drozdu7 2 730 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 No po takim roku gamingowym to aż głupio złorzeczyć. Po prostu te eventy są ohujale, napchane guwnogierkami. Już mamy Dragons Dogma 2, Ronina, Metaphor od Atlusa, Hellblade2, Fajnala. Myślę że Nintendo dorzuci swoje. Jeszcze jeśli chodzi o MS to przeczuwam w lutym event taki jak w zeszłym roku. Kilka gier które są pewni że wyjdą w tym roku, jakieś konkrety. Rok temu odzew był dobry, tym bardziej że Hi Fi Rush dostarczyło. Of course mogę się mylić i okaże się że nic nie mają xd Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 1 minutę temu, drozdu7 napisał: No po takim roku gamingowym to aż głupio złorzeczyć. Po prostu te eventy są ohujale, napchane guwnogierkami. Już mamy Dragons Dogma 2, Ronina, Metaphor od Atlusa, Hellblade2, Fajnala. Myślę że Nintendo dorzuci swoje. Jeszcze jeśli chodzi o MS to przeczuwam w lutym event taki jak w zeszłym roku. Kilka gier które są pewni że wyjdą w tym roku, jakieś konkrety. Rok temu odzew był dobry, tym bardziej że Hi Fi Rush dostarczyło. Of course mogę się mylić i okaże się że nic nie mają xd Wszystko z Japonii prócz Hellblade, jebańce. Cytuj
ProstyHeker 1 869 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Cieszy mnie choć jedna nagroda dla HiFi Rush, ta gra zasługuje na wyróżnienia. No i największą bombą, w tym właśnie klimacie oldschoolowego granka, jest zapowiedź Segi. Pan Kodżimandżi game mi w sumie zwisa, ja z wywieszonym językiem czekam właśnie na nowe JSR i Crazy Taxi. Mam nadzieję, że będzie im się wiodło jak najlepiej i znów ich portfolio będzie pełne tytułów dających czysty fun Niech jeszcze dorzucą nowe Sega Rally, to się chyba osram 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Sega to magicy, oni potrafią rozbić zespół na 10 teamów po kilka osób i robić dobre gry, ktoś kiedyś wrzucał wywiad. @Faka Gamespot jednak ośmiszony, nie wrzucili najlepszego do podsumowania, to nie announcment, ale trailer z przybliżoną datą dla mnie to będzie GOTY 2024 Persona + Neon Genesis Evangelion + SMT. Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 27 minut temu, LukeSpidey napisał: Przypominam, że Redfall zrobiło Arkane Austin, a oddział z Francji, tj. Arkane Lyon dało nam Deathloop, Dishonored 2 oraz Dishonored; Death of the Outsider, więc nie dzielił bym skóry na żywym niedźwiedziu. Mnie tylko zastanawia, czy ten ich Blade będzie w 1-ej czy 3-ej osobie. TPP Cytuj
Czoperrr 5 070 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Arkane bierze się za kolejną grę o wampirach? Cytuj
Donatello1991 1 415 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 MS chce mieć swojego Marvela. Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Ja szczerze mówiąc pierwszy raz obejrzałem większość. Było trochę konkretnych gier, wyróżniały się mocno Metaphor, HBII, nowa gra Moon i ta kosmiczna opera. Cytuj
Pupcio 18 374 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Dla mnie największy zawód chyba ten ronin. Może sam gameplay dostarczy ale narazie nie wygląda to zbyt zachęcająco Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 4 minuty temu, Pupcio napisał: Dla mnie największy zawód chyba ten ronin. Może sam gameplay dostarczy ale narazie nie wygląda to zbyt zachęcająco Wygląda jak gra od Team Ninja, brzydka, ale pewnie będzie się dobrze grało. Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 (edytowane) No obok zapowiedzi gry from Hideo Kojima made by Hideo Kojima in a Hideo Kojima gaming universe, to Ronin i DLC do Ragnaroka, to największa beka tej imprezy. Zrobiliby slashera w stylu Ninja Gaiden. Generalnie to już giereczkowo mogłoby odpuścić te klony i pochodne odnogi soulsopodobnych gier. Dobre mięsiste slashery. Edytowane 8 grudnia 2023 przez SnoD Cytuj
drozdu7 2 730 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Kojimbo jak jeszcze podpuszczał fotkami że słucha sobie Low Roar w drodze na imprezę xdd Ładna parówa z niego:) 1 3 Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 8 minut temu, drozdu7 napisał: Kojimbo jak jeszcze podpuszczał fotkami że słucha sobie Low Roar w drodze na imprezę xdd Ładna parówa z niego:) Kojima jest bezczelny jednak, grafoman. Cytuj
Pupcio 18 374 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Ale niezły widok widzieć pretensjonalnego murzyna i chińczyka co sobie walą na krzyżaka przy tym nie pokazując kompletnie nic ciekawego. Ten ds2 to chyba serio 2025 Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Obstawiam, że tego DS2 wypuszczą dopiero po premierze FFVII, żeby im się tam ważne premiery nie kolidowały ze sobą. Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 50 minut temu, Faka napisał: Obstawiam, że tego DS2 wypuszczą dopiero po premierze FFVII, żeby im się tam ważne premiery nie kolidowały ze sobą. Ale FF VII jest w lutym, chyba, że chodzi Ci o "marketing". Cytuj
Ryuk 1 470 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 3 minutes ago, KrYcHu_89 said: Ale FF VII jest w lutym, chyba, że chodzi Ci o "marketing". Faka jest na ostrym copium, DS2 to najwcześniej 2025 Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 48 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Ale FF VII jest w lutym, chyba, że chodzi Ci o "marketing". O tym mówię, że po premierze FF może coś ruszy temat DS2 marketingowo, bo co masz ważnego po tym FF? Sony w 2024 ma bardzo słabe portfolio jeśli chodzi o gierki grubego kalibru, bo takich pierdółek jak Helldivers 2 nie liczę. A poza tym wrzucenie DS2 w 2025 jest samobójstwem, gdy na horyzoncie będzie majaczył GTA VI. Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Teraz, Faka napisał: O tym mówię, że po premierze FF może coś ruszy temat DS2 marketingowo, bo co masz ważnego po tym FF? Sony w 2024 ma bardzo słabe portfolio jeśli chodzi o gierki grubego kalibru, bo takich pierdółek jak Helldivers 2 nie liczę. Ronin xD. W marcu. Ale to nie wiem jak klasyfikować, to bardziej Wo Long dla Sony, niż coś dużego. Cytuj
Pupcio 18 374 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 4 minuty temu, Sylvan Wielki napisał: Co sega to sega. Japonia kolejny raz ratuje jakąś konfe swoimi grami. Klasyka gatunku Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Ronin xD. W marcu. Ale to nie wiem jak klasyfikować, to bardziej Wo Long dla Sony, niż coś dużego. A idź mnie z tym Ronin. Kaliber jakiegoś pokroju pierdzistasia z pierdziszewa. Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Faka napisał: A idź mnie z tym Ronin. Kaliber jakiegoś pokroju pierdzistasia z pierdziszewa. Mają u mnie gruby minus za kłamstwa na poprzednim trailerze, olbrzymi downgrade ostatni raz widziany chyba ..... no ok wczoraj przy Days Before czy jak to tam było xD. Edytowane 8 grudnia 2023 przez KrYcHu_89 Cytuj
Figaro 8 204 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 15 minut temu, Sylvan Wielki napisał: ten footage Crazy Taxi aż boli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi