Opublikowano 11 czerwca 20231 r 20 minut tego pokazu rozkurvia wszystkie pokazy od Sony z ostatnich kilku lat
Opublikowano 11 czerwca 20231 r 1 minutę temu, easye napisał: AWOED jaki DAŁNGORAD. Poziom ESO... Downgorad straszny i klimat poważniejszy gdzieś uciekł ale i tak szacunek i jaranko bo obsidian
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Statki, symulatory, obudźcie mnie na Starfielda Avowed coś grafa nie bałdzo Edytowane 11 czerwca 20231 r przez jimmyyy8
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Jaki downgrade jak wcześniej nic nie pokazali? No ale spodziewałem się ładniejszej grafiki. Jedyny downgrade jaki zauważyłem to jeśli chodzi o logo.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Przecież ktoś bodajże twierdził że pierwszy trailer gry był z in-game więc się utrwaliło pod downgorad
Opublikowano 11 czerwca 20231 r No ten awoved wyglada jakoś średnio. Póki co na razie tylko Fable mi się spodobał.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r 1 minutę temu, KamilM napisał: No ten awoved wyglada jakoś średnio. Póki co na razie tylko Fable mi się spodobał. Przeciez w Fable nie pokazali nic poza CGI...
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Teraz, KrYcHu_89 napisał: Przeciez w Fable nie pokazali nic poza CGI... A tam nie pisalo ze in game na samym poczatku? Hellblade 2 to widze ze wiecej pierdololo. Chociaz bohaterka jakby mniej zjebany ryj ma.