Skocz do zawartości

Crackdown 3

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać co zrobiło studio przez rok od ostatniej prezentacji - dodało Terry'ego Crewsa do gry :yao:

A tak serio to również zauważyłem znaczący progres wizualny w stosunku do wcześniejszych trailerów. Może jednak coś z tego będzie, czas pokaże.

Opublikowano

day 1 w game passie :cebula:, nie ma innej opcji. dwójka to było jakieś nieporozumienie, cieszy że cały feelingiem wrócili bardziej do jedynki. jak jeszcze co-op będzie tak samo dobry to będzie nawalanko.

Opublikowano

Podobają mi się zmiany, widać, że jednak trochę przysiedli. Komiksowa grafika, kolorowe światła i efekty, ta gra ma potencjał żeby fajnie prezentować się w ruchu. Co ważniejsze, to na nowym trailerze pokazali sporo wykręconych przeciwników i bossów, a rok temu to było tylko pykanie do jakiś pionków z kałachami.

Opublikowano
1 minutę temu, XM. napisał:

No polepszyli grafie bo destrukcji nie bedzie to mozna wykorzystac zasoby na cos innego.

skąd takie informacje? 

Opublikowano

Nie mam informacji, ale widze ze nic nie widze czyt. nie pokazują tego elementu od nie wiem - 2016 roku? W multi pewnie dzieki chmurze cos tam bedzie, ale to co widzielismy w 2014 roku to chyba juz dawno w sferze marzeń zostało.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, XM. napisał:

Nie mam informacji, ale widze ze nic nie widze czyt. nie pokazują tego elementu od nie wiem - 2016 roku? W multi pewnie dzieki chmurze cos tam bedzie, ale to co widzielismy w 2014 roku to chyba juz dawno w sferze marzeń zostało.

no też mi się tak wydaję tak jak piszesz. Ale pytałem bo myślałem że masz może jakieś informacje że nawet w multi już nie będzie zniszczeń xD

Edytowane przez oni
Opublikowano

no ok ale oni tej destrukcji nawet w multi nie pokazali od pamiętnego pokazu w 2016, gęba na klodke jakby chcieli zeby ludzie zapomnieli ze mialy byc takie kosmosy

Opublikowano

tutaj jest druga gra która miała korzystać z cloudgine, jakaś popierdółka na VR

niestety też zaginęła w akcji i od prawie roku, czyli od momentu zapowiedzi cisza w temacie 

Opublikowano

Oni w ogóle w dziwaczny sposób prezentuję tę grę. Rok temu na E3 było demo singla. W tym roku pomimo tego, że wiele rzeczy poprawili i wprowadzili do gry, to dema singla na E3 nie było XD Z informacji i plotek wynikało natomiast, że prace nad MP szły lepiej niż nad SP.

Opublikowano

No jak pokazali grę na gamescomie to szło się zapłakać z żenady

Opublikowano

Gra będzie wspierała ścieżkę Dolby Atmos :) Jeżeli ktoś posiada takie kino to będzie mógł cieszyć się najlepszym dźwiękiem dostępnym na rynku.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Traktujcie to jako ploty:

Cytat

The development of CD3 is essentially the story of building two completely unique experiences. Sumo Digital - Campaign (SP offline or online Co-op for four players). Ruffian Games - Wrecking Zone multiplayer that features 100% destruction (yes, they did it).

Cytat

You'll want to play CD3 on an Xbox One X - or on a powerful PC. The game renders its comic-style at a native 4K and uses an enhanced Unreal Engine 4 HDR rendering pipeline. The expensive explosion particle effects and the neon-lights at night never looked better

https://twitter.com/klobrille

• Haha 1