Gość Soul Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Fable: Anniversary X360 Ja tam czekam Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zapomniales o jeszcze jednym screenie: Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 (edytowane) pierwsza czesc fable, to najlepsza czesc serii. ja czekam z niecierpliwoscia i mam nadzieje ze bedzie to wersja Lost Chapters, a moze i z jakims nowym contentem. Edytowane 4 Czerwca 2013 przez basbot11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Tu macie całe info: http://www.psxextreme.info/topic/103334-fable-anniversary/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Warto zaznaczyc ze F:A bedzie zawieral The Lost Chapters W jedynke nie gralem wiec pewnie sie skusze Na fotkach wyglada nad wyraz dobrze a do tego: "The graphics are substantially updated with new lighting, textures, models, facial and cut scene animations, and more, all in 1080p HD resolution" Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Najlepsza fabularnie. Mam nadzieję, że nie będzie to czysta kalka na nowym silniku, ale dorzucą smaczki, które pojawiły się w 2 i 3 (gesty, prace), albo nawet jeszcze je rozwiną. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Wygląda prześlicznie, ciekawe jak to ostatecznie wyjdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Drzewa będą rosnąć w trakcie gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Tak samo jak ludzie. Na przykład jak zabijesz rodziców jakiegoś dzieciaka, to on w trakcie Twojej gry będzie się starzał, w końcu urośnie i wyruszy celem zemsty. Dokładnie jak w oryginale. Oh, wait . Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 raven skąd takie info? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Żartuję sobie z buńczucznych zapowiedzi jakie PM głosił jeszcze przed premierą pierwszego Fable. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Heh pamiętam "Project Ego" był o wiele lepszą grą od Fable A propo tych obietnic, coś znalazłem http://games.slashdot.org/story/04/10/01/1651219/peter-molyneux-apologizes-for-fable Najlepsze: I have come to realise that I should not talk about features too early so I am considering not talking about games as early as I do. This will mean that the Lionhead games will not be known about as early as they are, but I think this is the more industry standard. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 prócz grafy mogliby stopień trudności też podnieść Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Taka zapowiedź prawie na pewno zwiastuje przygotowywanie sobie gruntu pod Fable IV na Xbone. Trochę lipa, chyba większość z Was wolałaby nowe, bardziej dorosłe RPG. Co do Fable 1 to bardzo miło wspominam, kilka razy przeszedłem, ale w sumie już niewiele pamiętam to może kiedyś zagram w ten rimejk. Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 ja tam lubię się cofać emocjonalnie przy wszystkich fable i z radością postawię na półce czwórkę obok poprzednich części. Jedna z serii, które mi dostarczyły sporo frajdy. Tymczasem anniversary na pewno sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 (edytowane) to ma być ta zwykła wersja czy lost chapters? Warto zaznaczyc ze F:A bedzie zawieral The Lost Chapters ok, nieważne Edytowane 4 Czerwca 2013 przez maciekww28 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Jedynka była spoko, ale moim zdaniem to dwójka jest najlepszą częścią serii. Mimo, że jedyneczkę kończyłem jakieś 8 razy na pierwszym Xboxie i kilka razy na PC ;P Strasznie mi podeszła ta gierka. Czekam na remake. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 lost chapters 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 prócz grafy mogliby stopień trudności też podnieść Nie ma co liczyć, po pierwsze Fable ma raczej taki charakter dosyć łatwej gry. Po drugie, gry ciągle idą w stronę upraszczania, więc nie sądzę żeby podnieśli poziom trudności Fable'a w edycji Anniversary. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ale w Fable nie chodziło o poziom trudności, ta gra dawała niesamowita radochę zwiedzania baśniowego świata. Pomyśleć, że jeszcze w dwójkę nie grałem (do nadrobienia oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ciagle odkladam nadrobienie Fable na kiedy indziej. Mam 1ke na PC ale jakos jeszcze nie ruszylem. Chyba zaczekam na F:A i nadrobie wszystkie 3 czesci. Mila wiadomosc. Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Byłbym przeciwny ewentualnemu zwiększeniu poziomu trudności. Fable, jak sama nazwa wskazuje jest bajką i jako taką należałoby ją odbierać a nie robić z niej "przejścia gears of war na insane..." Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Nie wiem czy grałeś w jedyneczkę, ale tu nie chodzi o robienie z gry "gears of war na insane". Po prostu w tej grze nie da się zginąć. Jak padniemy to automatycznie za nas używa się miksturka wskrzeszająca, których jest od (pipi)ia. Jak nie masz miksturki to postać pada i zaraz wstaje, tyle że nabywa bliznę gdzieś na ciele (o ile dobrze pamiętam). Tu się po prostu nie da przegrać. Ja bym chciał, żeby ciuszki Jacka były do kupienia Edytowane 5 Czerwca 2013 przez estel Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Taka zapowiedź prawie na pewno zwiastuje przygotowywanie sobie gruntu pod Fable IV na Xbone. Trochę lipa, chyba większość z Was wolałaby nowe, bardziej dorosłe RPG. lol, takie pisanie to jak proszenie o jeszcze więcej klonów CODa w świecie fpsów. Fajnie że MS obok Halo1 robi kolejnego prawdziwego rimejka a nie tylko podbicie do HD i dymanie graczy jak to robi takie $ony. Z drugiej strony F1 aż tak mocno jak H1 się nie zestarzało, ciekawe czy będzie taka sama opcja przełączania się między starą a nową wersją podczas gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Nie wiem czy grałeś w jedyneczkę, ale tu nie chodzi o robienie z gry "gears of war na insane". Po prostu w tej grze nie da się zginąć. Grałem we wszystkie trzy części (w dwie ostatnie kilkukrotnie) i w każdej raczej trudno zginąć I to jest jeden z uroków tej gry. Nie mam zamiaru prowadzić walk biegnąc od osłony do osłony lecz zwiedzać Albion ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi