Opublikowano 8 marca 20169 l Niech się wstrzymają z tym GTA może Agenta by pokazali? Albo Bully 2 University?
Opublikowano 18 maja 20168 l EA: 12 Czerwca, 22 czasu PL Bethesda: 12 Czerwca, 4 czasu PL Microsoft: 13 Czerwca, 18:30 czasu PL PC Gaming Show: 13 Czerwca, 21 czasu PL Ubisoft: 13 Czerwca, 22 czasu PL Sony: 13 Czerwca, 3 czasu PL Konfy beda na YouTube. Z tego co wiem e3 podpisalo jakas umowe z YT wiec chyba tylko bedzie na YT. Moze EA Play bedzie na twitchu bo EA Play to nie e3 tylko osobna impreza. Odliczanie http://designbyadrian.com/e3/ Edytowane 18 maja 20168 l przez Wolfie_
Opublikowano 18 maja 20168 l W sumie to dobrze, bo zazwyczaj najmniej problemow jest z YT a i jakość bardzo dobra.
Opublikowano 18 maja 20168 l Sony jak zwykle w nocy. ;/Badzmy ze soba szczerzy bez robienia CW w tym temaciekonfa, Sony to max 40min dobrych gier a reszta to indyki itd. Plus pewnie bedzie 30min opoznienia jak nie wiecej. Mozna spokojnie obejrzec rano.
Opublikowano 18 maja 20168 l Bez przesady z tym opóźnieniem, co do konfy do u sony zawsze dużą gadają ale liczę że pokażą parę fajnych exów
Opublikowano 20 maja 20168 l Bez przesady z tym opóźnieniem, co do konfy do u sony zawsze dużą gadają ale liczę że pokażą parę fajnych exów Gadali za czasów Trettona, teraz więcej jest pokazów gierek właśnie niż gadania
Opublikowano 20 maja 20168 l Szkoda tylko, ze i tak wiekszosc konfy to rzeczy, ktore nikogo. Teraz bedzie to samo. Pieprzenie o vr i indyki.
Opublikowano 20 maja 20168 l 6 minut (tyle to trwało) to nie 30 - hiperbola zwiększająca rzeczywisty czas pięciokrotnie, not bad
Opublikowano 20 maja 20168 l Przepraszam że nie pamiętam ile trwało to wspaniałe wydarzenie które rozgrywało się rok lub dwa lata temu. To i tak o 6 minut za dużo.
Opublikowano 22 maja 20168 l Akurat mam dwa dni wolne więc zaczynam cały maraton z jakimś dobrym whisky że zwiększona dawka alkoholu na konfe Ubi bo tam beka zawsze jest nieziemska Chce zobaczyć nowe materiały z Horizon, Scale, Gears 4, Mass Effect Androbieda czy Dishonored 2 ale nie napalam się na żadne kosmosy graficzne, nowe super IP, powrót starych gier czy inny bełkot od insajderow - ta generacja trwa już na tyle długo że to wszystko powinniśmy już dostać, a jak jest to każdy wie. Edytowane 22 maja 20168 l przez hav7n
Opublikowano 22 maja 20168 l Sony jak zwykle w nocy. ;/Badzmy ze soba szczerzy bez robienia WC w tym temaciekonfa, Sony to max 40min dobrych gier a reszta to indyki itd. Plus pewnie bedzie 30min opoznienia jak nie wiecej. Mozna spokojnie obejrzec rano.Tak, a najlepszym przykładem jest konferencja z tamtego roku, która według serwisów jak i wielu graczy była najlepszą konferencja w historii E3.Może dostaniemy lepsza konferencję za kilka lat, jak jakieś gry znów dorobią sie takiego hajpu jak FFVII, TLG czy S3.
Opublikowano 22 maja 20168 l Jak widać gracze są coraz mniej wymagający skoro jarają się remakiem 17-letniej gry w odcinkach i gierką z kickstartera za 6mln. Nie mówiąc już o grze z ptokiem, która miała wyjść 6 lat temu na PS3 i prezentuje się tak samo jak na pierwszym pokazie. Gry widmo kiedyś tam wyjdą i będzie płacz, że za długo czekałem, hype opadł, że to już nie to samo itp. Tak będzie.
Opublikowano 22 maja 20168 l Jakim cudem jest taki hajp na TLG to nie mam bladego pojęcia. Jeszcze po tym ile trwa produkcja tego cuda. Shenmue to kickstarter, którego i tak większość hajpujacych nie zna za dobrze.
Opublikowano 22 maja 20168 l Sony jak zwykle w nocy. ;/Badzmy ze soba szczerzy bez robienia WC w tym temaciekonfa, Sony to max 40min dobrych gier a reszta to indyki itd. Plus pewnie bedzie 30min opoznienia jak nie wiecej. Mozna spokojnie obejrzec rano.Tak, a najlepszym przykładem jest konferencja z tamtego roku, która według serwisów Pewnie to te same serwisy co wypuszczaja takie recenzje Serio Yeti ja wiem,ze ty jak fan apple jestes ktory kupilby ryz od sony za 50€ bo wydalo go Sony ale wez czasem sie zastanow co ty piszesz. Nad konfa z 2015 sie spuszczali bo zobaczyli remake ff i Shenmue 3 za ktorego jeszcze gracze musza placic,zeby wyszedl. W dodatku (pipi) wie kiedy te gry tak naprawde wyjda no ale byly i dlatego goty konfa Ja widze konfe sony tak Bedzie 10-30 minut obsuwy na dzien dobry bo oni chyba ani razu na e3 nie byli na czas,10 min na strugania sie do tabelek sprzedazy,pozniej pokaza jakies uslugi ktorych w EU nigdy nie zobaczymy a pozniej: - 15 min na dlc od Acti(BO3 i Destiny) - Dlc do u4 - Tlg poraz 5 z data 2017 i obietnica ze napewno wyjdzie w 2017. Serio ktos normalny wierzy,ze zobaczymy ta gre w 2016?! - Moze Platne demo GT,ale skoro byl osobny event to watpie,ze zobaczymy cos wiecej na e3 - Filmogre Detroit: Become Human - Horizon - God of war czesc 10 - Moze ex sony bend i spiderman od sucker punch - Tona indykow z telefonow/pc aka co dostaniemy w ps plus w nadchodzacych miesiacach - 30 min na gierki VR i ogolnie VR - Moze ps4neo Edytowane 22 maja 20168 l przez Wolfie_
Opublikowano 22 maja 20168 l Nie będzie żadnego neo na E3. No chyba, że z premierą na lipiec/sierpień. Zrobią pewnie osobną konferencję we wrześniu na jej temat z premierą na październik.
Opublikowano 22 maja 20168 l Nie mówiąc już o grze z ptokiem, która miała wyjść 6 lat temu na PS3 i prezentuje się tak samo jak na pierwszym pokazie. No i co z tego?
Opublikowano 22 maja 20168 l Jakim cudem jest taki hajp na TLG to nie mam bladego pojęcia. Jeszcze po tym ile trwa produkcja tego cuda. Shenmue to kickstarter, którego i tak większość hajpujacych nie zna za dobrze. Dlatego ze te studio nie wypuscilo slabej gry? Tylko genialne. Dla mnie to moze wygladac nawet jak i z ps2 aby tylko wyszło wkoncu.
Opublikowano 22 maja 20168 l Tu nie chodzi o to. 8 lat zwodzenia, ściemniania, milczenia na temat gry, potem wchodzi Sony, pokazuje pierwszy publiczny pokaz rozgrywki i dostaje owacje na stojąco. Jakby nic się nie stało.
Opublikowano 22 maja 20168 l Nie będzie żadnego neo na E3. No chyba, że z premierą na lipiec/sierpień. Zrobią pewnie osobną konferencję we wrześniu na jej temat z premierą na październik. Nie wprowadzą do sprzedaży 2 nowych urzadzeń w tym samym miejsiącu, bardziej lipiec/sierpień
Opublikowano 22 maja 20168 l I co teraz? Mam sie obrazic teraz i nie kupic Last guardian? SotC i Ico to perełki, wierze ze Guardian tez bedzie wyjatkowa pozycja, szczegolnie w czasach gdzie jest zalew go.wna a co druga gra to (pipi)ana strzelanka. Nie będzie żadnego neo na E3. No chyba, że z premierą na lipiec/sierpień. Zrobią pewnie osobną konferencję we wrześniu na jej temat z premierą na październik. Nie wprowadzą do sprzedaży 2 nowych urzadzeń w tym samym miejsiącu, bardziej lipiec/sierpień jestes pewien? Bundle ps4 neo z goglami idealny prezent. Na bank ta zabawka bedzie lepiej dzialac z nowym modelem konsoli. Edytowane 22 maja 20168 l przez Shen
Opublikowano 22 maja 20168 l W sumie rozumien niektórych, zwłaszcza tych, którym w czasach Ico czy FFVII mama jeszcze zmieniała pieluchy. Dla takich osób to może być gra o ptaku czy rimejk jakiegoś jrpg.