Sep 1 620 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Pokazali zajebisty Perfect Dark a teraz przygodę brzydkiej baby dla przeciwwagi. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Ten typ w studio to jedyny bialy mezczyzna jak do tej pory. No i snejk, ale tutaj mozna podczepic teksture blota. Cytuj
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 3 minuty temu, Sep napisał(a): Pokazali zajebisty Perfect Dark a teraz przygodę brzydkiej baby dla przeciwwagi. A wolisz murzynke? hę? Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca I cyk, kolejna baba. Zgubilem rachube. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca To juz chyba koncowka, po pokazuja gierki robione w garazu. Doom, Expedition 33, dodatek do Starfield, Perfect Dark, dodatek do Diablo 4, calkiem fajny pokaz. Brakowalo mi Indiany Jonsa Cytuj
suteq 183 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Dawno nie było tak dobrego pokazu gierek w branży, aż szkoda że xbox umrze za te 2 lata. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Teraz, suteq napisał(a): szkoda że xbox umrze za te 2 lata. Nikt nie bedzie płakał, gry i tak wychodzą na pc. 1 Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Mixtape wygląda ok, trochę jak tamta śmieszna gra dla ludzi emo pilotka w Flight Simulator oczywiście czarna. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Dlaczego elder scrolls online ma taki podklad muzyczny? To chyba byla powazna gra? Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 6 minut temu, Shen napisał(a): Brakowalo mi Indiany Jonsa Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca O kurwa Life is strange, gra pokazu dla mnie 1 Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 6 minut temu, Shen napisał(a): To juz chyba koncowka, po pokazuja gierki robione w garazu. Doom, Expedition 33, dodatek do Starfield, Perfect Dark, dodatek do Diablo 4, calkiem fajny pokaz. Brakowalo mi Indiany Jonsa Czego ci brakowało, raz jeszcze? Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca macie białego mężczyznę jako bohatera. 1 Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Najlepszy pokaz MS od dłuższego czasu, wciąż zero powodów do posiadania xboksa. 4 1 1 Cytuj
Pupcio 18 385 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 3 minuty temu, Figaro napisał(a): macie białego mężczyznę jako bohatera. W końcu dobra gra Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Myślałem, ze to Macross na początku, ale jednak jakas sieczka robotami Cytuj
Rtooj 1 616 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Pierwszy raz pomyślałem o kupnie XSX, dobre gry, te mechy jak to singiel to mnie kupiły. Cytuj
Paolo de Vesir 9 093 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 4 minuty temu, _Shaman_ napisał(a): Najlepszy pokaz MS od dłuższego czasu, wciąż zero powodów do posiadania xboksa. Czyli w sumie czego by nie pokazali jak ktoś nie chce to nie kupi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi