Dahaka 1 851 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Fable 1 to jest to <3Druga część to juć lipa, 3 nawet nie tknąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Ale sie jaram. Jedynke przeszedlem na wszystkie mozliwe sposoby 8 razy. Jedna z moich ulubionych gier. Premiera jesienia? Cytuj Odnośnik do komentarza
mario4 1 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Ja akurat w jedyneczkę nie grałem ale dwójka bardzo mi spasowała, zarówno klimatem jak i rozgrywką a o humorze nie trzeba wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Jedynka >>>>>> dwojka >> trojka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) True, choć imo dwójka też miała to coś, ale jednak jedynka i ten klimat przez ogromne K i muza Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Dwójeczka wyglądała świetnie dzięki grafice i to dodawało tonę plusów do klimatu. Trójka to niestety bardzo słaba część. Pograć można, ale szybko się nudzi. To cało królowanie miało być czymś niesamowitym, a okazało się kilkoma decyzjami. No i okazało się, że wbiłem acziwa przez brak śmierci przez całą grę. Nie wiedziałem o jego istnieniu, więc nawet się nie wysilałem, a tu okazało się, że nie padłem ani razu. Tak prosta była ta gra... Na remake czekam i już wiem, że się nie zawiodę. Miałem odpalać ostatnio wersję z xboxa,ale jednak poczekam już na reedycję Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez Moldar Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=EnOKkQSNjW8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ehh dla tej gry żałuje, że sprzedałem Xboxa, ten baśniowy klimat był genialny, w sumie to cała gra była ekstra. Mam nadzieję, że kiedyś na PC wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Arch 45 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Grał ktoś ? Ja wczoraj parę chwil poświęciłem na tą grę (Dark Souls 2 zszargał moje nerwy), po czym wróciłem do Drangelic Castle. Pewne gry niech zostają w pamięci, choć raczej nic Fable A nie brakuje to jednak nie przekonała mnie do siebie wczoraj. Co dało się zauważyć to to, że gierka chrupie strasznie w pierwszej lokacji bynajmniej(grając z płyty, z dysku trochę mniej). Kiedyś ją zrobię na pewno bo nadal czaruje muzyką i "baśniowością". 7/10 po 30 min gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi