Opublikowano 10 czerwca 20213 l 3 minuty temu, Patricko napisał: Kto tam z Bungie przeszedł do Sony, bo nie patrzyłem? Jakieś nowe studio zrobili? "PlayStation and Firewalk Studios announce publishing partnership for a new, original multiplayer IP – PlayStation.Blog" https://blog.playstation.com/2021/04/22/playstation-and-firewalk-studios-announce-publishing-partnership-for-a-new-original-multiplayer-ip/amp/ Tam też są ludzie od Apex.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Nie no, pięknie się zbroją, a że nie kupują lojalności studiów, a studia same chcą dla nich tworzyć to i spodziewam się, że te gry będą przynajmniej dobre.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Te umowy partnerskie Sony z nowymi studiami robiącymi nowe IP to całkiem spoko, no ale to chyba jeszcze dalej niż te Xboxowe hity na 2023-2024
Opublikowano 10 czerwca 20213 l W końcu coś o Tunic, ale po zawodzie z BELOW nie hype'uję się na zapas, zwłaszcza że to projekt jednego gościa. Teraz, Cedric napisał: Te umowy partnerskie Sony z nowymi studiami robiącymi nowe IP to całkiem spoko, no ale to chyba jeszcze dalej niż te Xboxowe hity na 2023-2024 Z tą różnicą, że Sony jest kryte do tego 2023/2024.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Tunic ładniutkie, lubię takie małe, potencjalne sztosiki z duszyczką. Trzeba zanotować w pamięci.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Mi też się ten Evil Dead podoba, wygląda na opór grywalną grę. Król Spencera, może premiera w XGP czy za wysoki budżet?
Opublikowano 10 czerwca 20213 l 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: W końcu coś o Tunic, ale po zawodzie z BELOW nie hype'uję się na zapas, zwłaszcza że to projekt jednego gościa. Z tą różnicą, że Sony jest kryte do tego 2023/2024. Tyż prowda. Na blogasku Playstation doczytałem, że studio liczy już 100 pracowników, czyli więcej niż niektóre studia Sony. Not bad https://blog.playstation.com/2021/06/10/deviation-games-signs-with-playstation-to-develop-a-new-original-ip/
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Designersko świetnie, graficznie wiadc że to FS, będzie grane na premierę.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Design jeszcze bardziej popier.dolony niż zwykle No, ale ten otwarty świat dalej lekko mnie martwi czy From się odnajdzie i nie nawali bugów.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Fajne, ale trochę jestem zmęczony soulsami i muszę mieć pewność, że to nie będzie dosłownie to samo. No i przydałaby się fabuła pierwsza raz w historii.