Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem jakie mieliście oczekiwania od tego Asasyna, ale ewidentnie zabłądziliście. Wygląda to dokładnie tak jak zapowiadali. Przypominam, że to nie jest nawet full price

• Odpowiedzi 13,1 tys.
  • Wyświetleń 788,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Wobec asasyna mam takie wymaganie żeby zdechł :usmiech:

Opublikowano

SW wygląda bardzo w porządku. Obawiałem się jakiegoś lootershootera w stylu Destiny czy Division ale zapowiada się na staroszkolną grę singlową, duży plus

Opublikowano

OK, Far Cry Pandora i Star Wars Watchdogs - to kupię na pewno. Tylko te czarne pasy i 30fps mnie niepokoją.

Opublikowano

Baba Solo.

Opublikowano

Maryjko, oby dowieźli to SWO jak należy, bo wygląda świetnie. Nawet jak to będzie Far Cry to wchodzi day 1.

Opublikowano

Znow cos z dzwiekiem sie zje,balo?

Opublikowano

Nawet ubisoft potrafi zrobić animacje wylatywania z planety  :)

Opublikowano

Mirage i SW na plus. Statek lepiej wchodzi na orbitę niż w Starfieldzie :leo: Reszta do wyjebania. Event totalna amatorka

Opublikowano

Massive ma moje pieniądze - jedynie ich gierki ratowały ten śmieszny pokaz - reszta beka, Assassin wygląda strasznie biednie.

Opublikowano

Aj ucielo, myslalem, ze na tym wiecu powiedza na koniec "i zwyciezyny".

Opublikowano

Nareszcie coś co naprawdę wygląda next-genowo.

Opublikowano

Wygląda miło ale to ubi więc będzie potężny downgorad

Opublikowano

Czyli co, juz po e3? Teraz tylko byle do gamescomu w sierpniu?

Opublikowano

Dla mnie takie Star Warsy to spełnienie marzeń. Od lat marzyłem o tego typu grze w świecie SW, oferującą taką swobodę, filmowy klimat, latanie statkiem z planety na planetę. Pięknie 

Opublikowano

1 minute ago, Mejm said:

Czyli co, juz po e3? Teraz tylko byle do gamescomu w sierpniu?

Jeszcze Capcom

Opublikowano

Ale to dla mlodych co do pracy isc nie musza. Ja na odtwarzaniu.

Opublikowano

Nawet mnie zainteresował ten Assassin. Nie grałem w żadnego od czasów unity wiec nabrałem trochę ochoty na takiego raka. Ogra się kiedyś jak będzie w jakimś abonamencie. Avatar fajny klimacik, ale wyglada trochę jak far cry z rozgrywki. 

Opublikowano

Niby wszystko spoko. Na plus nowy Assasin, Avatar oraz StarWars, fajnie ze książę wraca z krainy snu, może jak się dobrze sprzeda to będziemy mieć szanse na remake piasków czasu jeszcze w tej generacji. Ja po cichu liczę że kiedyś będzie jakaś szansa na remake drugiej i trzeciej części Raymana.