Sep 1 620 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Bend Studio miało być i co znowu nic nie pokazali, Santa Monica to samo, no troche zawód. Cieszy za to zapowiedziana japońszczyzna. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 dosc slaba Weź pod uwagę, że Sony jako jedyne miało 3 konfy w roku (z czego jedna była bombą), MS tylko dwie, który były tylko solidne. Muszą to jakoś rozdzielić. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 dosc slaba Weź pod uwagę, że Sony jako jedyne miało 3 konfy w roku (z czego jedna była bombą), MS tylko dwie, który były tylko solidne. Muszą to jakoś rozdzielić. ahahaha Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Nie oglądałem konfy, ale chcecie mi powiedzieć, że wystąpił tam koleś w koszulce z Crashem, i nie zapowiedzieli absolutnie nic z nim związanego? XDDDDD o mój boże, to zbyt tragiczne :facepalmz: Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Konfa Sony na E3 w tym roku jedna z lepszych, a to... Szkoda komentować. Co za shit. Zmarnowalem dwie godziny czasu. Dlatego ja już przestałem czekać i oglądać streamy live bo i tak większość z zapowiadanych gierek ukazuje się minimum rok później. Dzisiejsza konfa przyniosła nowy materiał z FFVII i dla fanów jrpg zapowiedź Ni no Kuni 2. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Konferencji miało 5 nie 3. E3 - TGS - PGW - PSE plus konferencja na rynek azjatycki.Nadal nie mogę też zrozumieć dlaczego ktokolwiek spodziewał się debiutu "dużych" gier na tej imprezie. To przede wszystkim dwudniowy konwent dla fanów marki z USA i promocja tony niezależnych developerów, co całym sercem popieram. Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Nie oglądałem konfy, ale chcecie mi powiedzieć, że wystąpił tam koleś w koszulce z Crashem, i nie zapowiedzieli absolutnie nic z nim związanego? XDDDDD o mój boże, to zbyt tragiczne :facepalmz: #4thetrollers Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 (edytowane) dosc slaba Weź pod uwagę, że Sony jako jedyne miało 3 konfy w roku (z czego jedna była bombą), MS tylko dwie, który były tylko solidne. Muszą to jakoś rozdzielić. Edytowane 5 grudnia 2015 przez kubson Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Parę rzeczy całkiem spoko a cała reszta to jakaś jebana porażka A mogłem oglądać nowe odcinki Supernatural w tym czasie. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Konferencji miało 5 nie 3. E3 - TGS - PGW - PSE plus konferencja na rynek azjatycki. Nadal nie mogę też zrozumieć dlaczego ktokolwiek spodziewał się debiutu "dużych" gier na tej imprezie. To przede wszystkim dwudniowy konwent dla fanów marki z USA i promocja tony niezależnych developerów, co całym sercem popieram. ...wstaw dowolny post Yetiego... Na tyle pucowania sie,robienia hajpu przez klapki przed ta konfa to powinni dac zwiastun gta 6 przynajmniej. Cytuj
czeskimaster 3 275 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Figaro sam siebie zaorał hahaha, czekaj na kolegę Yeti, bo pewnie chłopak nie wie co napisać z tej adrenaliny po konfie. Sony zaorac, wyjście koszulce crascha i kpić z ludzi, pokazać symulator robota z kijem golfowym i taxi zombie od SM.... 1 Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Figaro sam siebie zaorał hahaha, czekaj na kolegę Yeti, bo pewnie chłopak nie wie co napisać z tej adrenaliny po konfie. Co? Gdzie? Przeca piszę, że konfa słaba. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 @Kudłaty88Ale dlaczego mam wstawiać kogokolwiek posty i to pewnie jeszcze z CW, skoro od zeszłego roku wiadomym jest, że PSE wygląda tak, a nie inaczej? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Nie oglądałem konfy, ale chcecie mi powiedzieć, że wystąpił tam koleś w koszulce z Crashem, i nie zapowiedzieli absolutnie nic z nim związanego? XDDDDD o mój boże, to zbyt tragiczne :facepalmz: Conker, pamietamy [`] Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Z tą bluzą Crasha totalnie zyebali, rozumiem, że tease, że coś tam tworzą, ale lepsza byłaby po prostu nieoczekiwana bomba w postaci trailera na E3 2016, a nie takie kokietowanie fanów. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Pewnie bedzie mozna odpalic na emulatorze ps2 i tyle. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 (edytowane) [PSX] Japan: FFVII:R Ni No Kuni 2 Ni Oh SFV ACE COMBAT YAKUZA West: some ding dong VR poo poo MOBA thingies Nathan Drake Murder Sim 4 Japonia jak zwykla ratuje tę branżę Pewnie bedzie mozna odpalic na emulatorze ps2 i tyle. Nie. Edytowane 5 grudnia 2015 przez Figaro Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Nintendo Digital Event nie jest już najgorszą "konfą" tego roku, niebywałe że Sony to przebiło. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 No ale trzeba przyznać ze zaskoczyli mnie gameplayen FFVII, myślałem, ze to serio zobaczymy dopiero za rok przynajmniej Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 (edytowane) Lepiej zeby go nie pokazywali i dali jescze ludziom pozyc nadzieja. Edytowane 5 grudnia 2015 przez Velius Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Przed chwila był No man sky, a teraz Uncharted http://www.twitch.tv/playstation Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Dziwi mnie brak komentarzy odnosnie VR, jak wspomnialem pare stron wczesniej jestem fanboyem konsol Sony, ale to co zobaczylem wywolywalo u mnie ataki smiechu. Co to ma byc? To co pokazali to jakis zart, inaczej tego nazwac nie moge. Na chwile obecna ta zabawka dla mnie nie istnieje. Po takim czyms nie wiem w jaki sposob moge uwierzyc ze pobawie sie tym przy takim Gran Turismo, Project CARS albo Tekkenie. Albo chociazby Ad1ift... Kur.wa, po tym co pokazali to nawet War Thunder sobie nie wyobrazam na tej zabawce... Cytuj
Camillus 242 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Ni no kuni 2 - prawie ze lzy szczescia ;] Ale sama konfa dosyc slaba. Ja bym wolał Rogue Galaxy 2. Zapowiedź byłaby jak znalazł na dziesięciolecie premiery pierwszej odsłony. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 VR trzeba przetestować zanim w ogóle się o nim wypowie. Ja grałem na Occulusie i Vive, od znajomego słyszę też same pochlebne opinie o PS VR. Branżowe strony/pisma też sobie je chwalą mocno.Imo pewnie szybko się nie przyjmą, chociaż chyba każdy poważny gracz na rynku elektronicznej rozrywki widzi w tym przyszłość. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi