Pupcio 18 381 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Co ty oni chyba dopiero zaczeli robić te maksie Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca (edytowane) Ja się tak łudzę że ktoś kto projektował tego xboxowego handhelda miał przebłysk geniuszu jak przy 360 pomijając rrod i dostaniemy konsolowego steam decka na sterydach takiego Xbox series z mocniejszego od ski że wsparciem ai żeby przetrzeć szlak przed xsx2 z gierkami pokroju gta6 odpalanymi natywnie bez streamingu. Tak wiem to ms ale pomarzyć dobra rzecz bo te palki mogą dojebać do pieca albo wyjebać się na głupi ryj jak z xss albo xo. Edytowane 8 czerwca przez kudlaty88 Cytuj
Basior 1 081 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Nie wiem czy liczy jako targi. A kusiło jechać (chociaż nie było jak czasowo). Cytuj
drozdu7 2 731 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Co tam jeszcze zostało oprócz konfy MS? Pokaz ubi? Miała być Mafia, Borderlandsy, Dragon Age, Resident Evil. Popaprana generacja, jest w co grać ale jednocześnie czuć jakby to było wszystko na przeczekanie. Dawać to nowe Nintendo, bo siedzenie na combo XsX/ps5/SD gdzie jest 90% tych samych gier to jest nieporozumienie. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 10 minut temu, drozdu7 napisał(a): Co tam jeszcze zostało oprócz konfy MS? Pokaz ubi? Miała być Mafia, Borderlandsy, Dragon Age, Resident Evil. Popaprana generacja, jest w co grać ale jednocześnie czuć jakby to było wszystko na przeczekanie. Dawać to nowe Nintendo, bo siedzenie na combo XsX/ps5/SD gdzie jest 90% tych samych gier to jest nieporozumienie. Dragon Age będzie i nigdy nie miał być wczoraj, tylko 11stego na osobnej prezentacji EA. Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Ogladacie ten future game show czy co to jest? Wczorajszy pokaz to 9/10 w porównaniu do tego. jedyne plusy to nogi prowadzacej. Cytuj
suteq 183 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Nie oglądałem Future Game Show i nie żałuję ale z rzeczy ciekawszych które wyłapałem to kolejne DLC do Dredge - The Iron Rig ląduje 15 sierpnia. Większe i dłuższe niż The Pale Reach. Poza tym data premiery The Precinct - 15 sierpnia również. Mam nadzieję że Microsoft jutro dostarczy. Liczę na daty premiery Avowed, Indiany, Replaced, a do tego trailer Gears 6, nowego Dooma oraz Clockwork Revolution z datą 2025. Trochę też liczę że ogłoszą iż większość biblioteki ABK wlatuje do gamepassa od razu. Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Niby same pierdółki na Future Games Show, a cośtam wpadło. Cytuj
Ukukuki 6 929 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca O Nobody Wants to Die właśnie ostatnio mówili na podcast Rozgrywka ,że gra chyba umarła a tu proszę. Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 5 minut temu, Szermac napisał(a): Dawać te bomby Ty nic o bombach nie pisz, ostatnio przed dżoffem napisałeś i wiemy jak to się skończyło Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Na żarty, ale zapeszysz naprawdę! 1 Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca nie mogę patrzeć na tego knura jebanego 1 Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca No i to mi się podoba, o to chodzi - Doomik boży 1 Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Doom spoko, chociaż bardziej wolę klimat scifi. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Pieknie, same baby sobie pomogly a chlopa nie uratowaly. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi