Opublikowano 11 czerwca 20186 l Widać co zrobiło studio przez rok od ostatniej prezentacji - dodało Terry'ego Crewsa do gry A tak serio to również zauważyłem znaczący progres wizualny w stosunku do wcześniejszych trailerów. Może jednak coś z tego będzie, czas pokaże.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Podtrzymuje swoja opinie ze tylko dzialajace multi ze zniszczeniami jest w stanie uratowac ta gre. No ale w passie wpadine to sie ogra.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l day 1 w game passie , nie ma innej opcji. dwójka to było jakieś nieporozumienie, cieszy że cały feelingiem wrócili bardziej do jedynki. jak jeszcze co-op będzie tak samo dobry to będzie nawalanko.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l ktoś w necie zrobił na szybko porównanie trailerów z 2017 i 2018 2017 vs 20182017 vs 20182017 vs 2018 2017 vs 2018
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Podobają mi się zmiany, widać, że jednak trochę przysiedli. Komiksowa grafika, kolorowe światła i efekty, ta gra ma potencjał żeby fajnie prezentować się w ruchu. Co ważniejsze, to na nowym trailerze pokazali sporo wykręconych przeciwników i bossów, a rok temu to było tylko pykanie do jakiś pionków z kałachami.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Z chęcią zobacze, ale czuję w kościach że na Facie będzie jakaś biedawersja.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l No polepszyli grafie bo destrukcji nie bedzie to mozna wykorzystac zasoby na cos innego.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l 1 minutę temu, XM. napisał: No polepszyli grafie bo destrukcji nie bedzie to mozna wykorzystac zasoby na cos innego. skąd takie informacje?
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Nie mam informacji, ale widze ze nic nie widze czyt. nie pokazują tego elementu od nie wiem - 2016 roku? W multi pewnie dzieki chmurze cos tam bedzie, ale to co widzielismy w 2014 roku to chyba juz dawno w sferze marzeń zostało.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l 4 minuty temu, XM. napisał: Nie mam informacji, ale widze ze nic nie widze czyt. nie pokazują tego elementu od nie wiem - 2016 roku? W multi pewnie dzieki chmurze cos tam bedzie, ale to co widzielismy w 2014 roku to chyba juz dawno w sferze marzeń zostało. no też mi się tak wydaję tak jak piszesz. Ale pytałem bo myślałem że masz może jakieś informacje że nawet w multi już nie będzie zniszczeń xD Edytowane 18 czerwca 20186 l przez oni
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Autor Coś od 2 lat się nie chwalą tymi zniszczeniami więc stawiam że nie będzie opcji zrównania z ziemią całego miasta.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Przecież od zapowiedzi mówili, że destrukcja będzie w osobnym trybie MP. W singlu nigdy nie miało być destrukcji. Z choinki się urwaliście?
Opublikowano 18 czerwca 20186 l no ok ale oni tej destrukcji nawet w multi nie pokazali od pamiętnego pokazu w 2016, gęba na klodke jakby chcieli zeby ludzie zapomnieli ze mialy byc takie kosmosy
Opublikowano 18 czerwca 20186 l tutaj jest druga gra która miała korzystać z cloudgine, jakaś popierdółka na VR niestety też zaginęła w akcji i od prawie roku, czyli od momentu zapowiedzi cisza w temacie
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Oni w ogóle w dziwaczny sposób prezentuję tę grę. Rok temu na E3 było demo singla. W tym roku pomimo tego, że wiele rzeczy poprawili i wprowadzili do gry, to dema singla na E3 nie było XD Z informacji i plotek wynikało natomiast, że prace nad MP szły lepiej niż nad SP.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Gra będzie wspierała ścieżkę Dolby Atmos Jeżeli ktoś posiada takie kino to będzie mógł cieszyć się najlepszym dźwiękiem dostępnym na rynku.
Opublikowano 28 października 20186 l Autor Traktujcie to jako ploty: Cytat The development of CD3 is essentially the story of building two completely unique experiences. Sumo Digital - Campaign (SP offline or online Co-op for four players). Ruffian Games - Wrecking Zone multiplayer that features 100% destruction (yes, they did it). Cytat You'll want to play CD3 on an Xbox One X - or on a powerful PC. The game renders its comic-style at a native 4K and uses an enhanced Unreal Engine 4 HDR rendering pipeline. The expensive explosion particle effects and the neon-lights at night never looked better https://twitter.com/klobrille
Opublikowano 29 października 20186 l Klobrille to po prostu fan oryginalnego Crackdowna wiec trochę się jara