Opublikowano 23 sierpnia 20222 l Jedynka była spoko. Nawet będę obserwował. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l Ja już dawno wyłączyłem, szkoda mojego czasu. Jedyne czego żałuję to tego że przegapiłem reakcje forumka na zapowiedź podcastu od Kojimy
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l Ten apexopodobny battlefield jest wydawany przez Nexon, jedną z najgorszych firm jeśli chodzi o dojenie hajsu na mikrotransakcjach i wszelkiego rodzaju itemach premium.
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l W dniu 23.08.2022 o 19:56, UberAdi napisał(a): Ten apexopodobny battlefield jest wydawany przez Nexon, jedną z najgorszych firm jeśli chodzi o dojenie hajsu na mikrotransakcjach i wszelkiego rodzaju itemach premium. Steam twierdzi,ze Embark
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l W dniu 23.08.2022 o 19:58, Wolfie_ napisał(a): Steam twierdzi,ze Embark Ciekawe więc jaką rolę ma w tym Nexon którego logo jest w trailerze po embark
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l 1. TCP ... ... ...długo nic ... ... 99. Outlast Trials 100. Dead Island 2