Szermac 2 700 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Byle bez pałacow umysłu i karteczek xD Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Trochę cringe się zapowiada, ale ja akurat to lubię, mam nadzieję tylko, że to nie żaden znowu rogal itp. tylko fabułka i połączenie sprawne z Control biurem informacji turystycznej xD. Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca No i będzie jeszcze jedno DLC, może tam bardziej 'poważnie' będzie Cytuj
tjery 1 168 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Poszli na łatwiznę, a można było naprawdę coś konkretnego zrobić, dodatek skupiający się na największym gównie w tej grze, czyli akcji Cytuj
KrYcHu_89 2 268 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Teraz, tjery napisał(a): Poszli na łatwiznę, a można było naprawdę coś konkretnego zrobić, dodatek skupiający się na największym gównie w tej grze, czyli akcji Obawiam się, że możesz mieć trochę racji, ale jutro na spokojnie się sprawdzi wieczorkiem. To co na koniec killer to Silksong, czy Code Veronica xD? Cytuj
Pupcio 18 374 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Jimmy dalej wątpisz że kiedyś gry były lepsze czy jeszcze potrzebujesz kilka takich pokazów? 1 Cytuj
tjery 1 168 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca No teraz lecą killery Dobrze chociaż, że prowadząca ebony jest hot Cytuj
drozdu7 2 730 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Niesamowity pokaz, największa bomba to Alan 2 na płycie Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Cos hujowo ten pokaz wpada jak na razie. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca No to nas zrobili, bo co? Nie kupisz Analka na płycie? Cytuj
Farmer 3 270 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca zaraz garnki będą reklamować. Cudowne show. Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Powinienem spać albo grać w jakąś dobra gre, ja jebie, typ przebrany za kurczaka i kupon na uber eats Cytuj
tjery 1 168 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): Bomby prawdy Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Cringe jak za czasów najgorszych konf na e3 Cytuj
suteq 183 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Dżef ty kurwo jebana, jak ja ciebie nienawidzę za te chujowe pokazy 1 Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Czemu zawsze wysylaja chinczykow co nie znaja angielskiego Cytuj
tjery 1 168 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca 1 minutę temu, Shen napisał(a): Czemu zawsze wysylaja chinczykow co nie znaja angielskiego DUSZA Cytuj
Szermac 2 700 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Omnomnom, ale to obiecane demko mogli rzucić też dzisiaj Cytuj
tjery 1 168 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Piękny pokaz, nie mogę się doczekać na premiery Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca No nawet fajnie ten samuraj wyglada, walka dynamiczna. Demko sie sprawdzi jesli dadza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi