oFi 2 452 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Czy oni zrobili overłajcza na sonke? No gratulacje pomysłu, na pewno wszyscy się na to rzuca Cytuj
Wredny 9 491 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Gunplay trochę jak z Crucible w Destiny - tamto lubiłem, ale tutaj siebie nie widzę raczej. Cytuj
Paolo de Vesir 9 086 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Mam jakiś lekki vibe Halo/Destiny jeśli chodzi o strzelanie i poruszanie. Może się sprawdzi jeśli będzie F2P. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 086 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Teraz, Wredny napisał(a): Gunplay trochę jak z Crucible w Destiny - tamto lubiłem, ale tutaj siebie nie widzę raczej. O, też widzę podobieństwa. Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Tyle kasy umoczyć tworząc takiego klona Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja O qrwa - God Of War FSR Ultra Wide Edition! Next... 1 Cytuj
oFi 2 452 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Unlocked framerates xdd Wolajcie naszych pc masterowcow -niech licza klatki na sekunde na trailerze Cytuj
Paolo de Vesir 9 086 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja ale trójeczka to już tylko na PS6 żeby skusić do zakupu! Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Idzie się obrzygać od tych feudalnych klimatów ostatnio xD Cytuj
Daddy 4 223 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Jednak ten bekowy leak z grami w sieci był prawdziwy ps5 [*] Cytuj
oFi 2 452 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Mycie kota Jazda na damce Latanie balonem Suknie ślubne O cie huj xdddd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi