Tokugawa1982 95 Opublikowano 3 czerwca 2013 Opublikowano 3 czerwca 2013 Sentymentalna podróż po mojej biblioteczce: Kapitan BloodKról preriiRobin Hood KraszewskiegoŁowcy Wilków Robinson CrusoeZłoto Gór CzarnychWinetouGrzechocząc KośćmiŹródło MamerkusaImię RóżyBen Hur Krwawy południkOstatni Mohikanin Rycerze KrzyżaZew krwiCykl Tomek na...Kto chętny na wspominanie młodocianych wypraw do bibliotek publicznych ? Sugestie mile widziane. Jako background do nowych odsłon Asassin Creed, Call of Juarez. Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 3 czerwca 2013 Opublikowano 3 czerwca 2013 http://lubimyczytac.pl/ksiazka/56957/tropy-wioda-przez-prerie (przeczytaj komenty) Świetna książka o dzikim zachodzie. Co prawda nie posiadam, ale polecam. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Gwiazda Mohawka, Złoto Gór Czarnych oczywiście cykl o Tomku Może sobie coś przypomnę jeszcze, ale zazwyczaj celowałem w fantasy/fantastykę Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 16 czerwca 2013 Opublikowano 16 czerwca 2013 Wszystko Karola Maya. Jak bylem mlody lykalem te ksiazeczki na raz. A o piratach dziw ze nikt o Wyspie Skarbow nie wspomina, bo to najbardziej wy(pipi)ana ksiazka w tej tematyce dla mnie. No ale gusta gusciki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi