Homelander 2 082 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 No słabe to było. Jakaś gra którą pokazali, a potem powiedzieli, że w sumie to powstaje i tyle wiadomo. Kilka minut na remake gierki, która nawet na iOS jest. Zapowiedź trylogii gierek, która ba iOS jest. Jakieś multiplayerowe gówienko z obowiązkowym season passem i nagrodami. A na koniec krótki filmik z gry, którą już zapowiedzieli wcześniej. Wow. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 (edytowane) I ak patrząc po tego rocznych premierach to Fromsoftware ma szanse na kolejną gre roku,Armored Core w porównaniu do reszty tego co pokazali rozbija bank jak dla mnie. Edytowane 12 czerwca 2023 przez kudlaty88 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 W sierpniu GC, będzie lepiej niż teraz. 1 1 Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 Ale mi brakuje dawnych E3, z rozmachem, na żywo, z ludźmi na scenie i publicznością która drze mordy Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 1 minutę temu, Square napisał: W sierpniu GC, będzie lepiej niż teraz. Tjaaaa jasne sarkazm czy taki naiwny jesteś? Chyba że miałeś na myśli pogode to tak bedzie lepiej. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 Czekałem w sumie tylko na dodatek do RE4, jak będzie na GC to będzie lepiej. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 2 minuty temu, Square napisał: Czekałem w sumie tylko na dodatek do RE4, jak będzie na GC to będzie lepiej. A no w takim wypadku to duze szanse że będzie lepiej XD W sumie dla mnie też bedzie lepiej bo Armored Core pewnie wtedy dostanie launch trailer albo coś. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 19 minutes ago, kudlaty88 said: I ak patrząc po tego rocznych premierach to Fromsoftware ma szanse na kolejną gre roku,Armored Core w porównaniu do reszty tego co pokazali rozbija bank jak dla mnie. Pomijając mierność tych wszystkich konferencji to akurat growo ten rok jest zajebisty. Trzeba albo nie lubić giereczek, albo być wyjątkowo złośliwy żeby zaprzeczyć Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 2 minuty temu, Homelander napisał: Pomijając mierność tych wszystkich konferencji to akurat growo ten rok jest zajebisty. Trzeba albo nie lubić giereczek, albo być wyjątkowo złośliwy żeby zaprzeczyć No jestem złośliwy albo znudzony gówno gierkami aaa bo na chwile obecną moim zdaniem to tylko Armored Core i moze Lords of the Fallen są warte moich ciężko zarobionych cebulionów na premiere/albo jej okolice(pajonk 2 do kupienia na promce) reszta do ogrania w abonamentach. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 12 czerwca 2023 Opublikowano 12 czerwca 2023 Just now, kudlaty88 said: No jestem złośliwy albo znudzony gówno gierkami aaa bo na chwile obecną moim zdaniem to tylko Armored Core i moze Lords of the Fallen są warte moich ciężko zarobionych cebulionów na premiere/albo jej okolice(pajonk 2 do kupienia na promce) reszta do ogrania w abonamentach. No w takim wypadku tak. Dla mnie w tym roku jest więcej zajebistych gierek niż czasu na ich ogranie. No ale co kto lubi Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 13 czerwca 2023 Opublikowano 13 czerwca 2023 No i po tych wszystkich konferencjach, generalnie szalu nie bylo, co widać po reakcjach na konferencje choćby u Keighleya który organizował Summer Game Fest ale kilka gier miało fajnę prezentacje, jak np. Star Wars Outlaws *mimo iż pewnie gra zaliczy typowy dla Ubisfotu downgrade, a cały gameplay był maksymalnie wyreżyserowany), Spiderman 2 miał długi spoko gameplay, chociaż nie było wielkiego przeskoku generacyjnego. Fable wygląda bardzo dobrze (chociaż widziałem kontrowersje że bohaterka z trailera jest zbyt mało kobieca , ale ludzie chyba zapominają że Fable zawsze oferowało przynajmniej wybór płci bohatera, więc jeśli baba im przeszkadza to będą mogli grać chłopem). Starfield zapowiada się na olbrzymią grę. Alan Wake 2 nie zrobił może wrażenia tymi krótkimi pokazami gameplayu, ale napływają bardzo pozytywne wrażenia od ludzi którzy widzieli grę dłużej. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 13 czerwca 2023 Opublikowano 13 czerwca 2023 Z gier pokazanych na tych wszystkich prezentacjach najbardziej czekam na: 3. Forza Motorsport (bo lubię serię; sama prezentacja jakoś mnie nie zachwyciła) 2. Spiderman 2 (podobnie jak z Forzą - bardzo dobrze bawiłem się przy poprzednich częściach i podoba mi się zestaw przeciwników, ale sama prezentacja była bez efektu wow) 1. Star Wars Outlaws (uniwersum Star Wars jest moim ulubionym, więc ta gra wydaje się spełnieniem moich marzeń. Wrażenie robi też grafika, ale stan techniczny Jedi Survivor oraz to, że grę robi Ubi sprawiają, że mam pewne obawy co do efektu końcowego) Każdy z nas widzi jaki jest stan branży.. W tym roku kupiłem więcej gier na konsole poprzednich generacji niż na tą mimo, że mam zarówno Switcha, PS5 jak i XSX. Obawiam się, że w następnych latach będzie tak samo Cytuj
_mike 318 Opublikowano 13 czerwca 2023 Opublikowano 13 czerwca 2023 Z tych pokazów wychodzę z dwoma nowmi grami na radarze: 1. Star Wars Outlaws tu w 4K wyglada super 2. Starfield przekonał mnie ten pokaz i jeden pewniak: Spider Mam 2 Reszta słabo. Najgorzej wypadło Sony i Capcom, SGF było meh, a Ubi i Microsoft wybrały dobry kierunek. Któryś z tych dwóch ostatnich „wygrał”. Ciekawe czy kiedyś wrócą pokazy jak z dawnego E3? Lepiej program w Zeldę bo zaraz FFXVI. Cytuj
Ukukuki 6 998 Opublikowano 13 czerwca 2023 Opublikowano 13 czerwca 2023 Ja nie miałem oczekiwań, od dłuższego czasu najlepsze zapowiedzi są poza targami. To już nie czasy gdy E3 było potrzebne w dobie prasy. Obecnie mamy wszyscy internet i każdy chce żeby ich gierka nie zgineła w dziesiątkach innych zapowiedzi. Cytuj
Pupcio 18 447 Opublikowano 13 czerwca 2023 Opublikowano 13 czerwca 2023 U mnie też oczekiwań 0. Kilka gier się znalazło które będę miał na radarze ale 0 bomb. Ale pierwszy raz miałem wrażenie że już nie jestem głównym targetem gierek, starość Za kilka lat to jak raz w roku się znajdzie nowa gra dla mnie to będzie dobrze 1 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 13 czerwca 2023 Opublikowano 13 czerwca 2023 (edytowane) Dzisiaj jeszcze jeden 90 minutowy pokaz od M$ niby, oto link Edytowane 13 czerwca 2023 przez KrYcHu_89 1 Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 13 czerwca 2023 Opublikowano 13 czerwca 2023 Liczyłem, że w godzinie się zamkną. Nie pamiętam czy FM to osobny pokaz. Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 13 czerwca 2023 Opublikowano 13 czerwca 2023 reakcja Digital Foundry na showcase. Powiedzieli że Starfieldowi poświęcą osobne wideo Cytuj
Sylvan Wielki 4 621 Opublikowano 26 lipca 2023 Opublikowano 26 lipca 2023 Bilety na Tokyo Game Show kupione. Lecimy z dziewczyną we wrześniu na wakacje do Japonii. Cudownie, bowiem uda się terminem zahaczyć o targi. Dzisiaj ruszyła sprzedaż biletów. Dokładnie przed piątą rano. Zatem pobudka o 04:30 i oczekiwanie. Przed zakupem zaczęło mulić, a po niemal 30 min. wyskoczyła informacja, że sprzedaż jest przesunięta na okolice piętnastej (u nich, czyli u nas okolice 8). Niestety pierwszego dnia nie udało się załapać na bonusowy T-shirt, ale drugiego już tak. No, płatny bonus. Nic to. Istotne, że są kupione. Fantastycznie będzie to zobaczyć na żywo. Kanpai. 3 3 Cytuj
Pupcio 18 447 Opublikowano 26 lipca 2023 Opublikowano 26 lipca 2023 Rób zdjęcia chinek dla zagrjamerów jak baba nie będzie patrzeć Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 26 lipca 2023 Opublikowano 26 lipca 2023 Sylwan to taki wygryw, że nie zdziwię się jak mu narzeczona sama będzie zwracać uwagę na co lepsze kąski. Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 31 lipca 2023 Opublikowano 31 lipca 2023 Wg Toma Hendersona Stalker 2, Forza Motorsport i Towerborne będą miały grywalne dema na Gamesconie https://insider-gaming.com/xbox-gamescom-booth-2023/ Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 21 sierpnia 2023 Opublikowano 21 sierpnia 2023 Jakieś konfy warte oglądania będą na tym Gamescomie? Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 21 sierpnia 2023 Opublikowano 21 sierpnia 2023 Ja chyba pierwszy raz od lat odpuszczam konfy. Nie chce tracic czasu na kolejny trailer MK 1 itd. Bede zdziwiony jak pokaza cos o czym nie wiem i jest dla mnie. Cala reszta skrotowo do kawki w robocie dzien pozniej bez pierdolenia Geffa. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi