Rtooj 1 616 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca PostApoLuisiana, chyba jeszcze nie było ;] Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Teraz, Mejm napisał(a): Co tam wyglada swiezo oprocz tej poklatkowej animacji? vibe i feeling, oraz nie biała postać główna, więc muszę lubić Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Znowu gra dla figaro, czarna baba głowna postacia Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca I znow czarna murzynka tpp. Figarooooo. 1 Cytuj
Pupcio 18 381 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Jak widzę te murzynki to juz tesknie za starymi dobrymi murzynami w grach co nie kłapią ozorem 1 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca ale hollow knighta to juz pokaza tutaj za chwile czy nie Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca no dobra, perfect dark to gra dla mnie jak bęedzie dużo sposobów na koneczenie misji Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Fantastyczna ta Dark, czułem się jak w Uncharted 2 z widokiem FPP. Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca To tyle studiów zeżarli i to wszystko? Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca blizzard i te ich cinematiki, ja pierdole Cytuj
drozdu7 2 731 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Nawet jakby już się skończyło to i tak najlepsza konfa xdd Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca nie no, trzeba przyznać, że bardzo dobra konfa nawet jakby to był koniec (jak na xboxa) Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Perfect Dark No chyba trzeba będzie kupić xboxa Cytuj
drozdu7 2 731 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Cinematiki to przepalanie hajsu, ale ten wygląda jak życie Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 2 minuty temu, Ludwes napisał(a): blizzard i te ich cinematiki, ja pierdole szkoda strzepic ryja, 4 miesiace do premiery, myslalem, ze pokaza gameplay nowej klasy Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Uwielbiam cinematici blizzarda, nikt w branzy nie robi lepszych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi