Square 8 555 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca 6 minut temu, Bzduras napisał(a): Masz, bomby jak cholera. Pierdolę, idę spać. Horizon na wszystko z pominięciem Xboxa to była bomba chyba. 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca O kurde, to akurat lekko mnie zaskoczyło. Civka 7! 1 Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca 15 minut temu, pawelgr5 napisał(a): "...small developers we invited..." tak kurwa, za 250k od trailera xDDDDD gdzieś mi mignęło dziś info, że indie devi nie płacą nic, tylko wielcy wydawcy są goleni Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca to wu kong nie wychodzi na xboxa? uuu szkoda Cytuj
jimmy 1 224 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Myślałem że Horizon to będzie typowe lego od TT na kolejnej licencji, a tymczasem to jakieś dziwne bieda lego Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Wreszcie coś co bije Nintendo wśród gier dla dzieci <3. Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca 11 minut temu, szurubur napisał(a): to wu kong nie wychodzi na xboxa? uuu szkoda Nie no, raczej wychodzi. Nie wiem czemu pominęli logo na trailerze, chyba, że się coś zmieniło po drodze. Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Teraz, Szermac napisał(a): Nie no, raczej wychodzi. Nie wiem czemu pominęli logo na trailerze, chyba, że się coś zmieniło po drodze. Może jakieś większe show na Microsofcie, stara zagrywka. Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Teraz, tjery napisał(a): Civ 7 ratuje to coś Liczę, że AW2 skończy ten kabaret xD (DLC) Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Może jakieś większe show na Microsofcie, stara zagrywka. Podobno opóźnione na Xboxa przez optymalizację X/S Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Teraz, Szermac napisał(a): Podobno opóźnione na Xboxa przez optymalizację X/S Cytuj
tjery 1 168 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Liczę, że AW2 skończy ten kabaret xD (DLC) Bez kitu, pierwszy lepszy indyk ze steama jest lepszy niż to gówno z tego "pokazu" Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca najciekawsze gry pokazu od blum house Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Boomer horror jednakże zawsze na propsie 1 Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca O niee, to kitowcy! Woblowoblowoblo Cytuj
tjery 1 168 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca (edytowane) O tak, anri 2 to będzie piękna gierka edit Ja pierdole, animacje z pegazusa - w sensie ten "horror" Edytowane 7 czerwca przez tjery Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca to nowe GTA z ziemniakami też spoko xD Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca czy ja właśnie odpalilem dobry stream? Co to za gowno? Penis z pistoletami? Cytuj
Lukas_AT 1 184 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Kogo jakies Power Rangers obchodza. Tworzysz taka gre, nie pojawiaj sie nawet na zadnej konfie/pokazie. Stracony tylko czas. Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca "it's amazing what is happening in this industry" - czy to jest jakaś autokrytyka xD 1 Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca To może być ciekawe, o ile gameplay nie bedzie monotonny. Tematyka fajna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi