Opublikowano 27 maja 201311 l Nie ma za wiele, ale od czegoś trzeba zacząć. Edytowane 27 maja 201311 l przez czarek250885
Opublikowano 1 czerwca 201311 l po ikonce w logo myślałem że to gra która łączy w sobie walke samolotów, czołgów i statków, i to by było bardzo ciekawe, jednak po filmikach z PC wydaje sie że to tylko walki samolotów (też ok), tutaj widze że jakis teaser wojsk lądowych, mam nadzieje że finalna gra na ps4 obsłuży jednocześnie walke wojsk lądowych, morskich i powietrznych, i każdy rodzaj będzie mial szanse zwalczyć pozostałe w jednej wielkiej bitwie (64, 128 graczy?) takie coś jawi sie bardzo kusząco :> Edytowane 1 czerwca 201311 l przez Yano
Opublikowano 6 czerwca 201311 l Na PC jest obecnie mozliwosc tylko latania,ale glownym celem jest polaczenie wody,ziemi i powietrza.
Opublikowano 19 września 201311 l Jak ktoś zainteresowany szczegółami obecnego wizerunku gry na PC - http://mmogrinder.net/2013/09/18/war-thunder-episode-48/
Opublikowano 2 grudnia 201311 l A tam liczy się fun z gry a nie tam grafika,bf3 na konsole wygląda gorzej niż góvno a grałeś
Opublikowano 2 grudnia 201311 l A tam liczy się fun z gry a nie tam grafika,bf3 na konsole wygląda gorzej niż góvno a grałeś Tu masz rację
Opublikowano 2 grudnia 201311 l niestety odpaliłem tę grę po killzonie i niestety od razu poszła do kosza własnie ze względu na grafikę
Opublikowano 2 grudnia 201311 l Bardzo fajna gra. Niestety grafika na PS4 w porównaniu z PC jest lekko mówiąc słaba.
Opublikowano 4 grudnia 201311 l Nie wiem jak gra wygląda ba PC, wiem za to, że wygląda więcej niż przyzwoicie na PS4 (i o dziwo, też mam Killzona). A grywalność ma fenomenalną (której wyżej wspomniany Killzone nie ma np. wcale); to chyba najważniejsze? Jak ktoś ma ochotę bym go zestrzelił to: Drunk3n_Villain Edytowane 4 grudnia 201311 l przez Maiden
Opublikowano 10 grudnia 201311 l jakby ktoś chciał razem pograć to zapraszajcie. DreyesPL tylko napiszcie, że z forum jesteście : )
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Polatałem chwilę i chciałbym się dowiedzieć czy da się zmienić sterowanie na takie, że analogi są pozamieniane, bo aim lewą gałką jest dla mnie za trudny, wolał bym prawą [;
Opublikowano 15 grudnia 201311 l war thunder wykorzystuje touchpad jako myszki - w końcu Edytowane 15 grudnia 201311 l przez MEVEK
Opublikowano 30 maja 201410 l W nadchodzącej aktualizacji pojawią się czołgi (open beta). Chyba wreszcie przychodzi czas by wypróbować tę grę.
Opublikowano 14 maja 20159 l Ze tak odkopie temat, ktos wie gdzie znalezc jakis fajny setting dla dual shocka? Bawie sie ustawieniami i obawiam sie ze kazda proba coraz gorzej ;P
Opublikowano 14 maja 20159 l Ja w czołgach używam takich: Tank throttle : Lewa gałka góra - dół Tank steering : <R1 >L1 Main gun, secondary, machine guns : R2 Special guns : L1 Sniper mode R3 Crosshair light: R3 Tank repair : strzałka w lewo Shell type : strzałka góra Shell type 3 : strzałka w dół Artillery strike : X Fire extinguisher : strzałka w prawo Niestety nic pod samoloty nie mam bo nimi wcale nie grałem
Opublikowano 14 maja 20159 l Dzieki bardzo, ale wlasnie szukam czegos pod samoloty bo glownie w powietrzu smigam