Opublikowano 25 sierpnia 20213 l 1 minutę temu, Kmiot napisał: Najlepsza Nadchodząca Gra na Xbox: >nominuj Far Cry 6 >nie nominuj Forza Horizon 5. Jeszcze brakowało, żeby Halo nie wygrało xd Najlepsza w 2021, a tam Elden Ring, który wychodzi w 2022.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Niedawno zacząłem oglądać, troche poprzewijałem, i widzę, że już jest znacznie lepiej niż na wczorajszej konfie M$. Teraz jeszcze trailer Resa 4 Remake i mogę zbić pione z panem Geoffem. Edytowane 25 sierpnia 20213 l przez White Raven
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Wyglada zajebiscie XD tak graficznie jak i fun factor wydaje sie ogromny
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Teraz, Square napisał: Fajnie wygląda ta koreańska gierka. Bezkitu jest tak bezpretensjonalna w kontrascie do tych przepelnionych go.wnoslowem i poprawnoscia amerykanskich wysr.ywow ze az mnie urzekla.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Ooo, ładniutkie i słitaśne te Dokev. Teraz wyobraźcie sobie Pokemony na takim wypasie. Ale pewnie łatwiej zrobić remaster jakiegoś wydania z GameBoya. I tak się sprzeda, Nintendo to wie xd
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l No, jak dla mnie to jak dotąd ten koreański Dokev to najciekawsza gra tej prezentacji Tylko, że wpisałem w Google i to jest MMO..
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Ech, szkoda, że MMO, bo wyglądało po prostu jak "fun time". A tego FC6 to zaorać, do tego CGI.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Tym Vampire to mi sztylet w serce wbijają Gdzie Bloodlines 2 ja się pytam.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Dobrze że baby przyszły i odbudowały park rozrywki na jakiś ciekawy bo stary biały typ widocznie sobie nie radził <3