Opublikowano 15 września 20159 l DLC do BB w dzien moich urodzin Edytowane 15 września 20159 l przez hav3n
Opublikowano 15 września 20159 l Uu szkoda, że dopiero teraz się dowiedziałem. Było coś ciekawego już?
Opublikowano 15 września 20159 l Tłumaczenie mają już, więc może wyjść u nas."Nowy" Ni-Oh (tzn. wreszcie wjdzie) (wygląda jakby na silniku Bloodborne'a był robiony ) Edytowane 15 września 20159 l przez Hendrix
Opublikowano 15 września 20159 l No i gdzie moja persona? W intrze przed konferencją były urywki gameplayu. Na pewno coś pokażą.
Opublikowano 15 września 20159 l Czy tylko dla mnie się wydaje, czy ta konferencja Sony jakaś taka biedna?
Opublikowano 15 września 20159 l Bardzo dobra, nastawiona na rynek JP, pokazali mnóstwo tytułów, dodatkowo duża część z nich wychodzi w ciągu kilku następnych miesięcy.Dla osób oczekujących daty Persony 5: Atlus ma własną imprezę na TGSie. Konsola dostała też pierwszą obniżkę (czyli u nas będzię to samo).
Opublikowano 15 września 20159 l Czy tylko dla mnie się wydaje, czy ta konferencja Sony jakaś taka biedna? Nie tylko, niezła mizeryja
Opublikowano 15 września 20159 l Konsola dostała też pierwszą obniżkę (czyli u nas będzię to samo). u nas sie sprzedaje zayebiscie a tam nie, wiec watpie