Opublikowano 9 czerwca 20222 l 1 minutę temu, Wolfie_ napisał: ze niby ona? : To tylko gust Wezyra do kobiet. Nie zrozumiesz.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l @WrednyNo też dobra. Jak mają takie sztosy zastąpić booth babes to ja jestem jak najbardziej za.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: CO TO ZA KLACZ ze steamu z Cupheadem? No Maja. Co pieści czyjeś jaja, hehe.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l O, generyczne japońskie gówno. >shen i pupcio: OMFG CO ZA SZTOS JA PIERDOLĘĘĘĘĘ
Opublikowano 9 czerwca 20222 l O, to ZZZ wyglądało całkiem ładnie jak na grę dla mangozjebów, poka, poka
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Niestety gowno konferencja, na E3 nigdy by nie dopuścili aby coś takiego pokazywać
Opublikowano 9 czerwca 20222 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: O, generyczne japońskie gówno. >shen i pupcio: OMFG CO ZA SZTOS JA PIERDOLĘĘĘĘĘ Jakaś brzydka losowa baba >wezyr: O kurde ale dobra sztuka
Opublikowano 9 czerwca 20222 l TMNT wiec konfa + 2 oczka do oceny E: Casey Jones Edytowane 9 czerwca 20222 l przez pawelgr5
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Animatorzy ZZZ powinni dostać podwyżkę bo rusza się wszystko genialnie.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Oszukujecie się jeśli myślicie, że na prawdziwym E3 byłoby coś lepszego.