Opublikowano 11 czerwca 20231 r 2 minuty temu, pawelgr5 napisał: ja jebe starfield ma miec osobny pokaz wiec po co tracic na to czas Pewnie chcieli uspokoić, że data bez zmian XD
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Konfa Sony słaba, ta na razie tez mocno przeciętna. Chyba już tylko Nintendo ratuje gaming.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Teraz, schabek napisał: Wrzesien xD Szykuje sie prawdziwy Power Point Killer Na PC pewnie 40 klatek będzie można wyciągnąć z modami :).
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Starfield plus 40 lat mejKing game plus Bethesda... Po roku łatek może będzie grywalne.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Ile ta konfa ma trwać? Bo nie wiem czy już końcówka i zostawić jeszcze trochę czy wyłączyć to i odpalić jakaś gierkę, bo na razie raczej słabo.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r 1 minutę temu, KamilM napisał: Konfa Sony słaba, ta na razie tez mocno przeciętna. Chyba już tylko Nintendo ratuje gaming. Bez przesady. Z każdego systemu coś się wyskrobie i spokojne trochę dobrego stuffu będzie na jesień/zimę.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Teraz, balon napisał: Bez przesady. Z każdego systemu coś się wyskrobie i spokojne trochę dobrego stuffu będzie na jesień/zimę. Niby tak, ale jakoś kiedyś wydaje mi się ze leciały bomby za bombami. Byłem podjarany prawie każdą grą którą pokazywali. Teraz obejrzałem konfe Sony i dla mnie meh. Nawet spider, którego bardzo lubię nie zrobił na mnie wrażenia. Tutaj podobnie avowed wyglada słabo. Z hellblade nie pokazali żadnego gameplayu plus premiera w przyszłym roku. A może to ja już na starość robię się bardziej wybredny i gierki już tak nie robią jak kiedyś.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Teraz, jimmyyy8 napisał: Nasi ROZPIERDOL, brawo, wrzesień! O to DLC jestem spokojny, potencjał na lepsze story niż w podstawce.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r 1 minutę temu, KamilM napisał: Niby tak, ale jakoś kiedyś wydaje mi się ze leciały bomby za bombami. Byłem podjarany prawie każdą grą którą pokazywali. Teraz obejrzałem konfe Sony i dla mnie meh. Nawet spider, którego bardzo lubię nie zrobił na mnie wrażenia. Tutaj podobnie avowed wyglada słabo. Z hellblade nie pokazali żadnego gameplayu plus premiera w przyszłym roku. A może to ja już na starość robię się bardziej wybredny i gierki już tak nie robią jak kiedyś. Bo gry są teraz z pizdu wyjęte ot co. Samo kolorowe gówno z generatora. Indyczki, ratowanie elfów i symulator wchodzenia po górze z krasnalem w plecaku. Nie ma dobrego fpsa, horroru czy tpp w stylu Max Payne. Nie ma nic. I tak kiedyś było lepiej
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Teraz, Nyu napisał: tylko ja z forumka najbardziej liczę na id software? My tu liczymy na cokolwiek