funditto 657 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Dla mnie dwie zapowiedzi nowych tytułów, w które najbardziej chciałbym zagrać to nowe Jet Set Radio..i World of Goo 2 (lubiłem bardzo jedynkę lata temu) 2023 był świetny, więc 2024 to będzie bieda chyba, że tytuły startowe na nową konsolę Nintendo zrobią robotę Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 49 minut temu, Figaro napisał: ten footage Crazy Taxi aż boli. Boli to z bijatyk niestety. Dla mnie tam robote robi JSR i Shinobi. Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Właśnie nadrobiłem, i jednym słowem, TRAGEDIA. Dobrze, że nie dałem się nabrać na ślęczenie po nocy. Za długie, za dużo drobizny(jeszcze niby pełno reklam), a ostatecznie, to mogli rozdać nagrody, puścić kolaż SEGI i pójść do domu. Cytuj
Ryuk 1 470 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 1 hour ago, Pupcio said: Co sega to sega. Japonia kolejny raz ratuje jakąś konfe swoimi grami. Klasyka gatunku A potwierdzili,ze to gry na konsole/pc a nie jakies gierki na mobile? Cytuj
jimmy 1 224 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Należało włączyć, zobaczyć jak potężny Kratos napierdala się z kampanii Coda, a potem wyłączyć. Niestety obejrzałem resztę 1 Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Jedynie ta nowa gierka od tworcow NMS w klimatach fantasy sprawila ze cos tam dyglo ale nawet niepamietam jak to sie naywalo,tak ze mocne 3/10. Cytuj
Ryuk 1 470 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 1 minute ago, kudlaty88 said: Jedynie ta nowa gierka od tworcow NMS w klimatach fantasy sprawila ze cos tam dyglo ale nawet niepamietam jak to sie naywalo,tak ze mocne 3/10. Light no fire 1 Cytuj
drozdu7 2 730 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Ta giereczka od twórców Ori to też będzie pewnie kilkanaście godzin na solidnym poziomie. Mam nadzieję że nadal movement będzie mega przyjemny Cytuj
Wojtq 790 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 (edytowane) Tak bardzo liczyłem na zapowiedź nowej gry Fumito Uedy, że gdy obudziłem się o 4:30 to nastąpiło to tuż po śnie w klimatach gier GenDesign. Na początku roku Ueda zapowiadał, że ma nadzieję zapowiedzieć nową grę w 2023, ale ponieważ teraz KAŻDĄ grę (oprócz GTA VI) zapowiada się na jakimś evencie, to nie spodziewam się nic usłyszeć do końca tego roku. Zresztą gość nie jest znany z dotrzymywania terminów. Gdyby ktoś był ciekaw jaki to był sen to się uzewnętrznię w literacki sposób: Spoiler Szereg jeźdzców na koniach wjechał do starożytnej świątyni. Komnata opadająca w dół była szeroka na tyle, by pomieścić dziesięć koni, a niska na tyle, by z siodła dotknąć sufitu. W środku szeregu jechałem ja, a obok mnie dziewczyna w białej sukni. Wyciągnąłem białą chustę i wystawiłem się do promieni słonecznych docierających do nas zza pleców. Dziewczyna spojrzała na chustę, która zapaliła się na jej niemą komendę. KONIEC Ogólnie jestem zawiedziony. Nic o żadnym Silent Hillu, nic o Stellar Blade, ani słowa o CZYMKOLWIEK od Sony oprócz nędznego dodatku do Ragnaroka, nic o Slitterhead. Ciekawe kiedy PS zrobi jakiś showcase, bo jesteśmy 3 lata w nowej generacji i oprócz Insomniaków nie wiemy właściwie nic co robią studia first party Sony. Nie lubię zapowiadania gier na 4-5 lat przed premierą, ale z drugiej strony fajnie wiedzieć czego się spodziewać. Edytowane 8 grudnia 2023 przez Wojtq Cytuj
Basior 1 078 Opublikowano 14 grudnia 2023 Opublikowano 14 grudnia 2023 Geoff i TGA odwaliły taką manianę, że aż szczypie. Nagrody były trochę obok gówno-dziwnego show. 1 1 Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Za 30 minut pokaz multiplatformowych gier 3rd party. Każdy znajdzie coś dla siebie. 1 Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia mogą być sztos indyczki za 15 minut. Podobno dev dead cells robi prince of persia i tutaj moze byc. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Piątkowy State of Play od SONY będzie do obejrzenia gdzieś na YouTube? Cytuj
Paolo de Vesir 9 086 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Ma ktoś link do wersji na Twitchu? YT ma chyba najgorszą jakość z dużych streamowania. Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Kolejna sieciowa strzelanka w ktora nikt nie bedzie grac? Cytuj
oFi 2 452 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Fuj - rendery na początek dali Wygląda jak generyczne dziaderstwo ktore umrze po miesiącu..... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi