kermit 6 998 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 ladnie to tak przekręcać nick? gdzie jest moderacja? Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Nie ma WC > nie da się robić WC poza tematem > można robić WC wszędzie Cytuj
Czezare 1 466 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 (edytowane) Moje oczekiwania odnośnie E3: 1. Jakiekolwiek informacje odnośnie Ninja Gaiden 4 spowodują niepohamowany ślinotok i dotykanie się w wiadomych miejscach. Wiem...trójka nieco zawiodła, ale mam to w tyłku. CHCEM i tyle. Za info odnośnie jakowegoś remastera/remake`a NG 1-3 (najlepiej na jednym krążku) gotów jestem ozłocić. Za coś takiego dałbym nawet cztery stówy. 2. For Honor. Jara mnie ta gra od samej zapowiedzi. Liczę na o wiele lepszy i bardziej złożony, oparty na skillu i refleksie system walki. Będzie to pierwsza od Asasyna 2 gra Ubi, którą najprawdopodobniej kupię. 3. Zapowiedź lub chocby bardzo uprawdopodobnioną plotkę, że Ni-Oh ukaże się również na X-One. 4. Dalsze szczegóły odnośnie Scalebound, najlepiej w formie sążnistego gameplayu. 5. Ogłoszenie nad czym po praktycznym porzuceniu Dark Souls (DLC-ków do trójki już nie liczę, bo tym pewnie zajmują się sprzątaczki, pracownicy administracyjni i roznosiciele pizzy) pracuje From Software. 6. Jakiś strzał znikąd na konfie Mikroszafotu...np Halo 6 lub gra, o której jeszcze nikt nie słyszał i o której nawet się nie spekuluje... Edytowane 4 czerwca 2016 przez Czezare Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Halo 6, co to by była za niespodzianka. 1 Cytuj
Colin 1 979 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 ja tam się nie napalam. czekam na info o Horizon 3 i Ghost Recon, że na konfie EA prezesik wyjdzie i powie że NFS od jutra w EAA + jakieś niespodzianki albo materiały z poprzednich zapowiedzi. im mniej się oczekuje tym mniejsze rozczarowanie Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Czekam tylko na gameplay ze Scalebounda i Recore, nie napalam się, bo pewnie będzie VR i morze guwnogierek nań. Cytuj
spizganygutek 21 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 (edytowane) Ja czekam tylko na TLoU 2, i info ze aktualne informacje i gameplay o GT Sport to był żart i wytwór sprzątaczek z biura PD. Edytowane 4 czerwca 2016 przez spizganygutek Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Hideo Kojima który wraca do czasów świetności i przedstawi nowe IP które nas zmiecie klimatem i wszyscy bedą mówili ze jest geniuszem. Marzę o tym. A moż policenauts wskrzeszy? W najgorszym razie niech to bedzie cosd z mgsa, byle by wrócił do czasów swietnosci. Swiat gier potrzebuje taką nową serię. Cytuj
Czezare 1 466 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 W dniu 4.06.2016 o 13:52, hav7n napisał(a): Halo 6, co to by była za niespodzianka. Moze faktycznie aż taka niespodzianka to by nie była. Jeśliby jednak zapowiedzieli to życzyłbym sobie aby w końcu bohatersko uśmiercili Szefa. Ileż można ciągnąć ten wątek? Piątka pokazała,że formuła singla ulega powoli wyczerpaniu, za to multi ma OGROMNY potencjał i życzyłbym sobie, aby na okoliczność szóstki właśnie w tym kierunku poszły główne starania developera... Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 343 powiedziało że Guardians to start nowej trylogia więc jeszcze conajmniej dwie części z szefem zobaczymy. Co do multi się zgadzam, jest kozak. Cytuj
Starh 3 176 Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 (edytowane) Przygotujcie się na kolejne wciskanie kitu, tym razem w 2016 ;] A dla przypomnienia... Edytowane 5 czerwca 2016 przez Starh 1 Cytuj
Ryuk 1 507 Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 (edytowane) W dniu 5.06.2016 o 21:07, Starh napisał(a): Przygotujcie się na kolejne wciskanie kitu, tym razem w 2016 ;] A dla przypomnienia... Pokaż ukrytą zawartość https://www.youtube.com/watch?v=xNter0oEYxc Chcialem napisac,ze dalem strone temu ale jak widac jakis mod uznal,ze filmik w zlym temacie jest Edytowane 5 czerwca 2016 przez Wolfie_ Cytuj
oFi 2 519 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Mimo że Konami zdechlo, to czekam na mgr 2 od platinum. Jedyneczka to był sztos. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Najbardziej to liczę na pokazanie tego SteamBoya, o którym już kompletnie ucichło. Na gry mam wywalone. Najlepsze są pokazywane w ciągu całego roku a nie podczas E3. To już nie przełom 2003-2006. Cytuj
Ryuk 1 507 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 (edytowane) Moje oczekiwania co do e3: Na 100% bedzie: - Forza H3 - Halo wars 2 - Trailer BF1 SP i MP - TLG - Horizon Moze: - Xbox One 2.0 aka scorpion lub ps4 neo i bomba,ze juz w sklepach(watpie,ze tak bedzie bo juz by jakies zdjecia wyciekly ) - Nowy trailer gry Criterion(ta co w 2013 pokazali) - Red Dead Redemption Remaster i Red Dead 3/DLC single player do GTA V - Age of Empires - Trailer nowej gry Ken Levine - Nowy trailer Cities Skylines na xbone i data wydania. - Gra o Suicide Squad Pobozne zyczenia: - Sleeping dogs 2 - Ubi robi gre o piratach w stylu AC:Black Flag - Nowy Prince of Persia - Krotki teaser projektu bylych pracownikow evolution studios - Agent? Edytowane 6 czerwca 2016 przez Wolfie_ Cytuj
Gość Soul Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Marzenia: -solidny gameplay z Shenmue 3 -powrót legendy w wielkim stylu Ninja Gaiden 4 / remake Blacka -AC w feudalnej Japonii -Onimusha -nowe GTA w klimatach Vice City -powrót Soul Reavera w wielkim stylu -jakiś nowy kozacki slasher z krwi i kości! -lost odyssey 2 1 Cytuj
Fanek 674 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 AC raczej nic nie pokażą, muszą Watch Dogsy promować jeśli chcą wydać w tym roku Cytuj
Gość Soul Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Jakiś krótki render jako zarys spokojnie mogą pokazać. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Ubi już pokazalo teaser co będzie na konfie Ghost Reacon, South Park nowy, Watch_Dogs 2, For Honor Cytuj
Fanek 674 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 (edytowane) + DLC do Division i ponoć jedno zupełnie nowe IP AC pokażą może jeszcze w tym roku, ale na innych targach acha i pewnie jeszcze Eagle Flight na VR Edytowane 6 czerwca 2016 przez Fanek Cytuj
Ryuk 1 507 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 W dniu 6.06.2016 o 10:51, bluber napisał(a): Ubi już pokazalo teaser co będzie na konfie Zazwyczaj maja 2 mniejsze gierki niespodzianki i 1 duza ktora pokazuje CEO ubi pod koniec konfy. Cytuj
Godot 416 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Ciekawy jestem co z tymi nowymi/starymi konsolami. Kiedy i za ile. PS4 już się pozbyłem, czekam na Neo. Z gierek niezapowiedzianych liczę na The Last of Us 2, RDR nowe plus remaster, coś od Rocksteady, może od Bioware (ale oby nie Dragon Age), może God of War 4. Z zapowiedzianych chciałbym coś o Cyberpunku usłyszeć przede wszystkim i zobaczyć Zeldę. Cytuj
Fanek 674 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 (edytowane) CDP już kilka razy powtarzał, że Cyberpunka nie pokażą na E3 z RDR to remaster raczej pokażą, a nie nową część, jeśli nawet pracują nad nową nie pokażą dwóch na raz God of war 4 to prawie pewniak TLOU 2 mało prawdopodobne, tym wygrali by pewnie konfe, ale mają tyle innych zapowiedzianych tytułów w produkcji które i tak im wystarczą Edytowane 6 czerwca 2016 przez Fanek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi