Colin 1 974 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 nie noszę bielizny w domu, żyj z tym obrazkiem, miłego dnia. 1 Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 6 minut temu, aneta.olesiak napisał: Chwila moment ? Czy wyrażenie opinii jest jakieś be na tym forum ? Musisz kasować to co ci nie pasuje a to co ci odpowiada jest ok ? Rozumiem że jak napiszę że gra nawet fajna to już klepniesz i zaakceptujesz ? Jak nie toleruję laktozy to piję mleko bez laktozy. A porównanie jest tak bez sensu że chyba mam wątpliwości czy prowadzę równorzędną rozmowę. 1 minutę temu, aneta.olesiak napisał: @Colin Dobrze, skasuj śmieci i niech mama kupi ci większe majtki bo te uciskają za mocno i krew nie dopływa do mózgu No nie powiem, dobre wejście na forum . Na dzień dobry ustawianie admina do pionu Cytuj
aneta.olesiak 8 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 Crackdown 3 to dobra gra Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 Kolejny alter jakiegoś debila. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 xdddddddd ubiłem pierwszego bosa, skasowałem grę, nie pruję się w temacie bo coś mi się nie podoba gierki dla dzieci serious business Cytuj
aneta.olesiak 8 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 To może już przejdźmy do tematu i podsyłam paczuszkę darmową dla Cracdown 3: https://www.microsoft.com/pl-pl/p/crackdown-3-bonus-pack/9ngvwmlm4t51?activetab=pivot:overviewtab Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 używasz IE? 4 godziny temu, Vexilium napisał: https://www.microsoft.com/en-us/p/crackdown-3-bonus-pack/9ngvwmlm4t51?activetab=pivot:overviewtab Mini DLC z trzema przedmiotami do kampanii dostępne za darmo. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 Hmmm, widzę że giereczka wznieca nie lada gorącą atmosferę. Aż chyba ściągnę i sprawdzę nawet jeśli miałbym skasować po 15 minutach. Lepsze to niż bycie teoretykiem gejmingu. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 6 godzin temu, Colin napisał: p.s. nie stawia się spacji między wyrazem a znakiem interpunkcyjnym. Aphromo (czy jak mu tam) stawia - just just sayin Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 20 lutego 2019 Autor Opublikowano 20 lutego 2019 9 godzin temu, Plugawy napisał: Kolejny alter jakiegoś debila. To tylko Apromo, styl pisowni i emotki idealnie pasują do niego. C3 skończone, to chyba najkrótszy sandbox tej generacji, pokonanie wszystkich bossów, baz wrogów, uzbieranie połowy orbów i zaliczenie większości wyzwań zajęło mi 14h. Gierka mi się podoba, dużo minusów ale i przyjemna z niej rozpierducha, przejść i wywalić z dysku. Cytat + rozpierducha + dynamika + zbieranie orbów dalej robi + klimat jak w latach 80' wyobrażano sobie przyszłość + dużo ilość broni + przyjemne poruszanie się po mieście + miasto ma swój urok, sam projekt jest ciekawy, oświetlenie te wszystkie neony, itd. są miłe dla oka - za duży chaos - pojazdy - za dużo komentujących postaci co robimy w grze, nieźle to wkurza - sterylne miasto - chyba ze trzy kawałki muzyczne - schematyczność - problem z kontrastem w grze, często w ciemności obiekty zlewają się w jedną całość wstępnie 7/10 dodam + co-op - zniszczenie odbiegają od zapowiedzi - multi xD 1 Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 21 lutego 2019 Opublikowano 21 lutego 2019 Fajna ta gra, taka nie za dobra, nie za zła. 1 1 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 21 lutego 2019 Opublikowano 21 lutego 2019 Chyba jedyna gra, w której można grać Beatą Szydło Cytuj
Figaro 8 216 Opublikowano 22 lutego 2019 Opublikowano 22 lutego 2019 Jezu, czemu 80 procent gamingowych youtuberów mają takie chuyowe nastawienie. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 22 lutego 2019 Opublikowano 22 lutego 2019 3 minuty temu, Figaro napisał: Jezu, czemu 80 procent gamingowych youtuberów mają takie chuyowe nastawienie. bo takie chuyowe nastawienie daje im sporo wyświetleń, a Ty się do tego przyczyniasz przejrzałem na szybko zawartość kanału, rak instant Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 22 lutego 2019 Opublikowano 22 lutego 2019 Cytat Microsoft has been amazingly consistent in their ability to utterly, completely dissapoint and let down fans, when it comes to games. wiadomo, że tacy ludzie mają najwięcej klików, jebanie microsoftu jest bardzo trendy Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 22 lutego 2019 Opublikowano 22 lutego 2019 18 minut temu, Rayos napisał: wiadomo, że tacy ludzie mają najwięcej klików, (pipi)anie microsoftu jest bardzo trendy Raczej płynięcie zgodnie z nurtem jest na topie. Nikt się nie chce wyróżniać, bo skoro głosem większości gra jest crapem, to każdy boi się gnoju na swoim kanale, łapek w dół i unsubów. Takie życie - jak już kilka osób się skrzyknie na nie, to warto im przytakiwać. Trochę jak z Twoim podsumowaniami Rayos Sorry, musiałem xD 1 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 W dniu 20.02.2019 o 12:32, maciekww28 napisał: xdddddddd ubiłem pierwszego bosa, skasowałem grę, nie pruję się w temacie bo coś mi się nie podoba gierki dla dzieci serious business No i później wchodzisz do tematu, widzisz same pozytywne opinie, pomimo tego, że na sieci praktycznie nie ma ani jednej pozytywnej recenzji i człowiek się zastanawia, daje szanse, bo też przecież kiedyś był fanem jedynki. Dla wszystkich zastanawiających się, czy warto wydać 40 zł i jednak spróbować ja twierdze, że zdecydowanie NIE. Przestarzały model rozgrywki, mechaniki, powtarzalność, oprawa graficzna, animacje, wszystko wyciągnięte rodem z gry z 2007. Nawet miasto, które niektórzy tutaj chwalą jest nudnie zaprojektowane, znacznie gorzej niż w jedynce, a wszystkiego niestety nawet ładnym Cell Shadingiem ukryć się nie da. Jeżeli ktoś lubi wybuchowa akcje, zbieractwo, różnego rodzaju wyzwania, rozwój postaci to na rynku jest parę tytułów znacznie lepszych (też mizernie ocenianych), które przy okazji nie są wyjęte rodem z poprzedniej epoki. Do 4 zł można przekonać się samemu, każdą kwotę powyżej lepiej wydać na piwo. 1 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 2 godziny temu, easye napisał: No i później wchodzisz do tematu, widzisz same pozytywne opinie, pomimo tego, że na sieci praktycznie nie ma ani jednej pozytywnej recenzji i człowiek się zastanawia, daje szanse, bo też przecież kiedyś był fanem jedynki. Dla wszystkich zastanawiających się, czy warto wydać 40 zł i jednak spróbować ja twierdze, że zdecydowanie NIE. Przestarzały model rozgrywki, mechaniki, powtarzalność, oprawa graficzna, animacje, wszystko wyciągnięte rodem z gry z 2007. Nawet miasto, które niektórzy tutaj chwalą jest nudnie zaprojektowane, znacznie gorzej niż w jedynce, a wszystkiego niestety nawet ładnym Cell Shadingiem ukryć się nie da. Jeżeli ktoś lubi wybuchowa akcje, zbieractwo, różnego rodzaju wyzwania, rozwój postaci to na rynku jest parę tytułów znacznie lepszych (też mizernie ocenianych), które przy okazji nie są wyjęte rodem z poprzedniej epoki. Do 4 zł można przekonać się samemu, każdą kwotę powyżej lepiej wydać na piwo. Ok przekonałeś mnie. Akurat metro skończyłem lecę ściągać C3. 1 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 25 lutego 2019 Opublikowano 25 lutego 2019 Jestem po pierwszym bossie i kurcze, jak dobrze się w to gra. Czasami jednak wystarczy dobry gameplay, by gierka zdołała przykuć na dłuższą chwilę przed TV. Strzelanie jest miodne, system levelowania postaci wystarczająco wciągający i nagradzający. Fabuła nikogo, więc skipuję wszystkie scenki. Szkoda, ze nie da się wyłączyć tych rozmów radiowych w tle po misjach. Oceny? Zasłużone. Ta gra powinna wyjść wraz z premierą XO, a nie na sam koniec generacji. 1 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 28 lutego 2019 Opublikowano 28 lutego 2019 Sprawdźcie skrzynki, biorąc udział w teście technicznym MS w ramach podziękowania daje miesiąc GP. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 29 czerwca 2019 Opublikowano 29 czerwca 2019 GOTY 2019 dostało właśnie update Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi