Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Zobaczycie, ze za rok wymysla jakies nowe slowo byle nie uzywac "exsclusive on" bo bedzie sie brzydko kojarzyc.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Chuj skórki do Fall Guys dawać jako premiere na konferencji. Zaraz patche będą reklamować.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l I gierka na 2022 wygrywa ranking oczekiwanych na 2021 na PlayStation
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Czyli już wiemy, że Halo > Elden bo nie wygrał na xboxie Edytowane 25 sierpnia 20213 l przez wojtas011
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Końcówka gamescomu to już totalne upodlenie i męczenie buły jakimiś dodatkami.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l hmm, ta Natash Becker, to chyba córka Borysa,.............................;)
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l do dzisiaj nie ogralem tej gry bo nie widze w niej nic interesujacego, nadal czekam az dadza w plusie albo ps now
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Namiastka DriveCluba w DS, gierkę mam od grudnia ale ogram w wersji DC.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l A ja nie narzekam, pokazali sporo interesujących mnie gierek. W porównaniu do wczorajszej prezentacji Microsoftu to dzisiaj było wręcz zagrajmerskie niebo Jasne, znalazło się też trochę gówna, ale jednak ratio zdecydowanie na korzyść fajnie zapowiadających się tytułów.