Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wg ploteczek z twittera Square Enix i Team Ninja pracuje nad kolejną odsłoną Final Fantasy, tym razem inspirowaną soulsami, więc pewnie to zapowiedzą. Co ciekawe ta odsłona też ma być czasowo ekskluzywna dla Playstation

Opublikowano (edytowane)

Jeśli ma powstać nowy Tomb Raider to chciałbym trzech rzeczy:

- żadnych wersji na stare konsole, tylko next-gen

- usunięcie killroomów, tzn. niech dadzą dowolność czy zabijać wszystkich czy zlikwidować część i przy w miarę oczyszczonej drodze cisnąć dalej

- dodanie większej ilości zagadek/labiryntów czyli lekki zwrot w stronę starych części

Najbardziej i tak czekam na Nintendo Direct. Jeśli się nie mylę, to na jesień/zimę Nintendo ma zapowiedzianą tylko jedną grę - remake'i Pokemon Diamond i Pearl, więc liczę na 2-3 nowe tytuły 

Edytowane przez funditto
  • Plusik 1
Opublikowano
17 minut temu, Bzduras napisał:

Deus Exa niech skończą, ile można czekać na trzeci rozdział historii Jensena :/

Myślałem, że po MD nikt nie czeka.

Opublikowano

jeśli to prawda to e3 zacznie się w tym roku szybciej xD

kiedyś coś podobnego wydarzyło się Microsoftowi w bodajże 2014 roku kiedy jeszcze przed rozpoczęciem e3, znane były wszystkie ogłoszenia i cały plan konferencji xd

Opublikowano

A tu benc i zdziwko. Human Revolution i Mankind Divided bardzo mi siadły, także - choć nie liczę na to, bo SE już od dawna podejmuje dziwne ruchy i nie dowozi tego, czego bym chciał - gdyby pokazali nowego DE z Jensenem w roli głownej to fiknąłbym z radości na krześle.

Opublikowano

Mi co prawda mankind divided jakoś średnio podpasował ale to i tak była dobra gra. No piecze jak widzę że odłożyli taką serię A robią takie gówna jak tomb raider  :(

• Plusik 1
Opublikowano

Pachnie mi bardziej, że square zrobi remake/remaster Human Revolution a jeżeli nową część. Te nowe gry ostatnio tak wolno powstają, a bardziej sie opłaca robić kotlety :/

Opublikowano

Eidos Montreal już od kilku lat tworzy nową grę AAA - były plotki, że to looter-shooter w świecie Marvela/Guardians of the Galaxy. W międzyczasie pomagali przy TR i Avengersach. I choć szef studia mówił, że marka Deus Ex nie umarła, to w najbliższym czasie nie ma co spodziewać się jej powrotu. 

Opublikowano
Godzinę temu, MBeniek napisał:

Eidos Montreal już od kilku lat tworzy nową grę AAA - były plotki, że to looter-shooter w świecie Marvela/Guardians of the Galaxy. W międzyczasie pomagali przy TR i Avengersach. I choć szef studia mówił, że marka Deus Ex nie umarła, to w najbliższym czasie nie ma co spodziewać się jej powrotu. 

Przypomniałeś mi o tej kupie co square kazało zrobić CrystalDynamics z zamiarem skoku na hajs, ale chyba nie pykło :xboxssie:

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

kiedyś coś podobnego wydarzyło się Microsoftowi w bodajże 2014 roku kiedy jeszcze przed rozpoczęciem e3, znane były wszystkie ogłoszenia i cały plan konferencji xd

Podobno chodzi o Square Enix.

Opublikowano
4 godziny temu, ASX napisał:

Koleś potwierdził że nie chodzi o MS/Bethesde  :asax:

więc: Ubi, SE, EA, Nintendo, Sony

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Sony nie ma na E3 więc im akurat nic nie wycieknie:kaz:

wiem ale on chyba nigdzie nie sprecyzował że to koniecznie event związany z E3, ludzie typują że SE lub Nintendo, to będzie ciekawy tydzień.

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Przyznać trzeba, że Square to potężny sprzymierzeniec Japończyków.

Jakby google zapłaciło, to byliby sprzymierzeńcem stadi, a tak już ich 4 zapowiedziana gra na next geny trafi na PS5.