Mejm 15 269 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Koniec. No nie wiem co tak slabo. Branzunia ledwo dycha. No chyba ze masz 17 lat i naku.rwiasz we fortnite. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 625 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Mi się podobało, przynajmniej lepiej niż PS Showcase. No i czekanko na SGF Indie Show z Annapurną i Silent Hill: Townfall 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 168 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 (edytowane) Smutno w tym giereczkowie. A jeszcze trzeba przeżyć "bomby" zielonych Edytowane 8 Czerwca 2023 przez jimmyyy8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Death stranding 2026 stan branży? stabilnie. Jest c0rwa martwa Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Juz nie dramatyzujcie, jak na sam pokaz to nie bylo takiego dramatu jak na showcase. Byl MK1, AW2, W40K2, Lies of P1, data premiery Spideramana 2, FF7 Rebirth, Yakuza 28, klon L4D z Carpenterem na pokladzie. To ze takie pokazy nie sa juz dla nas to jasne. Widzialem jednak sporo gorszych. Na niedziele sie nie nastawiam, tez bedzie duzo kolorowego gowna + Starfield. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Mimo wszystko Sony ma całkiem ok lineup exów. Final Fantasy XVI - czerwiec Spiderman 2 - październik Final Fantasy VII Rebirth - early 2024 (luty/marzec ?) Pózniej pewnie latem pojawi się DS2 od Kojimy lub plotkowany remake Horizon Zero Dawn (w podobnym okresie poprzedniego roku pojawiło się TLOU 1) Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Pobili Sony showcase, co było trudne. Chujnia z patatajnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 No nie wiem co tak słabo lepiej bawiłem sie koszac trawnik niż ogladajac te hiciory na pokazie. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Goty 2024 juz rozdane, FF VII Rebirth. Dziękuję, dobranoc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Z gameplayu wynika, że będzie tagowanie w nowym Mortalu <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Teraz, Plugawy napisał: Z gameplayu wynika, że będzie tagowanie w nowym Mortalu <3 No właśnie w trakcie wywiadu wyszło że to nie tag team tylko po prostu kolega pod przyciskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Mortal, Yakuza, Final reszty nawet nie patrzyłem, kolejny ciekawy Showcase, czego się spodziewaliśmy dzisiaj na forumku GTA 6 i RDR3 xD? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 1 minutę temu, Rtooj napisał: No właśnie w trakcie wywiadu wyszło że to nie tag team tylko po prostu kolega pod przyciskiem. Na przedstawionym gameplayu tak, ale strzelam, że i tak będzie tryb tag na dwóch graczy ludzkich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Teraz, Plugawy napisał: Na przedstawionym gameplayu tak, ale strzelam, że i tak będzie tag na dwóch graczy ludzkich. Ed Boon wspomniał że tylko pod przyciskiem jakieś ciosy, no ale może. Dodatkowo z tego co zrozumiałem to niektóre postacie nie będą grywalne, będą mogły być tylko takimi kumplami. Trochę słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Teraz, Rtooj napisał: Ed Boon wspomniał że tylko pod przyciskiem jakieś ciosy, no ale może. Dodatkowo z tego co zrozumiałem to niektóre postacie nie będą grywalne, będą mogły być tylko takimi kumplami. Trochę słabo. A to rzeczywiście słabo jak będzie tylko tak jak piszesz. Może osobny tryb dadzą do taga. W sumie po co tworzyć cały model postaci skoro wpada tylko strzelić ciosa i ucieka. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Ale na tym to ma wlasnie polegac, jest przycisk do wolania wojownika "Cameo" i on sie odnawia z czasem. Taki dodatkowy typ bedzie wybierany zaraz po wyborze postaci do walki. Zwykly specjal pod przyciekiem. Zaden tag z tego na ten moment nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Pokazali to jakby to była jakaś rewolucja, trochę śmieszne. Zaraz się okaże że będzie można zeskoczyć z balkonu na dół. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 W sumie pokaz Dżoffa fajny, ale Final Fantasy jako główna bomba wieczoru?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Dla mnie było lepiej niż na sony showcase, mniej tych okropnych anime gier, a jak już były to ciekawsze. Data spidermana lepsza niż miałki gameplay, a ff7rebirth lepsze niż powtórka zapowiedzi ff16. Ten forspoken fpp wygląda coraz lepiej, gra chmielarza też zapowiada się fajnie. Mnie najmocniej zaskoczył ten Banisher, wygląda bardzo ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 625 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 A jednak ten pokaz Annapurny 26 czerwca, pokićkało mi się xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Kiedy zieloni? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Niedziela 19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Pomijając zaplutego Geoffa i ogólnie ludzi na scenie (ten koleś od tej mobilnej gierki) to ogólnie rzecz biorąc było lepiej niż na PS Showcase. Oczywiście to może być tylko takie wrażenie, bo tam po prostu miałem inne oczekiwania (jak coś ma "PlayStation" w nazwie to oczekiwałem jakichś gier first-party), ale tutaj sporo ciekawych rzeczy dla siebie znalazłem. Październik będzie przejebany, Alanka, mimo wk#rwienia na digital-only, ciężko mi będzie odpuścić, bo wygląda fajnie, residentowo, a przecież jeszcze Alone in the Dark i teraz ten Spiderman 2. Prince of Persia wygląda spoko - fajny miks powrotu do korzeni plus trochę indie-metroidvania - muza tragiczna, ale gameplay mi się podobał. Mortal Kombat fajny, ale jak każde mordobicie - olać do czasu wyjścia super-duper-ultimate edition z pełnym rosterem. Ta gierka o nurkowaniu dla mnie day-one - uwielbiam takie klimaty. Graficznie kojarzyło mi się z The Gunk. No i FFVII Rebirth - wiadomo było, że się robi, ale fajnie zobaczyć w akcji. Co prawda wygląda trochę biednie jeśli chodzi o otoczenie, ale Remake był jedynym jRPGiem od dziesięcioleci, który mnie wciągnął i nie żenował cringe'm, więc kontynuację biorę day-one. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 507 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Day 1 w GP 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Tyle było beki z podróży Spencera do Japonii że nic nich nie wynika ale takie Persony na przykład przez lata omijały Xboxa, a dziś nowe odsłony ladują w Game Passie w dzień premiery. No i jest to też pierwszy wyciek bo obie gry miały być zapowiedziane na Xbox Showcase pojutrze, co zabawne gry nie wyciekły przez żadnego insjadera, tylko japońcom coś się pojebało i wrzucili na oficjalne kanały trailery za wcześnie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi