Opublikowano 12 czerwca 20231 r Nie wiem jakie mieliście oczekiwania od tego Asasyna, ale ewidentnie zabłądziliście. Wygląda to dokładnie tak jak zapowiadali. Przypominam, że to nie jest nawet full price
Opublikowano 12 czerwca 20231 r SW wygląda bardzo w porządku. Obawiałem się jakiegoś lootershootera w stylu Destiny czy Division ale zapowiada się na staroszkolną grę singlową, duży plus
Opublikowano 12 czerwca 20231 r OK, Far Cry Pandora i Star Wars Watchdogs - to kupię na pewno. Tylko te czarne pasy i 30fps mnie niepokoją.
Opublikowano 12 czerwca 20231 r Maryjko, oby dowieźli to SWO jak należy, bo wygląda świetnie. Nawet jak to będzie Far Cry to wchodzi day 1.
Opublikowano 12 czerwca 20231 r Dla mnie SWO gierka targów. Ależ będzie grane. Jeszcze tylko datę premiery poprosimy.
Opublikowano 12 czerwca 20231 r Mirage i SW na plus. Statek lepiej wchodzi na orbitę niż w Starfieldzie Reszta do wyjebania. Event totalna amatorka
Opublikowano 12 czerwca 20231 r Massive ma moje pieniądze - jedynie ich gierki ratowały ten śmieszny pokaz - reszta beka, Assassin wygląda strasznie biednie.
Opublikowano 12 czerwca 20231 r Aj ucielo, myslalem, ze na tym wiecu powiedza na koniec "i zwyciezyny".
Opublikowano 12 czerwca 20231 r Dla mnie takie Star Warsy to spełnienie marzeń. Od lat marzyłem o tego typu grze w świecie SW, oferującą taką swobodę, filmowy klimat, latanie statkiem z planety na planetę. Pięknie
Opublikowano 12 czerwca 20231 r 1 minute ago, Mejm said: Czyli co, juz po e3? Teraz tylko byle do gamescomu w sierpniu? Jeszcze Capcom
Opublikowano 12 czerwca 20231 r Nawet mnie zainteresował ten Assassin. Nie grałem w żadnego od czasów unity wiec nabrałem trochę ochoty na takiego raka. Ogra się kiedyś jak będzie w jakimś abonamencie. Avatar fajny klimacik, ale wyglada trochę jak far cry z rozgrywki.
Opublikowano 12 czerwca 20231 r Niby wszystko spoko. Na plus nowy Assasin, Avatar oraz StarWars, fajnie ze książę wraca z krainy snu, może jak się dobrze sprzeda to będziemy mieć szanse na remake piasków czasu jeszcze w tej generacji. Ja po cichu liczę że kiedyś będzie jakaś szansa na remake drugiej i trzeciej części Raymana.