Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,1 tys.
  • Wyświetleń 782,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Będzie jeszcze jakaś konfa oprócz tej ms?

http://uk.ign.com/wikis/gamescom/Gamescom_2015_Press_Conferences

Z tego wynika ze konfy maja tylko MS, EA i Blizzard.

Szkoda ze nie ma konfy Ubi, zawsze to czlowiek mial beke xd

Zapomniales o konfie Cod :D.. Wydaje mi sie,ze konfa EA dostarczy wystarczajaca ilosc beki.

Opublikowano

Xbox zarejestrował domenę xbox elite series, pewnie oprócz pada bedzie headset chyba ze zaprezentują xbox one elite :obama:

Opublikowano

xbox one elite :obama:

Opublikowano

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

chyba całość

tak po szybkiemu widze, że pokaz dużo lepszy niż na E3, gdzie tam prawie same CGI pokazali

zobaczymy co jutro firmy od Sony pokażą

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

zobaczymy co jutro firmy od Sony pokażą

xd

Opublikowano

no licze tylko na Uncharted, Horizon i Rime

Until Down już wystarczająco widziałem, a No man sky mnie nie interesuje

konf specjalnie nie ma co porównywać bo Sony przecież oficjalnie na gamescomie nie ma

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Co to konfy MS to oczywiscie na plus QB, Scalebound i Crackdown 3 wiec to na co wszyscy czekali. Potem caly srodek perdolenia o win10 mozna spokojnie wyciac az do fragmentu nowej Lary ktory imo prezentowal sie swietnie. 15min mecz w Halo 5 przemilcze bo pewnie w EU interesuje to trzy osoby, chociaz w multi bedzie sie gralo zacnie. 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Zieloni jak zwykle miażdżą:

F4Rh2f9.png

XD

Opublikowano

słaba konferencja, ale szacunek za wsteczną, na ps4 nawet gier z szaraka nie moge odpalic.

sony bedzie dalej golic frajerow remasterami i wypozyczalnia

Opublikowano

Scalebound robi robote... tylko nie widzi mi sie kupować klocka dla jednej gry :/ 

Opublikowano

o której mają być dziś gry od Sony?  GG i ND

ma ktoś jakąś rozpiske?

Opublikowano

o której mają być dziś gry od Sony?  GG i ND

ma ktoś jakąś rozpiske?

Jezu, ile razy trzeba Ci powtarzać?

Opublikowano

no mieli coś pokazać na streamie na twitchu, GG mieli grać w Horizona z tego co wiem

edit: walkthrough po stoisku Sony, w zasadzie nic konkretnego tylko troche o Horizon gadają

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

ND zagrali tylko w wersję rozszerzoną pokazu z E3 i pogadali sobie z typami. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie, że będą robić to Playstation Experience regularnie :) Byleby w tym roku pokazali więcej fajnych gierek, bo z poprzedniego eventu jedyne co zapadło mi w pamięć to gameplay z U4.

Opublikowano

Fajnie, że będą robić to Playstation Experience regularnie :) Byleby w tym roku pokazali więcej fajnych gierek, bo z poprzedniego eventu jedyne co zapadło mi w pamięć to gameplay z U4.

A Street Fighter?

Opublikowano

Mam podobnie. 

Opublikowano

Poprzednie PlayStation Experience było tragiczne, jeszcze gameplay z U4 mi totalnie nie podszedł, w tym roku musi być lepiej...

Opublikowano

ciekawy czy z dużymi tytułami jak Gow4 i GT7 zaczekają do PSE czy pokażą na TGS we wrześniu

GT7 teoretycznie powinni pokazać w Tokyo

Opublikowano

Świeżynki będą w Paryżu, Wild, nowa gra QD i plotki mówią, że będzie też Rime, bo to europejski developer, a dokładnie hiszpański.