Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie już minerzy dokopali się do plików na serwerach Sony, taki scenariusz jest prawdopodobny. Te gry już teraz wyglądają świetnie, a po tych łatkach to będzie jakaś petarda coś czuję. #CapgodsMusisz

Opublikowano

C0rwa co tak późno te konfy :[ tylko ms dba o graczy (w tym segmencie oczywiście :nosacz3:) Ja to chce tylko zobaczyć tego seksi residenta i może pragmate bo zapowiadała się spoko. Na więcej nie licze bo capcom zawsze robi giga nudy

Opublikowano

Bardzo możliwe, że wersje RE2/3 będą dostępne od strzała. Ja najbardziej chce zobaczyć to RE4 czy będzie blisko oryginału czy bardziej w stylu dwójki.

Opublikowano

Oj, tu już strefa marzeń wjeżdża, ale to Capgods - oni mogą wszystko. Nawet wrzucić demko na serwery w trakcie pokazu :obama: To plus pacze plus jakiś gameplay z Pragmaty i mamy zwycięzcę targów*.

*w tym roku to żaden wyczyn :frog:

Opublikowano
9 minut temu, Bzduras napisał:

A potem bierz flaszkę pod pachę, bookuj bilet na Szczecin i wpadaj na tego wijara :kaz:

Muszę gdzieś ogarnąć oculusa bo chyba mój lapek nowy by to pociągnął :)

Opublikowano
13 minut temu, Bzduras napisał:

Może gdzieś w pobliżu masz jakieś punkty, co wypożyczają wijary na peceta? Polecam, Birkin szarżujący na mnie w goglach trochę złamał mi psychę :dog:

A jakiego oculusa szukać? Zielony jestem w temacie PC VR

Opublikowano

Rift S albo Quest 2 z kablem Link. Ten pierwszy ma trochę gorszą rozdziałkę, ale jest stricte pod PC, podłączasz dwa kabelki (USB i DP - to ważne jak masz lapka), konfiguracja i śmigasz, z Questem też pewnie jest podobnie, ale nie mam to nie wiem  musiałbyś pytać w temacie PCMR VR fachurów.

Kurła, taki tryb VR do dwójki i trójki od Capcomu to byłby sztos :obama: Ale nie ma co się napalać za bardzo, bo to akurat mało realne.

Opublikowano

quest 2 to żyćko, nie wyobrażam sobie siedzieć z kablami bo już jak podłączałem do kompa jeden to mnie wkurwiał :pechowiec: chociaż jak ma się dobrego neta to i bez kabla śmiga legancko, chociaż w gierkach pewnie nie jest tak kolorowo