pawelgr5 1 460 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Kurde po cichu liczylem ze Capcom wyskoczy chociazby z jakism teaserem nowego RE zeby pokazac co tam teraz sie dzieje. No ale dobra, to "online program" wiec moze gdzies na jakims evencie live bedzie bomba. https://www.nintendolife.com/news/2024/09/capcom-outlines-its-tokyo-game-show-2024-online-program "Fans can expect the following titles to feature as well as the upcoming release Monster Hunter Wilds. Here's the rundown: Street Fighter 6 Capcom Fighting Collection 2 Marvel vs. Capcom: Fighting Collection: Arcade Classics Dead Rising Deluxe Remaster Ace Attorney Investigations Collection Monster Hunter Now Monster Hunter Wilds" Cytuj
Pupcio 18 417 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września We wtorek teaser na pokazie sony a później gameplay na ich transmisji Cytuj
drozdu7 2 789 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Na razie musi jeszcze wpaść teaser pokazu Sony xd Cytuj
Bzduras 12 515 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Nikt nic nie wrzuca, a leci właśnie RGG Summit i zapowiedziano Yakuzę piraty: Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Ja od Segi to teraz czekam jedynie na nawsy o nowym Jet Set Radio. Pozostale "rebooty" sequele to bardziej sie martwie. Zwlaszcza o nowego SoRa bo przeciez czworka to byl sztos a oni moga isc w zupelnie inna strone Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września 5 godzin temu, Nyu napisał(a): Na które JSR czekasz bardziej? Na to nowe. Chociaz port dwojki z Xboxa przyjąłbym rownie mocno. JSR to jedyne co mnie z tego trailera nie martwiło jak zobaczyłem po raz pierwszy: Inna sprawa, ze Sega musi sie napracować zebym w ciemno sie jaral jak z Residentami od Capcom. Na ten moment może być różnie z niebieskimi. Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Przypominajka: powstają 2 Jet Set Radio. Jeden to płatny remake, drugi to f2p live service game. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września Dzieje sie na tym TGS coś? Newsów praktycznie nie widać. Tylko MS miał ten pokaz. Tak to bieda straszna. Liczyłem na Capcom i Sege, że coś więcej pokażą. Cytuj
Pupcio 18 417 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września W niedziele rano powinien być gameplay z pana kojimy 2 ale poza tym na nic innego bym się nie nastawiał 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi