Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

Opublikowano

Ja na Gamescom bylem juz w sumie 3 razy i w tym roku wybieram sie ponownie - bede tam w piatek.

• Odpowiedzi 13,1 tys.
  • Wyświetleń 778 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Ja byłem 2 lata temu, w piątek raczej już mnie nie będzie :/

Opublikowano

Rime, Shadow of the Beast, Everybody's Gone to Rapture - Sony pokazało te gry na zeszłorocznym GC i słuch o nich praktycznie zaginął, zwłaszcza o reboocie SotB. Dzisiaj MUSZĄ je pokazać.

Opublikowano

agent, 8days, getaway, last guardian - wierze

Opublikowano

konfa MS ma potrwać 90 min, sporo - spodziewałem się krócej

Opublikowano

ten pokój co na konfie nintendo z e3 był dobry

Opublikowano

konfa MS ma potrwać 90 min, sporo - spodziewałem się krócej

A nie 60 minut?

Opublikowano

Ja na Gamescom bylem juz w sumie 3 razy i w tym roku wybieram sie ponownie - bede tam w piatek.

A warto? Bo raczej słyszałem opinie, że straszny tłum niemieckiej gimbazy i czekanie godzinę na 5 minut demka 2 miesiące przed premierą.

Opublikowano

No to zle slyszales bo naprawde warto, narzekaja glownie osoby, ktore nawet tam nie byly, go.wno wiedza i costam slyszaly bo "przeciez amerykanskie E3 lepsze".

Na niektorych stoiskach z najlepszymi grami trzeba sporo czekac zeby wejsc i zagrac w demo, ale przeciez sa inne gdzie czeka sie krocej. Wiadomo, ze kazdy chce zobaczyc najlepsze gry i zagrac, ale przeciez nie wpuszcza tam naraz kilkaset osob.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Warto, Gamescom to niezapomniane przeżycie i każdy gracz powinien to zobaczyć :) Jak masz okazję, to jedź koniecznie.

Opublikowano

Dokladnie tak - nie chodzi zeby od razu wbic i ograc Uncharted 4, Wiedzmina 3 i Assassins Creed Unity.
Liczy sie caly event, ten klimat i to co tam mozna zobaczyc, trailery, konkursy, turnieje, cosplayerow i wiele innych fajnych rzeczy.

Opublikowano

50% indyki, 30% nowe remastery, 10% TLOUHD. Reszta to hehe żarciki z konkurencji, podziekowania za kupowanie konsoli bez gier oraz zapewnianie, ze PS4 to centrum domowej rozrywki, prawdziwa nowa generacja, yada yada yada.

Opublikowano

Heh konfa po niemiecku, ja (pipi)ie :confused:

Jednak Phil po angielsku, dzięki bogu :D

Edytowane przez Square

Opublikowano

No na szczescie nie, Phil saved the day, a juz mialem wylaczac stream.

Opublikowano

Jak zwykle zapraszają milion gwiazd bo nie mają gier do pokazania.

Opublikowano

mam nadzieję że równie dużo będzie o Horizon 2. w końcu premiera coraz bliżej.

Opublikowano

Podejrzewam, że to ukłon w stronę europejskich graczy. Tak często na konfach były amerykańskie sporty, że teraz dali tzw. soccer.