Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,1 tys.
  • Wyświetleń 789,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Po co tu te irytujące ulańce z kolorowymi włosami. Czuje się jak na jakimś spotkaniu z działem marketingu które można było załatwić jednym mailem.

Opublikowano

Na szczęście nie miałem OCZEKIWAŃ  :obama:

Opublikowano

Nie miałem oczekiwań, ale ta bieda i tak mnie rozczarowała :nosacz: Oby nigdy więcej takich streamów, totalna strata czasu

Opublikowano

To co teraz, jakies pojedyncze strzaly, jakas konferencja organizatora gamescomu? Nie widze zadnych rozpisek. Nawet nie wiem ile to bedzie trwalo.

Opublikowano
Teraz, Mejm napisał:

To co teraz, jakies pojedyncze strzaly, jakas konferencja organizatora gamescomu? Nie widze zadnych rozpisek. Nawet nie wiem ile to bedzie trwalo.

tylko to będzie jeszcze

Opublikowano

Chyba o 20.

Opublikowano

Potwierdzam

Opublikowano

Ciekawe czy będą mieli licencje, czy poczujemy zapach dawnych lat w stylu Butastity, Bekhama czy Van Dorsara ;)

Opublikowano

Obstawiam że 2K robi kopaną i raczej stać ich na licencje ważniejszych lig.

Choć w sumie tak sobie teraz myślę że chętnie przyjął bym kopana z bardziej arcadowym gameplayem coś jak swos :obama:  

Opublikowano
38 minutes ago, Figuś said:

Obstawiam że 2K robi kopaną i raczej stać ich na licencje ważniejszych lig.

Choć w sumie tak sobie teraz myślę że chętnie przyjął bym kopana z bardziej arcadowym gameplayem coś jak swos :obama:  

Mam nadzieję, że to się sprawdzi, bo tylko chyba 2K umiałoby zrobić porządną piłkę która zjadłaby to gówno od EA.

Za godzinkę Gamescom Opening Night - jaram się, bo na 99% będzie Elden Ring :obama:

Opublikowano

Nowy Blasphemous się szykuje.

Elden Ring może jednak nie być sądząc po postach Community Managera Bandai na Reddicie .

Opublikowano

Liczę na to, że może coś pokażą z f2p The Division.

Opublikowano

To Dolmen nawet fajnie wygląda

Yesss nobody

kurrr, early 2022, ale poslizg

Opublikowano

myślicie, że będzie coś ciekawego czy raczej sraka jak wczoraj u Microsoftu?