Opublikowano 12 sierpnia 201410 l to teraz czekam na Gravity Rush na PS4 xDDDD Vita tak bardzo martwa w oczach sony Edytowane 12 sierpnia 201410 l przez Rayos
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Tearaway wyglada swietnie na PS4, ale poza nim to mam juz dosc tego festiwaly indykow. To sie robi juz nie do zniesienia.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l bluber na scenie xD odrazu wiedziałem, że bedą porównania xD Tearaway wyglada swietnie na PS4, ale poza nim to mam juz dosc tego festiwaly indykow. To sie robi juz nie do zniesienia. teraway to indyk :O?
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Tearaway wyglada swietnie na PS4, ale poza nim to mam juz dosc tego festiwaly indykow. To sie robi juz nie do zniesienia. teraway to indyk :o?
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Słabiutko. 2014 definitywnie stracony. Lepiej kupić ps3 lub 360 i ograć zaległości.