Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

Opublikowano

Jak to będzie taki remaster jak Burnouta to niech się gonią.def jama by nowego lepiej zrobili.

Edytowane przez Ma_niek

• Odpowiedzi 13,1 tys.
  • Wyświetleń 788,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

I remasterka ME nie było, ehh :(

Opublikowano

Dobrze, że poszedłem spać. Oglądać konferencję EA to jak pluć sobie w twarz. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Będzie ktoś oglądał w niedzielę czy raczej wywalone w ubi gierki? W sumie z tych pewniaków co mają być (ac, fc, wd) to nic mnie nie grzeje, no może trochę ten klon botw - gods & monsters. Na PoPa to sobie nawet nie robię nadziei. Ciekawe mnie tylko czy zamierzają jakoś "uczcić" w tym roku 25-lecie Raymana? Czy jednak wywali markę do kosza, bo nie dało się z niej zrobić open-worlda? W sumie rayman byłby nawet niezłym dodatkiem do mario + rabbids kingdom battle :lapka:

Opublikowano

Jedno jest pewne: nie będzie Splinter Cella. Ale i tak obejrzę bo może coś ciekawego pokażą z dotychczasowo zapowiedzianych gierek. 

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mogliby już puścić gameplay z tego ratcheta i zwinąć to dziadostwo

Opublikowano

Kobieta cma? Co to bylo? xD

Co to za blond pedzio?

Opublikowano

Jak ja nie trawię tego Geoffa. Jeszcze musi dziesiatki razy powtarzac, ze pokaze ratcheta, zeby ludzie nie przestali ogladac. #fallguysseason2teznikogo

Opublikowano

Geoff to wora a wór do jeziora. Kur.wa on się nie nadaje do robienia jakichkolwiek eventów. 

Opublikowano

Ostatni Indie World wyglądał ciekawiej jak to. Ratcheta i tak pewnie będzie trzeba zobaczyć potem w 4k.

Opublikowano

Póki co zagrałbym tylko w dwie gry: w Crasha 4 i Lego Star Wars CS. Na obie poczekam aż będą w gamepassie 

Opublikowano

Zupełnie ominęło mnie info odnośnie tego eventu, włączyłem akurat na Medal of Honor VR - meh... Brzydkie to i szkoda, że Respawn zajmuje się takimi pierdołami, zamiast szlifować sequel Fallen Order.