KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca R.i.P. Silksong i CV, ale Phantom 0 wygląda dobrze . Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Co to tyle? Ale kurwa zmarnowanie czasu . Cytuj
tjery 1 172 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca (edytowane) 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): R.i.P. Silksong i CV, ale Phantom 0 wygląda dobrze . Szanujmy się, kolejny soulslike, jakich multum Edytowane 7 czerwca przez tjery Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Otwarcie i zamknięcie spoko, plus AW2 info. Cytuj
tjery 1 172 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Teraz, Square napisał(a): Otwarcie i zamknięcie spoko, plus AW2 info. Jak się nie ma żadnych oczekiwań to może i tak Cytuj
Daddy 4 223 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca wspaniały to był pokaz, nie zapomnę go nigdy Cytuj
tjery 1 172 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca No kurwa, pisać po czymś takim, że było w miarę ok to parodia. Jedynie Kingdome 2 (plus zapowiedź nowej ciwki) ratują, ale o KC2 było wiadomo od dawna. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Gdyby nie shadow drop jutrzejszego DLC do Alana byłoby 2/10, tak jest 3/10, to już SoP + Silent transmission ostatni był lepszy. Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Jutro pokazy czego mamy w rozkładzie? Szczerze mówiac jestem tym zafascynowany i wizja jeszcze gorszego pokazu niż dzisiaj rozpala moja wyobraźnie hype hype.. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Dobrze ze postanowiłem sobie pograć a nie oglądać ten gówno pokaz. Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 4 godziny temu, Square napisał(a): Horizon na wszystko z pominięciem Xboxa to była bomba chyba. Dla horajzoniaków może i tak, nie wiem - moje zdanie na temat marki Horizon znasz. I czyja była racja? Ja tam się wyspałem, hehe. A teraz do kawki te dwa czy trzy warte uwagi trailerki sobie obejrzę. Cytuj
Wojtq 790 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca (edytowane) Nadrobiłem właśnie zwiastuny i cieszę się, że poszedłem spać. Najlepiej wypada moim zdaniem Phantom Blade Zero i Kingdom Come 2. W Nevę też zagram, chociaż bez ciśnienia. A na Slitterhead zawiodłem się już wczoraj, więc nie ma o czym mówić. Zaskakuje brak gameplayu do Wukonga na dwa miesiące przed premierą. Byłbym ostrożny co do tej gry, bo obiecują gruszki na wierzbie, a po premierze może okazać się, że mamy do czynienia ze średniakiem. Edytowane 8 czerwca przez Wojtq Cytuj
Ukukuki 6 929 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca No czytam dzisiaj podsumowanie i widzę ,że chłopaki wspaniale spędziliście wczorajszy piątkowy wieczór. Cytuj
Josh 4 498 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Tragedia. Takiej zbieraniny bezpłciowych, pozbawionych charakteru i nudno wyglądających gier to jeszcze w życiu nie widziałem. Połowa to jakieś durne sieciówki martwe przy premierze albo miesiąc po, druga to sflaczałe indory w których albo wspinasz się laską po Kilikamdżaro, a ona drze morde jakby ją ktoś zapiał od tyłu, albo pielęgnujesz ogródek... Jedyne co było warte uwagi przez te całe dwie godziny to zapowiedź Alana Wake'a 2 w pudełku. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Jak dobrze, że chwile po trailerze Civki poszedłem spać człowiek do kawki może nadrobić te kilka trailerów i ma 1,5h więcej snu za sobą. Pewnie MS lookne w całosci bo będzie o 19 i pewnie będe już siedział na dupie przed poniedziałkiem. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a): Macie nowe e3 xd xd To było nawet E4 xD Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Z tych targów na razie można wywnioskować jedno, jak się nie ma zasobów Series S jest problemem już nie tylko w trybach, ale i wydawaniu całych gier... Wukong przesunięty na Xboxy Kingdom Come 2 ucięty przez Xboxy Po przesłankach w 2023, w tym roku hamulcowy ziemniak dopiero odpalił xD Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Dla niektórych devów tak, z drugiej strony jedne z najbardziej imponujących gier pod względem grafiki czy rozmachu jak Hellblade, czy MFS nie mają jakoś problemu by działać na Series S. Więc nie jest to sytuacja zero jedynkowa, a wiele zależy od developerów i ich umiejętności do optymalizacji. Przypominam sobie sytuacje z Balderem gdy twórcy przy pracach nad wersją na Xboxa odkryli że coś zżerało im 30% ramu xd Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 4 minuty temu, ASX napisał(a): Dla niektórych devów tak, z drugiej strony jedne z najbardziej imponujących gier pod względem grafiki czy rozmachu jak Hellblade, czy MFS nie mają jakoś problemu by działać na Series S. Więc nie jest to sytuacja zero jedynkowa, a wszystko zależy od developerów i ich umiejętności do optymalizacji. Wszystko się da, ale bez Series S byłoby taniej wyprodukować cokolwiek, jednak ten sprzęt strasznie odstaje, bo przecież nawet PS5 I Series X to już się robi technologiczne muzeum. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Spoko, wyjdzie handheld od MS to juz na pewno wszyscy będą lajtowo optymalizowac gry na wszystkie xboxy 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 092 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Oni tam mają plan sprytny aby jeszcze bardziej upierdolić Xboxa. Jak ten handheld będzie równoważny generacyjnie z XSX2 to będzie to wyjebanie botów na skalę jaka nie śniła się fizjologom. Cytuj
Ukukuki 6 929 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 2 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): Spoko, wyjdzie handheld od MS to juz na pewno wszyscy będą lajtowo optymalizowac gry na wszystkie xboxy Wymóg działania gry natywnie na tym sprzęcie, jeśli kiedykolwiek powstanie zabije markę Xbox. Z drugiej strony jak nie będzie takiego wymogu to każdy oleje nisze niszy xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi