Opublikowano 11 czerwca 20231 r 1 minutę temu, Bielik napisał: Rozwaliło jak najbardziej, a że sam poziom gier mocno Redfailowy to inna sprawa No trochę prawda...
Opublikowano 11 czerwca 20231 r 2 minuty temu, Pupcio napisał: Jezu ta generacja mnie rozpierdala Tak chyba delikatnie mówią aby powoli pójść drogą Pana Ściery.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Ale słabizna. Gdzie coś o girsach, doomie czy wolfie? Zabili te marki czy nie chcą nic pokazywać za wcześnie? Edytowane 11 czerwca 20231 r przez KamilM
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Teraz, number_nine napisał: To nie miało być 2h + starfield? Myślałem, że 1.5 godziny showcase'u + 30 minut Starfielda, ale chyba nie.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r 2 minuty temu, balon napisał: Tak chyba delikatnie mówią aby powoli pójść drogą Pana Ściery. Pan Przemek wiedział co robi
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Szkoda ze tak dużo CGI a tak mało gameplayu, ale ogólnie pokazano sporo nowych gierek. Solidny pokaz MS od kilku lat.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r 5 minut temu, Figaro napisał: Nie no, MS zdecydowanie rozwaliło Sonkę jeżeli chodzi o te konfy. Gdyby nie Atlus to nic by nie było, a Atlus to multiplatforma...
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Teraz, Szermac napisał: Cóż za ekscytująco i oryginalnie wyglądająca gra xD Szkoda tylko ze dziala w 15 fpsach.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r No i wiadomo to tylko dla Nas wielbicieli japońszczyzny xD. Sony miał przynajmniej Spidera, FF XVI i Alana. Xbox na ten rok nie ma nic... Poza Starfieldem
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Teraz, czeskimaster napisał: Czyli na kolejnej generacji Starfield w 60 FPS? moze za kolejne 25 lat.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Ciut lepiej od Sony. Mam wrażenie ze wszystko 2024. SF sprawdze z ciekawosci, bo się tym nie jaram. Prawilnie Forze ogram bo formuła Horizon ciut się przejadła. Zdania nie zmieniłem, generacja chujowa, aczkolwiek ostatnie tyg i do września jest wysyp i backlog rośnie, ale w ogólnym rozrachunku nijako strasznie.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: No i wiadomo to tylko dla Nas wielbicieli japońszczyzny xD. Sony miał przynajmniej Spidera, FF XVI i Alana. Xbox na ten rok nie ma nic... Poza Starfieldem Alan to nie ex. Forza to nie takie nic.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Rozwala mnie, że Howie mówi o No Mans sky, a w tle leci gameplay z ich nowej produkcji zwanej Starfield
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Teraz, iluck85 napisał: Ciut lepiej od Sony. Mam wrażenie ze wszystko 2024. SF sprawdze z ciekawosci, bo się tym nie jaram. Prawilnie Forze ogram bo formuła Horizon ciut się przejadła. Zdania nie zmieniłem, generacja chujowa, aczkolwiek ostatnie tyg i do września jest wysyp i backlog rośnie, ale w ogólnym rozrachunku nijako strasznie. Konfy konfami, zajebistych gierek i tak dużo w tym roku, kilku wydawców zawodzi, ale może to i dobrze, będzie czas poogrywać po kolei :). 1 minutę temu, Gregorius napisał: Alan to nie ex. Forza to nie takie nic. Mowie, mieli na pokazie z datami. Bo oceniamy tutaj pokaz. Sam lineup exow mniej więcej podobny, po 2 znaczące.
Opublikowano 11 czerwca 20231 r Teraz, KrYcHu_89 napisał: Konfy konfami, zajebistych gierek i tak dużo w tym roku, kilku wydawców zawodzi, ale może to i dobrze, będzie czas poogrywać po kolei :). Niby tak, ale to jak wiele guwnogierek z generatora dają to aż rzygać się chce.