny, żywy świat) i to jedyny powód - grałbym na XBOXie, to dla tej gry kupiłbym PS4, bo od pierwszego The Last of Us marzył mi się podobny tytuł, tyle że w open world. Jest masa exów, które są mi obojętne, albo mam w nie wyebane (hajpowany SpiderMan np to dla mnie niewiele lepszy inFamous, a takie Persony, czy Yakuzy to zupełnie nie moje klimaty). Idąc jednak Twoją logiką, powinienem wychwalać każdy tytuł wydany przez Sony, więc coś tu chyba nie do końca się zgadza. No i z Death Stranding jest taki ex, jak z koziej d#py trąba (czyli jak NieR Automata, Rise of the Tomb Raider czy inny Nioh), więc znów argument inwalida. Widzę, że niektórzy nie mogą żyć bez CW i wszędzie szukają podtekstów, ale to już paranoja zakorzeniona głęboko w ich podświadomości - nie rozumiem tylko, po co te swoje projekcje przenosić na innych (no chyba, że właśnie w celu wspomnianej na początku tego tekstu racjonalizacji). Piszesz tu o "koneserach" (pogardliwie), a sam się na takiego kreujesz, podkreślając swoje zamiłowanie do indyków i określając je mianem "dobrych/wybitnych", jednocześnie deprecjonując tytuły najbardziej popularne, wrzucając wszystkie produkcje AAA do jednego wora "kopiuj/wklej"... Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę z różnorodności upodobań ludzi, ale z przykrością muszę Cię uświadomić, że nie wszystko, co Ty uważasz za "dobre/wybitne", faktycznie takie jest - "o wiele lepiej bawiłem się z..." wcale nie oznacza, że jest to lepsze od czegoś, co podoba się innym. Ja "o wiele lepiej bawiłem się z" Days Gone, a Ty z tego powodu piszesz o mnie, jakbym był jakimś Sony-pelikanem, ale Twoje upodobania do indyków czynią z Ciebie konesera... Przypominam, panie "koneser", że Twoja ksywa posłużyła do nazwy działu z grami, które się ogląda Ty ale persona i yakuza to nie gry sony 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Opublikowano 21 sierpnia 2019 @Rayos uchyl rąbka tajemnicy, nie bądź taki. PS. Co to znaczy Rayos za Roger? Zastępujesz Rogera? Kurła, niedługo zostaniesz naczelnym, kolejnym po Butcherze i Rogerze Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 sierpnia 2019 Opublikowano 21 sierpnia 2019 7 minut temu, grzybiarz napisał: Co to znaczy Rayos za Roger? Zastępujesz Rogera? Kurła, niedługo zostaniesz naczelnym, kolejnym po Butcherze i Rogerze jezu co cie ten rayos tak boli xDDDD czlowieku Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Ja nic nie wiem o co chodzi, siedzę w domu i gram w gierki wideo na konsoli nintendo switch, kiedy ten gamescom w ogóle? 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Opublikowano 21 sierpnia 2019 41 minut temu, _Be_ napisał: jezu co cie ten rayos tak boli xDDDD czlowieku ty no raz napisałem że z gościa, który pisał o ex, stał się redaktorem. I teraz to, a Ty zaraz mi wypominasz Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Opublikowano 21 sierpnia 2019 @Rayos masz IG tej cosplayerki (Klaudii?) ze zlotu zgRed.ów? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 sierpnia 2019 Opublikowano 21 sierpnia 2019 27 minut temu, grzybiarz napisał: ty no raz napisałem że z gościa, który pisał o ex, stał się redaktorem. I teraz to, a Ty zaraz mi wypominasz już drugi Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Godzinę temu, Rayos napisał: Ja nic nie wiem o co chodzi, siedzę w domu i gram w gierki wideo na konsoli nintendo switch, kiedy ten gamescom w ogóle? kiedy wracasz na discorda 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Opublikowano 21 sierpnia 2019 A tak w ogóle to ktoś z Was pojechał na tegoroczny Gamescom? Właśnie sobie uzmysłowiłem, że byłem tam równo 10 lat temu. Cóż to był za pobyt, co za wspomnienia! Nawet pamiątka mi została: Planuję pojechać tam znowu, ale za rok. Być może będzie już można zagrać na nowych konsolach? 1 1 Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Trochę niedokładnie zamazałeś nazwisko. 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Opublikowano 21 sierpnia 2019 32 minuty temu, Czezare napisał: A tak w ogóle to ktoś z Was pojechał na tegoroczny Gamescom? Właśnie sobie uzmysłowiłem, że byłem tam równo 10 lat temu. Cóż to był za pobyt, co za wspomnienia! Nawet pamiątka mi została: Planuję pojechać tam znowu, ale za rok. Być może będzie już można zagrać na nowych konsolach? Roger, Kali, Monika i ja Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Opublikowano 21 sierpnia 2019 (edytowane) czezare widze wersja windowsa oem basic bez painta Edytowane 21 sierpnia 2019 przez maciucha Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 sierpnia 2019 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Nie wierzę, że można mieć tyle lat co Cezary i być takim głupkiem. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Opublikowano 22 sierpnia 2019 11 godzin temu, Rozi napisał: Nie wierzę, że można mieć tyle lat co Cezary i być takim głupkiem. Różyczko, do poziomu Twojego oszołomstwa jeszcze wiele lat bezowocnych starań z mojej strony... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi