Opublikowano 25 maja 20222 l Szkoda ze fake bo nawet ok. Jedyne co by mi nie pasowało to zbyt duza ilośc CGI. Indiana Jones po takim czasie powinien juz chyba byc w dalszej fazie
Opublikowano 25 maja 20222 l same gry wyglądają dosyć prawdopodobnie, widać że zrobił ją ktoś kto mniej więcej śledzi branże bo brak tu jakiś nierealistycznych pozycji (z wyjątkiem Call of Duty w Game Passie czy sequela Dooma, bo ID Software pracuje raczej nad Quake'm). Fałszywość jednak zdradzają moim zdaniem kolejne trailery CGI do Perfect Dark i Contraband (po co płacić drugi raz zewnętrznemu studiu za kolejne trailery CGI skoro te gry już je mają?) czy fakt że niektóre pozycję się dublują jak na przykład: "Halo Infinite multiplayer update" i Project Tatanka, który ma właśnie być aktualizacją do multi. Śmiem twierdzić że zrobiłbym lepszą fejkową listę xd
Opublikowano 25 maja 20222 l Mam nadzieję, że będzie chociaż zapowiedziane DLC do Forzy Horizon 5, bo nie bardzo, co mam robić w grze, jak wszystko porobione, a tak tylko pozostaje robić playlistę i zbierać autka.
Opublikowano 6 czerwca 20222 l W dniu 6.05.2022 o 09:41, Figuś napisał: 9 czerwiec, godzina 20 u nas Wiadomo ile to ma trwać? Jak to wyglądało w poprzednich latach?
Opublikowano 6 czerwca 20222 l pewnie będzie przedział 90-120min bo będzie dużo pierdolenia kocopołów
Opublikowano 6 czerwca 20222 l https://www.gamesindustry.biz/articles/2022-06-06-nintendo-is-not-attending-gamescom-2022 Nintendo odpuszcza sobie Gamescom w tym roku.
Opublikowano 6 czerwca 20222 l https://www.videogameschronicle.com/news/geoff-keighley-says-summer-game-fest-will-be-primarily-focused-on-announced-games/
Opublikowano 7 czerwca 20222 l 14 godzin temu, Figuś napisał: https://www.videogameschronicle.com/news/geoff-keighley-says-summer-game-fest-will-be-primarily-focused-on-announced-games/ to koniec świata żeby Keighley mówił przed swoim show, żeby nie mieć dużych oczekiwań
Opublikowano 7 czerwca 20222 l Akurat gier zapowiedzianych jest mnóstwo, więc jakiś gameplay z The Callisto Protocol zobaczę z przyjemnością.
Opublikowano 7 czerwca 20222 l 13 Czerwca Capgodg mają swój show: Capcom Announces A New Digital Showcase, Streaming Live June 13th - Nintendo Life 35 minut. Licze na pokaz REmaku 4 skoro mają sie skupiać na previously annouced titles. SF6 też będzie a tutaj licze tylko na potwierdzenie, że nie wychodzi to na past geny. PRzy ilosci Season passów jakie pewnie planują to może być nawet logiczne.
Opublikowano 7 czerwca 20222 l Pewnie pokażą Pragmate, gameplay z RE4, to gówno z dinozaurami, a na koniec dragons dogme 2.
Opublikowano 7 czerwca 20222 l 21 minut temu, pawelgr5 napisał: SF6 też będzie a tutaj licze tylko na potwierdzenie, że nie wychodzi to na past geny. wychodzi na ps4, przeciez jest na trailerach
Opublikowano 7 czerwca 20222 l OMFG faktycznie, skupiłem sie na tym ze w przypadku Xboxa tylko seriesy i jakos tak sobie dopowiedziałem. Gruba pyta w takim razie.