Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Moje oczekiwania odnośnie E3:

1. Jakiekolwiek informacje odnośnie Ninja Gaiden 4 spowodują niepohamowany ślinotok i dotykanie się w wiadomych miejscach. Wiem...trójka nieco zawiodła, ale mam to w tyłku. CHCEM i tyle. Za info odnośnie jakowegoś remastera/remake`a NG 1-3 (najlepiej na jednym krążku) gotów jestem ozłocić. Za coś takiego dałbym nawet cztery stówy. 

2. For Honor. Jara mnie ta gra od samej zapowiedzi. Liczę na o wiele lepszy i bardziej złożony, oparty na skillu i refleksie system walki. Będzie to pierwsza od Asasyna 2 gra Ubi, którą najprawdopodobniej kupię.

3. Zapowiedź lub chocby bardzo uprawdopodobnioną plotkę, że Ni-Oh ukaże się również na X-One.

4. Dalsze szczegóły odnośnie Scalebound, najlepiej w formie sążnistego gameplayu.

5. Ogłoszenie nad czym po praktycznym porzuceniu Dark Souls (DLC-ków do trójki już nie liczę, bo tym pewnie zajmują się sprzątaczki, pracownicy administracyjni i roznosiciele pizzy) pracuje From Software.

6. Jakiś strzał znikąd na konfie Mikroszafotu...np Halo 6 lub gra, o której jeszcze nikt nie słyszał i o której nawet się nie spekuluje...

Edytowane przez Czezare
Opublikowano

ja tam się nie napalam. czekam na info o Horizon 3 i Ghost Recon, że na konfie EA prezesik wyjdzie i powie że NFS od jutra w EAA   :lol: + jakieś niespodzianki albo materiały z poprzednich zapowiedzi. im mniej się oczekuje tym mniejsze rozczarowanie :reggie:

Opublikowano

Hideo Kojima który wraca do czasów świetności i przedstawi nowe IP które nas zmiecie klimatem i wszyscy bedą mówili ze jest geniuszem.

Marzę  o tym. A moż policenauts wskrzeszy? W najgorszym razie niech to bedzie cosd z mgsa, byle by wrócił do czasów swietnosci.

Swiat gier potrzebuje taką nową serię.

Opublikowano
  W dniu 4.06.2016 o 13:52, hav7n napisał(a):

Halo 6, co to by była za niespodzianka.

Moze faktycznie aż taka niespodzianka to by nie była. Jeśliby jednak zapowiedzieli to życzyłbym sobie aby w końcu bohatersko uśmiercili Szefa. Ileż można ciągnąć ten wątek? :whyyy:  Piątka pokazała,że formuła singla ulega powoli wyczerpaniu, za to multi ma OGROMNY potencjał i życzyłbym sobie, aby na okoliczność szóstki właśnie w tym kierunku poszły główne starania developera...

Opublikowano

343 powiedziało że Guardians to start nowej trylogia więc jeszcze conajmniej dwie części z szefem zobaczymy.

Co do multi się zgadzam, jest kozak.

Opublikowano (edytowane)

Moje oczekiwania co do e3:

Na 100% bedzie:

- Forza H3

- Halo wars 2

- Trailer BF1 SP i MP

- TLG

- Horizon

Moze:

- Xbox One 2.0 aka scorpion lub ps4 neo i bomba,ze juz w sklepach(watpie,ze tak bedzie bo juz by jakies zdjecia wyciekly :( )

- Nowy trailer gry Criterion(ta co w 2013 pokazali)

- Red Dead Redemption Remaster i Red Dead 3/DLC single player do GTA V

- Age of Empires

- Trailer nowej gry Ken Levine

- Nowy trailer Cities Skylines na xbone i data wydania.

- Gra o Suicide Squad

Pobozne zyczenia:

- Sleeping dogs 2 

- Ubi robi gre o piratach w stylu AC:Black Flag

- Nowy Prince of Persia 

- Krotki teaser projektu bylych pracownikow evolution studios

- Agent? :dynia:

Edytowane przez Wolfie_
Opublikowano

Marzenia: 

-solidny gameplay z Shenmue 3

-powrót legendy w wielkim stylu Ninja Gaiden 4 / remake Blacka

-AC w feudalnej Japonii 

-Onimusha 

-nowe GTA w klimatach Vice City 

-powrót Soul Reavera w wielkim stylu 

-jakiś nowy kozacki slasher z krwi i kości!

-lost odyssey 2 

• Plusik 1
Opublikowano

Ubi już pokazalo teaser co będzie na konfie

Ghost Reacon, South Park nowy, Watch_Dogs 2, For Honor

Opublikowano (edytowane)

+ DLC do Division i ponoć jedno zupełnie nowe IP

AC pokażą może jeszcze w tym roku, ale na innych targach

acha i pewnie jeszcze Eagle Flight na VR

Edytowane przez Fanek
Opublikowano
  W dniu 6.06.2016 o 10:51, bluber napisał(a):

Ubi już pokazalo teaser co będzie na konfie

Zazwyczaj maja 2 mniejsze gierki niespodzianki i 1 duza ktora pokazuje CEO ubi pod koniec konfy. 

Opublikowano

Ciekawy jestem co z tymi nowymi/starymi konsolami. Kiedy i za ile. PS4 już się pozbyłem, czekam na Neo. Z gierek niezapowiedzianych liczę na The Last of Us 2, RDR nowe plus remaster, coś od Rocksteady, może od Bioware (ale oby nie Dragon Age), może God of War 4. Z zapowiedzianych chciałbym coś o Cyberpunku usłyszeć przede wszystkim i zobaczyć Zeldę.

Opublikowano (edytowane)

CDP już kilka razy powtarzał, że Cyberpunka nie pokażą na E3

z RDR to remaster raczej pokażą, a nie nową część, jeśli nawet pracują nad nową nie pokażą dwóch na raz

God of war 4 to prawie pewniak

TLOU 2 mało prawdopodobne, tym wygrali by pewnie konfe, ale mają tyle innych zapowiedzianych tytułów w produkcji które i tak im wystarczą

Edytowane przez Fanek