pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Xddd ja jebe, to mi wyjasnia czemu najwieksi maja to w dupie i robią swoje pokazy. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca https://www.summergamefest.com/events/summer-game-fest-feature-event 4k60 Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca 5 minut temu, pawelgr5 napisał(a): a IGN Live jest kiedy? 22 naszego Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Jeśli remake The Thinga się okaże prawdziwy to będzie wypasik 3 Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca 30 minut temu, Patricko napisał(a): Jeśli remake The Thinga się okaże prawdziwy to będzie wypasik Coś będzie na pewno, ale większe szanse, że tylko remaster średniaka z 2002, jakieś nadzieje na remake są po udanym i zakończonym już temacie System Shocka (ostatnio zamknęli temat wydając na konsole) :). Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Remake/remaster przytulę, mam specjalny sentyment do tej gry, miała świetny klimat. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Za 10 minut początek IGN show. Meczyk leci to mogę zobaczyc ale 2h Goeffa od 23 to dla mnie za dużo dziś Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca 4 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): Za 10 minut początek IGN show. Meczyk leci to mogę zobaczyc ale 2h Goeffa od 23 to dla mnie za dużo dziś Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca HE HE Krzychu, zabawnie to będzie jak IGN dostanie trailer RE a Goeff co najwyzej Dragon Age Transgender Edition. 1 Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Jak na razie to to IGN Live jest, bo jest. Teraz np. gra o murzynie, co biegnie przed siebie i skacze, jak jakiś endless runner z komórek. Pewnie biegnie bo ucieka przed policją, hehe Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca 12 minut temu, Bzduras napisał(a): Jak na razie to to IGN Live jest, bo jest. Teraz np. gra o murzynie, co biegnie przed siebie i skacze, jak jakiś endless runner z komórek. Pewnie biegnie bo ucieka przed policją, hehe Kilka exów na SNESA widzę xD. 1 Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Kilka exów na SNESA widzę xD. Jedna to nawet pod Commodora była. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca "...small developers we invited..." tak kurwa, za 250k od trailera xDDDDD Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca 1 minutę temu, pawelgr5 napisał(a): "...small developers we invited..." tak kurwa, za 250k od trailera xDDDDD To samo pomyślałem. Bogaci Ci mali developerzy. Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca 10 minut temu, Szermac napisał(a): Dawać te B O M B Y Masz, bomby jak cholera. Pierdolę, idę spać. 1 1 Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Outlaws ma szanse mnie wyleczyć z awersji open-worldowej. Chociaż to Ubi to na co ja liczę xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi