Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Wczoraj an tej konfie Xboxa pokazywali coś z Halo? Bo całej nie oglądałem.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Za kazdym razem jak pojawia sie ten przerywnik World's Premiere to dwie pierwsze nuty brzmia jak poczatek Hell's March.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Teraz, Kmiot napisał: Wczoraj an tej konfie Xboxa pokazywali coś z Halo? Bo całej nie oglądałem. nie 1 minutę temu, Observer napisał: Ale tego Halo pokazali. Ma być gdzieś na targach gameplay? nie
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l wygląda fajnie i do tego będzie w game passie więc od razu +10 do zainteresowania
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l 2 minuty temu, ASX napisał: nie Ok, dzięki. Dziwne, że oddali to na ONL, ale w sumie miłe z ich strony. GRA OD POLAKA.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Na razie gierka zrobiona przez jednego wykopka najlepsza na konfie. No i pierwsza bez skupienia na postaci silnej niezależnej murzynki.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Sztosik indyczki, ten Cult of the Lamb ma moją uwagę, Mindnight Fight Express wygląda ciekawie, a żółwie od typków co zrobili SoR4? Sziiiiiiiieeeeeeeet
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l 1 minutę temu, Mejm napisał: Ale zapachnialo Sega. Mi tam zapachniało grafiką z Samsunga Galaxy s4 sprzed 6 lat.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Najlepsza Nadchodząca Gra na Xbox: >nominuj Far Cry 6 >nie nominuj Forza Horizon 5. Jeszcze brakowało, żeby Halo nie wygrało xd