bickamil5 23 Opublikowano 29 czerwca 2014 Opublikowano 29 czerwca 2014 @wredny_pl, polecam ustawkę 8-osobową Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 29 czerwca 2014 Opublikowano 29 czerwca 2014 Chętni to są, ale na wersję ps4 Cytuj
Wredny 9 550 Opublikowano 29 czerwca 2014 Opublikowano 29 czerwca 2014 Czyli taką, która nie istnieje (jeszcze). To że ustawka, to ja wiem, ale gdzie w takim razie szukać chętnych? Nie piszcie że ps3trophies.org bo to oczywistość, miałem nadzieję na polską ekipę Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 (edytowane) Nie widuje wielu polaków posiadających Dodatkowe mapy z oby DLC. Przeważnie grają amerykanie i Anglicy. Edytowane 6 lipca 2014 przez ussr Cytuj
hniv 5 Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 Na ile godzin starczy singiel z tymi dodatkowymi dlc? W tej grze jest jeden watek główny czy są tez zadania poboczne? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 Jest jeden wątek główny na jakieś 20 godzin, do tego DLC Left Behind na półtorej godziny, może dwie. Zadań pobocznych nie ma, to jest raczej zbieranie komiksów, wysłuchiwanie żartów Ellie i znajdywanie emblemów FireFlys. 1 Cytuj
lennox 67 Opublikowano 14 lipca 2014 Opublikowano 14 lipca 2014 Panowie pytanie pominąłem w trakcie gry parę znajdziek i rozmów. Czy idąc kolejny raz to co znalazłem i te rozmowy które odbyłem będą aktywne ? czy też nie ? prawdę mówiąc do końca nie wiem co pominąłem. Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 14 lipca 2014 Opublikowano 14 lipca 2014 Właśnie kończę brutalną rzeczywistość+ i wszystko oprócz podręczników szkoleniowych jest aktywne, przy drugim podejściu. Chyba przy wyborze chapterów możesz sprawdzić ile znalazłeś komiksów i dog tagów świetlików. 1 Cytuj
lennox 67 Opublikowano 14 lipca 2014 Opublikowano 14 lipca 2014 (edytowane) Tez właśnie cisnę "Brutalną..." mam save z "łatwego" także zostawię to sobie na koniec. Nie wiem tylko jak z rozmowami bo kiedy zorientowałem się, że część ominąłem to juz leciałem normalnie pomijając następne. Czy na "brutalnej.." dopisze mi pozostałe ? Dzięki za poradę Edytowane 14 lipca 2014 przez lennox Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 15 lipca 2014 Opublikowano 15 lipca 2014 Dopisze, nie ma znaczenia na jakim stopniu trudności to robisz, część możesz na łatwym, resztę na najtrudniejszym. 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 15 lipca 2014 Opublikowano 15 lipca 2014 To prawda, jak mi dwa komiksy zglitchowało na Normalu to podniosłem je dopiero na Survivor + Więc można znajdźki jak dokument, komiksy, i emblemy doszukać na wyższych poziomach trudności. Tak samo jest z drzwiami. 1 Cytuj
lennox 67 Opublikowano 15 lipca 2014 Opublikowano 15 lipca 2014 Tak, ale mnie chodziło o to, czy cześć można np. na normalu a część na "Brutalnej..." czy wszystko (z danego "asortymentu") należy w 1 trybie. Cytuj
bickamil5 23 Opublikowano 15 lipca 2014 Opublikowano 15 lipca 2014 (edytowane) @Lennox, można tak jak ty piszesz. Graj i ne przejmuj się już Edytowane 15 lipca 2014 przez bickamil5 1 Cytuj
lennox 67 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 Skończyłem właśnie "Brutalną rzeczywistość+". Powiem szczerze, największe wyzwanie jakie miałem w grach do tej pory Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 (edytowane) Dajcie spokój z tym 'poziomem trudności' w TLoU :confused: Przecież tam się rzuca cegłą w twarz i dusi i tak przez całą grę. Gdzie tam jest trudno? Jeden moment z Elką i Danielem i to już powód do narzekania? Zupełnie jak przy Uncharted - janusze gamingu zaczeli grać na crushingu i zaraz 'o matko trudność 10/10!! #totalnyhc'. wrrr Edytowane 17 lipca 2014 przez Kalinho_PL 2 Cytuj
lennox 67 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 (edytowane) Szkoda mi czasu na szersze komentowanie tego czegoś co napisałeś. Po co obrażasz ? Janusze powiadasz ? Może nie mam 179 platyn jak Ty bo w życiu mam coś więcej do zrobienia niż bycie "no life`em", stąd było mi trudno. Ale Ty tego raczej nie zrozumiesz. Cóż - gratuluję poziomu retoryki. Edytowane 17 lipca 2014 przez lennox Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 (edytowane) ja gratuluje braku dystansu do postów na forumku o gierkach. mówisz mi by nie oceniać ludzi, a sam wmawiasz mi, że jestem zerem żyjącym w wirtualnym świecie. no kerwa Psiaki zrobili płatny poziom trudności, zareklamowali jaki to on nie jest trudny i w ogóle hc, a teraz każdy niedzielny gracz będzie pisał, że grounded, to faktycznie mega wyzwanie tylko dla prawdziwych... januszy gamingu hiehie Edytowane 17 lipca 2014 przez Kalinho_PL 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 18 lipca 2014 Opublikowano 18 lipca 2014 A (pipi) tam prawda, przeciwnicy na Grouned wcale nas lepiej nie słyszą, wcale nie jest trudniej ich podejść. Jak ktoś grał na Survivor to ta sama taktyka sprawdza się idealnie. Mocno się rozczarowałem. Brak OSD wcale nie jest utrudnieniem bo amunicje widać w plecaku, tak samo po każdej trudniejszej walce można znaleźć batonik, albo puszkę z fasolą, która wraca nam jakiś procent zdrowia więc robienie apteczek mijało się z celem. To tylko takie moje prywatne odczucia. 1 Cytuj
lennox 67 Opublikowano 19 lipca 2014 Opublikowano 19 lipca 2014 (edytowane) Panowie, czy Joke Location też zalicza się do trofika za rozmowy ? czy to jest nie ważne ? ehhh dobra, nie doczytałem, że to ukryty trofik Edytowane 20 lipca 2014 przez lennox Cytuj
Niewidoczny 334 Opublikowano 30 lipca 2014 Opublikowano 30 lipca 2014 Moze mi ktos wyjasnic dzialanie glitcha z poziomem trudnosciGram teraz w remastered , przeszedłem gre 3 razy na PS3 i teraz nie wiem czy bedzie mi sie chcialo grac kolejne 3 pełne razy aby miec platyne na ps4 Cytuj
Czimeq 43 Opublikowano 30 lipca 2014 Opublikowano 30 lipca 2014 Tu jest cała instrukcja, nie wiem czy to działa na PS4. Najpierw przechodzimy grę na dowolnym poziomie trudności, a następnie: To get the game thinking you're on a Survivor+ run without having to finish the game once through Survivor difficulty, do the following: Delete this game's "Game Data" in the XMB (in case future patches voids this) Start a New Game+ Complete Chapter 1 of the game, Hometown As soon as Chapter 2 begins (20 Years Later), pause the game and save. Exit to the main menu Choose Chapter Select and select the first chapter "Hometown" Notice you can now select Survivor difficulty? Select it and play the game from this point on to the end. http://www.playstationtrophies.org/forum/last-us/201751-last-us-trophy-guide-road-map.html Cytuj
Wredny 9 550 Opublikowano 31 lipca 2014 Opublikowano 31 lipca 2014 Poszukuję ludzi do wbicia tych trofeów z DLC - nie piszę nawet o "ustawce", ale kumata ekipa znacząco ułatwiłaby robotę Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Przeszedłem grę na Grounded i Grounded + ale nie dostałem trofeów!!! WTF?? Już tylko tych dwóch mi brakuje do 100% Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Odpal ost rozdział i skończ raz jeszcze, powinno pomóc. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi