Opublikowano 15 czerwca 20213 l 20 minut temu, Kmiot napisał: Wałkowane wielokrotnie Halo i SoT, które mocniejszego bicia serca już nie wywołują, nie ma co się oszukiwać To zdanie brzmi zabawnie w kontekście nowego IP i soft rebootu serii której ostatnia odsłona wyszła ponad pol dekady temu xd
Opublikowano 15 czerwca 20213 l SMT to jakieś poważniejsze Persony? Mnie te szkolne odsłony męczą, a to wygląda bardzo, ale to wygląda kusząco.
Opublikowano 15 czerwca 20213 l 2 minuty temu, ASX napisał: To zdanie brzmi zabawnie w kontekście nowego IP i soft rebootu serii której ostatnia odsłona wyszła ponad pol dekady temu xd nie widzę związku
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Nie chcę być złośliwy, ale ktoś mi wytłumaczy skąd te 80mln sprzedanych Switchy?
Opublikowano 15 czerwca 20213 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: SMT to jakieś poważniejsze Persony? Mnie te szkolne odsłony męczą, a to wygląda bardzo, ale to wygląda kusząco. Szkoda że jak robią grę na sprzęt o mocy komórek to nie poszli w stylizowaną graficzke jak w p5
Opublikowano 15 czerwca 20213 l 3 minuty temu, ASX napisał: To zdanie brzmi zabawnie w kontekście nowego IP i soft rebootu serii której ostatnia odsłona wyszła ponad pol dekady temu xd Jedna wyszła trzy lata temu, więc kto miał się nią zajarać, ten się zajarał. A w kontekście drugiej pokazali tylko multiplayer + filmik fabularny. I co to jest pół dekady w obecnych czasach, gdy gry AAA powstają minimum 3 lata? Chyba że za czymś nie nadążam.
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Już mogli zostawić oryginalną komiksową oprawę tych Advance Wars, bo ta wygląda okropnie xd
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Po dzisiejszym pokazie utwierdzam się tylko w przekonaniu, że wciąż lepiej zainwestować w 3DSa niż Switcha.
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Wygląda jak coś czego trzeba kupić kilka sztuk żeby golić Nintendowców za dekadę.
Opublikowano 15 czerwca 20213 l W sumie chuja pokazali w tym BotW2. Metroid jedyny plus. Ta wersja na 3DSa też nie wyglądała imponująco, a grało się wybornie.
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Jedynie E3 to uratowane przez MS jest, oni dojebali gierami i tyle, zero pierdolenia. Myślałem, że Nintendo dojebie mega sztosem, jak nowa konsola, a tu kurwa sahara aż do księżyca. Tfu. Jedynie nowa Zelda tylko warta kupna, ale to dopiero w 2022 XD
Opublikowano 15 czerwca 20213 l 2022 na Switcha będzie przegięty Pokemon Arceus Splatoon 3 Mario + Rabbids Sparks of Hope sequel Breath of The Wild Jak dla mnie grubo ! Za to w tym roku oprócz Metroida i tego chibi remake’u Pokemonów raczej popierdółki.. chociaż Mario Party i Advance Wars 1+2 i tak kupię