Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Korwa, dobrze macie tam w tym Microsofcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Jeśli dobrze kojarzę to się nie mogłeś pogodzić, że Spiderman w GOTY 2018 spadł na drugie miejsce i zorganizowałeś jakieś grubsze liczenie głosów po postach. Jeśli nie Ty to sorki. Po pierwsze, to chyba nie było za czasów spidermana tylko wcześniej. Po drugie, to nie chodziło, że w topie nie ma gierek od $ony, tylko, że na szczycie są tytuły, na które mało kto głosował i to było widać bez grubego liczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 15 minut temu, MBeniek napisał: Po pierwsze, to chyba nie było za czasów spidermana tylko wcześniej. Po drugie, to nie chodziło, że w topie nie ma gierek od $ony, tylko, że na szczycie są tytuły, na które mało kto głosował i to było widać bez grubego liczenia. Nie no, różnica w ankiecie była 3 punktów między Forzą a Spidermanem, więc naprawdę nic co dałoby znaczącą przewagę, dodatkowo a punkty były zliczane również z postó, więc wymagało to jednak jakiegoś przewertowania tematu. No i głosowałeś GOTY na Spiderka, więc sprawa była dość o s o b i s t a. Z resztą, było minęło, ale pamiętam tę akcję mocno. Ciekawe co będzie w tym roku jak wygra Halo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 579 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Będzie Abandoned? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 a kto w ogóle robi głosowanie na goty w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Tak, ale tylko w formie zapowiedzi na VGA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 579 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Teraz, ASX napisał: a kto w ogóle robi głosowanie na goty w tym roku? Nie jest ważne kto robi, tylko kto liczy głosy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 14 minut temu, ASX napisał: a kto w ogóle robi głosowanie na goty w tym roku? Rok się jeszcze nie skończył, jest czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Takiego prowadzenia Halo sie nie spodziewałem. Dzieki pecetowcy za głosy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 892 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Z goty forumka poczekajmy uczciwie do stycznia 2022 Nie grałem chyba jeszcze w żadną grę z tego roku xd Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 31 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Nie no, różnica w ankiecie była 3 punktów między Forzą a Spidermanem, więc naprawdę nic co dałoby znaczącą przewagę, dodatkowo a punkty były zliczane również z postó, więc wymagało to jednak jakiegoś przewertowania tematu. No i głosowałeś GOTY na Spiderka, więc sprawa była dość o s o b i s t a. Z resztą, było minęło, ale pamiętam tę akcję mocno. Moją uwagę wtedy przyciągnęło to, że gry, które nie zdobyły prawie żadnych punktów w ankiecie (a jednak większość głosowała w ten sposób) nagle były w samej topce. Ale ci, którym to akurat pasowało, dorobili sobie teorię, że chodzi mi tylko o CW. Nawet główny oskarżony udawał na początku niewinnego. Ale już mniejsza oto, stare dzieje. Chociaż pewnie dlatego od tego czasu jest już tylko ankieta A może w tym roku zamiast ankiety zrobić w formie drabinki tak jak przy FBG? 32 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Ciekawe co będzie w tym roku jak wygra Halo. Mam nadzieję, że chociaż na forumku wygrają psychonauci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 361 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 O, czyli jednak da się ogarnąć streama w 4K. Spoiler I tak obejrzę rano do kawusi trailerki, nie będę siedział po nocy żeby słuchać Geoffa Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Też zobaczę z rana. Jednak siedzenie do 1.30 w nocy kiedy zaczynam pracę o 7 nie jest najlepszym pomysłem. Aha, oczywiście #TeamPsychonauts 2 na GOTY Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 ło tam 1:30 to nie jest nawet początek, bo gala zaczyna się o 2 i ma trwać niby do 5 nad ranem XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Już nie te lata żeby oglądać z forumkiem konfe o tej porze To co widzimy się w piątek rano przy kawusi S E N I O R Z Y? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 16 minut temu, Pupcio napisał: To co widzimy się w piątek rano przy kawusi S E N I O R Z Y? jaką pijecie? ja sobie zrobię sypaną ze szczyptą cynamonu Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 jednego ze zwycięzców już znamy Halo Infinite wygrało nagrodę publiczności. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Czyżby GOTY? W sumie nie będę miał pretensji bo It Takes Two było u mnie w pierwszej trójce no i świetna okazja żeby sobie pojeździł po Take Two 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Nie grałem w ITT, ale też nie obraziłbym się gdyby takie prestiżowe nagrody wpadaly jednak mniejszym/unikatowym tytułom i nie ta to, że są wyjątkowe, ale za to że są wyjątkowo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Chłop dobry asik jest mam nadzieję że znowu zrobi dymy Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 a to on zrobił tego It Take Two? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 To jedynie wyrwany z kontesktu gif czy jednak czuć vibe Conkera w tej grze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Conkera może nie, ale humor jest zajebiście podany i nie jest prostacki jak mogło by się wydawać po tym gifie. Każdego z kim miałem okazje pogadać o grze book of love mocno ich wkurwiał, ja za to bardzo polubiłem książeczkę. Ale za akcję z Spoiler pluszowym słonikiem to kij mu w oko bo imołszyns był mocny podczas tego momentu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi