tjery 1 168 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Tam co klaszczą to są czy to puszczane? O, podrabiana Yen Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca 3 minuty temu, tjery napisał(a): Tam co klaszczą to są czy to puszczane? Musza być opłaceni, ale wygląda, że live. Serio mam nadzieje, że bomba na koniec to AW2 DLC albo Silksong, bo inaczej cienko :/. Cytuj
tjery 1 168 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Serio ktoś zapłacił 250tysi $ za pokazanie CGI? No w końcu, luta szuta Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Myślałem, że coś fajnego, a to ten nowy drewno crap soullike Cytuj
tjery 1 168 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Rozpierdala to, że oni w 2024 na takim czymś CGI pokazują Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca trailer ładny, szkoda, że gatunek chujowy (*dla mnie) Cytuj
tjery 1 168 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Gierka na pewno będzie spoko, bo skromni, zawstydzeni devi, trzeba brać preorder Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca 1 minutę temu, Lukas_AT napisał(a): Będą jeszcze jakieś normalne gry? Na srerze pisą, że E3 is back, może z nami coś jest nie tak? Serio, jest gorzej niż rok temu, co myślałem, że nie może się zdarzyć, no cóż trzeba czekać na Microsoft i Ubisoft :/. Cytuj
Daddy 4 223 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca 10 minut temu, tjery napisał(a): Serio ktoś zapłacił 250tysi $ za pokazanie CGI? No w końcu, luta szuta Dużo gier z tego gówno pokazu pewnie mniej kosztowało niż 1min trailera u Doritosa Cytuj
Lukas_AT 1 184 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Na srerze pisą, że E3 is back, może z nami coś jest nie tak? Serio, jest gorzej niż rok temu, co myślałem, że nie może się zdarzyć, no cóż trzeba czekać na Microsoft i Ubisoft :/. Wynajęci trolle. Nic więcej. Cytuj
tjery 1 168 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca (edytowane) Nie no kurwa, te CGI, gdzie teraz gry real time wyglądają lepiej, trochę czasy im się pojebały Edytowane 7 czerwca przez tjery 1 Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca do tej pory tak średnio bym powiedział. Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Ważne, że PPE całe w czerwieni się rumieni 1 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca No w końcu coś pokażą. Dlc do alanka Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca qrwa ale dzisiaj wrzucaj xD jutro, no ok, jest dobrze Cytuj
tjery 1 168 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Nie tego się spodziewałem, ale się zobaczy Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca W koncu jakaś akcja, a nie klikanie w karteczki. Będzie jutro grane Cytuj
Basior 1 078 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Alanik jest można iść spać. Do kiedy to jest? Cytuj
tjery 1 168 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca 1 minutę temu, Szermac napisał(a): W koncu jakaś akcja, a nie klikanie w karteczki. Będzie jutro grane No typowo, bo w tej grze akcja stoi na najwyższym poziomie gameplayowym Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Miałem nadzieję na połączenie z Control, a nie what if i postać Jessi dodaną tak aby była. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi